Onko missään tahratonta ihmistä

Onko kellään tullut mieleen että se ei vaan ole mahdollista kun kysymys on ihmisistä jotka jos tekee tekee myös virheitä

Millasia virheitä toiset tekee pienempiä toiset taas suurempia ja suurimpiin  kuuluu ne asiat jotka kohdistuu kansaan taikka kansoihin

Meidän viime hallitukset eivät tuossa asiassa ole lainkaan puhtosia eikä sitä puhdista mikään

Mutta pitää miettiä taikka kuten Manu sanoisi pitää fundeerata sitä samaa nyt pitäisi tulla niiltäkin jotka muka voittivat vaalit

SDPee ne todellisuudessa voitti tosin olis siinä saanut olla suurempi ero toiseen

mutta eräät piirit sanoo että heille se voitto tuli .

Voittaja tosin on aivan eri porukka ja nämät vaalit sitten meni menojaan niihin on tyytyminen kaikkien

Seuraavat eduskunta vaalit on Suomessa neljän vuoden päästä sillä välillä hallitus tekee omat asiansa

Voi ola että syntyy jopa sote vaikka sitäkään ei sitten tehdä pelkästään yksityisen puolta tukien isoilla rahoilla

Väittäen suuriakin muka säästöjä saatavan aikaan niin ei olisi tuossa sote  asiassa käynyt .

Vaan ne rahat olisi peritty paremmin toimeen tulevilta kaupunkeilta kokonaan seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

17 Replies to “Onko missään tahratonta ihmistä”

 1. Missään ei ole tahratonta ihmistä tai jos joku luulee olevansa sekä esittää vielä kaiken tietävänsä niin sellainen on narsisti.

  Ollaan kaikki ihmisiä virheineen päivineen.

 2. Virheetöntä ei löydy.

  Jyvät rupeaa erottamaan akanoista, kun katsotaan kuka on oppinut virheistään ja kenellä on kanttia ne myöntää, edelleen siitä kun katsotaan kuka myöntää ne ajoissa ja kuka vasta kova kovaa vasten.

 3. Jotkut ei myönnä koskaan olleensa väärässä. Odotan edelleen että valtamedia pyytää anteeksi Trumpilta, että jauhoivat valheellisesti pari vuotta salaliitosta Venäjän kanssa.

  1. Jaa, siksikö, etteivät löytäneet sitä, minkä Trump pelkäsi kaatavan pressahommansa?

 4. Noin on ja nyt maailmaa johtaa lähinnä pellehermannit jotka mitä ilmeisemmin ovat joko narsisteja taikka vähintään ADHD taudista kärsiviä
  Mutta pitää muistaa ei ne omat mielipiteet kaikkia kyllä miellytä toisilla taas on luulo että kun minä sanon sun onkin se uskottava koska se on ainoa oikea totuus
  Niinhän ei asiat oikeasti ole kenenkään osalta terv tepivaari

 5. TEPIMAST esitti kysymyksen : Onko missään tahratonta ihmistä? Voitaneen olla yksimielisiä, että oikea vastaus on ’ Ei ole’

  Tästä lauseesta kaikki eivät kuitenkaan, uskoisin, ole samaa mieltä:
  TEPIMAST : ”SDPee ne todellisuudessa voitti tosin olis siinä saanut olla suurempi ero toiseen.”

  1. Jos ei nimimerkki usko sellaseen en kantaa ota kun on eri mieltä olis parempi kirjoitella omalla nimellään kuten tepimast tekee
   SDPee voitti ja paljon pienempi ero ei olisi voinut olla terv tepivaari

 6. Sanotaan kaikkien poliitikkojen ajavan ensisijaisesti omaa etuaan, seuraavaksi puolueensa etua ja viimeksi kansan etua. Tahraton ihmistä ei ole olemassa, joten tahratonta pääminiteriä on turha toivoa, mutta voisiko kuitenkin joku roti olla ..
  ..
  Antti Rinteen elämän tahrat

  https://www.pirkanblogit.fi/2019/rolf-tornroos/antti-rinteen-elaman-tahrat/

  http://www.superhiiri.fi/?p=147&fbclid=IwAR3Ao4udGCZWzsyLW1_wAYBXdizK-5Cefsrdc_qTJrReYX2uqRsGxSJ6NBg

