Sixten Korkman – asiantuntija ilman asiantuntemusta

Hesari julkaisee tänään laajan kolumnin, jonka  on kirjoittanut suomenruotsalainen Sixten Korkman. Kolumni  kuuluu Hesarin sarjaan ”nationalismin vastustaminen ja epäsuorasti persujen mollaaminen”.

Korkman ihannoi globalismia ja väittää, että se on  tuonut Suomellekin pelkkää hyvää. Korkmanin asiantuntemattomuus paljastuu, kun hän sellaista väittää. Suomella menee huonosti. Valtionvelka kasvaa, työttömyys on edelleen varsin kokealla, sosiaaliturvaa ajetaan alas samoin palkkoja, kun halpatyövoimaa halutan vaan lisää jne. Eurosta johtuen vienti on takkuillut vuosia ja takkuilee taas, kun taantuma on nurkan takana.

Korkman on talousasiatuntija, mutta kenen? Hän on Bilderberg-salaseuran asiantuntija. Ja Hesarin kolumnissa se näkyy selvästi. Hän tuomitsee nationalismin eli kansallismielisyyden ja ylistää gobalisaatiota, joka johtaa liittovaltioon.

Korkmanin kolumni on nähtävä jatkona  Hesarin yrityksille vaikuttaa vaaleihin siten, että persuja ei kannata äänestää. Tyypillinen aivopesu juttu.

Aivopesulla vaikutetaan kansalaisten äänestyskäyttäytymiseen.

6 Replies to “Sixten Korkman – asiantuntija ilman asiantuntemusta”

  1. ”Kolumni kuuluu Hesarin sarjaan ”nationalismin vastustaminen ja epäsuorasti persujen mollaaminen.”

    Hesari on ollut RKP:n vahva tukipilari freudentalistipuolueen etnonationalismille.
    Hesari haluaa ilmeisesti synnyttää ja ylläpitää ristiriitoja Suomen rajojen sisäpuolella. Hesari toteuttaa kansallisvaltiovihamielisyyttään monin tavoin.

  2. Korkman on fiksu ja talousasioissa ehdottaman osaava, mutta Kormanilla on myös omat poliittiset näkemyksensä asioihin, joista voi ja saa olla aivan eri mieltä.

    Kolumnissa on paljon asiaa ja yhtä paljon ideologiaan nojaavaa höttöä.

    1. Totta kai, eikä siinä ole mitään väärää, mutta se myös näkyy ulostuloissa joista voi olla eri mieltä ja joiden väittämiä voi kyseenalaistaa.

Kommentoi