No eikö metrin mitta anna kuvan millasta huonekalua ostelee

Sillä on kyllä tullut toimeen melkoisen hyvin ensin mittaa huoneen mitat ja kun toteaa sen olevan vaikka 2 metriä siihen tilaan on turhaa änketä 2,50 c m sohvaa

On melkoista uusavuttomuutta jos ostaa liian ison sohvan ettei tuollasta voi olla voi kuitenkin koska  niistä valitetaan .

Onko sitten kysymys netti kaupasta saattaa olla niinkin mutta täyttä tyhmyyttä ovat tuollaset ostokset  .

Saattaa se netti kauppa sitten vaikka lähettää eri mittasen sohvan mistä sitäkään menee vannomaan toiseksi

Ne kun voi aina sanoa anteeksi meillä meni tilaukset ristiin ja saitte eri sohvan mitä tilasitte .

Siellä varastossa kun sattu oleen vain niitä mitä tilaaja on saanutkin muut ovatkin loppuneet . seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

6 Replies to “No eikö metrin mitta anna kuvan millasta huonekalua ostelee”

  1. Samaten on turha ostella tuoleja, jos niissä ei ole jalkoja lainkaan. Myöskin ratio, josta puuttuu vehkeet sisältä, vaikuttaa turhalta ostokselta.

  2. Niinkö että kirjahyllystä mitataan mitalla vapaa tila, sitten valitaan kaupasta sen mukaan kirjat. Ainoastaan selkämysten näkö voi vakuttaa. Olen nimittäin nähnyt mokoman tilanteen, jossa vaan kinattiin selkämysten ulkonäöstä, ovatko ne kullan, vai hopean värisiä.

  3. Niin se kirjahylly kenenkin kotona; mahonkia, kirjat valittuja nahkaselkäisiä nidoksia … sisällyksellä ei niinkään väliä.

    Meillä ”kirjahyllyt” ovat Lundian varastohyllyjä ja nyt niihinkin tulee tilaa edes vähän kun voin poistaa edesmenneen yritykseni kaikki mapit. Voi olla, että niihin tiloihin ei edes kirjoja kerry.

    1. Minä hiljan poltin ne viimeisetkin,, eli palkkakirjanpidon jota piti kymmenen vuotta säilyttää. Suurimman osan, eli kymmmeniä mappeja vein kaukolämpökeskuksen silppuriin ja sitä kautta uuniin. Olihan sekin melkoinen homma.

  4. En tiedä miksi tuollasta sanoisi toiset sanoisi ootkos käynyt asunnossa minne tilasit sohvasi joka sitten ei mahdu sisään terv tepivaari

Kommentoi