  Sivu on yllättäen hävinnyt

  *
  Tämä ote kertoo paljon Antti Rinteen luonteesta – vallanhimoinen, kaksinaamainen, säänöitä piittaamaton .
  .
  *
  Mutta palataanpa vielä ajassa taaksepäin ja Levin maailmancup -viikonloppuun marraskuussa 2013.
  Sunnuntaiksi 17. marraskuuta kello 18 oli sovittu pidettäväksi Levi Ski Resortin hallituksen kokous.

  Hallituksen jäsen Antti Rinne pyysi kahta tuntia ennen kokousta yhtiön toimitusjohtajan Jouni Palosaaren hotellihuoneeseensa. Paikalla olivat Rinteen lisäksi hallituksen puheenjohtaja Kurula ja hallituksen jäsen Markku Mäkitalo.
  Rinne kertoi asian tylysti Palosaarelle: joko sanot itsesi irti, sinut irtisanotaan tai otat vastaan Levin etelärinteen projektipäällikön tehtävän.
  Palosaari kysyi: ”Eikö ole muita vaihtoehtoja kuin nyt esitetyt?”. Rinteen väitetään vastanneen, että ei ole, muuten lähtee rikosilmoitus.

  Antti Rinne on itse kertonut poliisitutkinnassa, että tuon hotellihuone-episodin tarkoitus oli kertoa Palosaarelle, mitä mieltä omistajat olivat Palosaaren asemasta.

  Juridisesti Rinteen antamat potkut ovat mielenkiintoinen kysymys.
  Levi Ski Resortin hallituksen kokous oli tuona samana iltapäivänä vasta kaksi tuntia myöhemmin, ei siis ollut olemassa yhtiön hallituksen päätöstä potkuista. Epäselväksi on jäänyt myös, oliko Rinteellä minkäänlaista valtuutusta puhua suurimman omistajan eli Kittilän kunnan suulla.

  Loppunäytös
  Levin hissihankinnan kaikkia käänteitä on mahdotonta mahduttaa tähän kirjoitukseen.
  Tällä hetkellä tilanne on se, että Jouni Palosaari on palautettu tehtäviinsä Levi Ski Resortin toimitusjohtajaksi. Ammattiliitto Pron omistaman Levin Matkailukeskus Oy:n edustajat on heitetty ulos yhtiön hallituksesta.

  jatkuu

 7. Ote:
  –Se (Rinne) tuli huutamaan mulle, että eritteet lensi. Sanoi, että tämä on minun taloni, minä määrään täällä, Kittilän entinen kunnanvaltuutettu ja Levi Ski Resortin hallituksen jäsen Tarmo Salonen kertoi Lapin Kansan mukaan käräjäoikeuden istunnossa.

  Rinne on huutamisen kiistänyt.

  ***
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/67ba1824-ba9f-4dc6-af2c-036077d52a11
  19.11.2018

  Rinnettä grillattiin oikeudessa ”Mr. Levin”, Jouni Palosaaren potkuista – ”kukaan ei ollut humalassa”

  SDP:n puheenjohtaja selvitti Lapin käräjäoikeudelle, mitä tietää Kittilän kunnanjohtajan erottamiseen johtaneista tapahtumista, erityisesti Levin hissiyhtiön toimitusjohtaja Jouni Palosaarelle annetuista potkuista. Iltalehti seurasi oikeudenkäyntiä paikan päällä Rovaniemellä.

  Kuva:
  https://img.ilcdn.fi/znzChyLgmXRE46n_wCJL748TH6c=/full-fit-in/612x/img-s3.ilcdn.fi/64d411b28e744e2290ad6bbd7cf989389c14c69f0a8df77b39c5d7eccd8697f7.jpg

  Kittilä-oikeudenkäynnissä todistajina maanantaina kuultavat keskustan entinen kansanedustaja Mikko Kärnä ja SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne odottivat oikeudenkäynnin alkua Rovaniemen aluehallintoviraston aulassa. Jo syyskuussa alkanut oikeudenkäynti järjestetään virastotalon juhlasalissa, sillä Lapin käräjäoikeudesta ei löydy tarpeeksi suurta salia liki 30 syytetyn oikeudenkäynnille. Kuvassa taustalla syytettyjen kuntapoliitikkojen lakimiehistä Jari Korhonen ja Kari Uoti. TOMMI PARKKONEN

  *
  Lapin käräjäoikeudessa Rovaniemellä puidaan jälleen tänään maanantaina pitkää ja monimutkaista kokonaisuutta, jossa on syytettynä kaikkiaan lähes 30 Kittilän entistä ja nykyistä kuntapäättäjää kunnanjohtaja Anna Mäkelän laittomasta irtisanomisesta.

  Koko oikeustapaus sai alkunsa Kittilässä sijaitsevan Levin hiihtokeskuksen voimahahmon, Levi Ski Resort Oy -hiihtokeskusyhtiön toimitusjohtaja Jouni Palosaaren potkuista vuonna 2013. Kunnanjohtaja Mäkelä oli tehnyt Palosaaren toimista Levin uuden hiihtohissin ostamisen yhteydessä tutkintapyynnön poliisille.

  Palosaaren epäiltiin vuotaneen tietoja toisen hissiyhtiön tarjouksesta myös oman tarjouksen jättäneelle kilpailijalle.
  Poliisi ei löytänyt näyttöä luottamusaseman väärinkäytöstä hissikaupoissa, Palosaari oli palkattu takaisin toimitusjohtajaksi – ja Kittilän kunnanvaltuusto antoi puolestaan potkut kunnanjohtaja Mäkelälle marraskuussa 2014, syynä luottamuspula. Myöhemmin oikeus totesi potkut laittomiksi, koska Mäkelää ei oltu kuultu prosessin aikana kaikista hänen virheiksi väitetyistä asioista.
  Siinä tapahtuneet lyhyessä muodossa. Kiinnostuneille löytyy tarkempi selostus tapahtumista täältä.

  Mitä tapahtui hotellihuoneessa?

  Maanantain istunnon tekee valtakunnallisestikin kiinnostavaksi, että yhtenä todistajana kuullaan SDP:n puheenjohtajaa, gallupeiden mukaan seuraavaksi pääministeriksi ehdolla olevaa Antti Rinnettä.
  Koko oikeudenkäynti oikeastaan kulminoituu Rinteeseen, sillä hän oli antamassa Palosaarelle potkuja, mikä puolestaan johti Mäkelän erottamiseen ja koko nykyiseen oikeudenkäyntiin.

  Rinne istui tuolloin Levi Ski Resortin hallituksessa, sillä Rinteen aikaisemmin johtama ammattiliitto Pro on yhtiön merkittävä omistaja. Itse asiassa juuri Rinne kertoi Palosaarelle tämän siirtämisestä pois toimitusjohtajan paikalta.
  Myös muillakin ay-liikkeillä on merkittäviä omistuksia Levillä.
  Tunteet ovatkin Lapissa käyneet kuumina suuntaan ja toiseen, ja esimerkiksi kuuluisaksi tulleesta tapaamisesta Rinteen hotellihuoneessa Levillä 2013 on monenlaisia näkemyksiä.

  –Se (Rinne) tuli huutamaan mulle, että eritteet lensi. Sanoi, että tämä on minun taloni, minä määrään täällä, Kittilän entinen kunnanvaltuutettu ja Levi Ski Resortin hallituksen jäsen Tarmo Salonen kertoi Lapin Kansan mukaan käräjäoikeuden istunnossa.
  Rinne on huutamisen kiistänyt.

  Rinteen ovat oikeudenkäyntiin todistajaksi halunneet sekä syyttäjä että puolustus. Osaa syytetyistä kuntapoliitikoista edustaa tunnettu lakimies Kari Uoti.
  Myös keskusrikospoliisi on kuullut Rinnettä tänä syksynä.

  ”Kukaan ei ollut humalassa”

  Kari Uoti grillasikin Antti Rinnettä siitä, miksi ja millaisissa olosuhteissa Jouni Palosaarelle annettiin potkut marraskuussa 2013.
  –Käytiinkö keskustelu (hotellihuoneessa) viinipullon takana?, Uoti sanoi viitaten epäilyihin, että Rinne olisi potkut antaessaan ollut nauttinut punaviiniä.
  –Kukaan ei ollut humalassa. Minä en mahdu viinipullon taakse, Rinne vastasi.

  Uoti tivasi Rinteeltä, että millä valtuuksilla hän ilmoitti Palosaarelle erottamisesta?
  –Oli yhteinen tahtotila hoitaa asia matalalla profiililla, Rinne vastasi.
  Uoti ihmetteli, miten toimitusjohtaja Palosaari olisi voinut aiheuttaa yhtiölle vahinkoa, koska hän yritti saada halvemmaksi yhtiölle ostettavaa hissikalustoa.
  –Meillä on periaate, että toiselle yhtiölle ei kerrota toisen yhtiön tarjouksesta, Rinne sanoi tähän.

  Uoti halusi tietää Rinteeltä, mitä asioita Palosaari olisi pimittänyt hissiyhtiön hallitukselta.
  –Mistä on tieto, että Palosaari on salannut jotakin, Uoti kysyi.
  –Sellaisia sähköposteja on olemassa, vastasi Rinne.
  Uoti hiillosti Rinnettä sähköposteista, joissa olisi kerrottu kilpailevien hissiyhtiöiden tarjouksista.
  –Miten Palosaari on voinut salata tietoja hallitukselta, joka on tiennyt nämä asiat?
  –En osaa ottaa kantaa, vastasi Rinne.

  Uoti tiedusteli, oliko Palosaaren profiili liian korkea. Kauppalehti Option haastattelussa hänet nimettiin Mr. Leviksi. Rinne myönsi, että kyseinen Kauppalehden haastattelu ei tältä osin miellyttänyt hissiyhtiön hallituksen jäseniä.

  ”Tiedän mitä mediassa kerrottu”

  Rinne lähetti syyskuussa Lapin käräjäoikeudelle sähköpostin, jossa hän kertoi ihmettelevänsä, miksi häntä halutaan kuulla todistajana aiheesta, josta hän ei omien sanojensa mukaan tiedä ”muuta kuin mitä mediassa on kerrottu”.
  Rinne olisi halunnut myös suorittaa todistelun etäyhteydellä Helsingistä käsin vetoamalla kiireiseen kalenteriinsa. Tähän ei käräjäoikeus kuitenkaan suostunut.

  Iltalehti seuraa maanantaiaamuna Rinteen kuulemista paikan päällä Rovaniemellä tämän jutun yhteydessä olevilla erillisillä livepäivityksillä.
  Rinteen kuuleminen alkaa noin kello 10, ja sen odotetaan kestävän parikin tuntia.

  Liveseurannasta vastaa tämän jutun kirjoittaja.
  Kittilä-käräjät alkoivat jo syyskuussa, ja syytettyjen suuren määrän vuoksi istuntojen aikataulut ovat venyneet. Rinteenkin todisteluaikataulua on jouduttu muuttamaan pariinkin kertaan. Istunnot ja asianosaisten kuulemiset jatkuvat ainakin tammikuuhun saakka.
  Rinteen lisäksi todistajina tullaan kuulemaan muun muassa keskustan ex-kansanedustaja Mikko Kärnää ja entistä apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalsketta.

  Mahdollisia tuomioita odotellaan vasta loppukeväästä tai alkukesästä. Asian kimpussa on kaikkiaan kolme käräjätuomaria.
  Istunnot järjestetään Rovaniemellä aluehallintoviraston tiloissa, sillä Lapin käräjäoikeudella ei ole tarpeeksi suuria tiloja liki 30 syytetyn ja heidän asianajajiensa istuttamiseksi samaan saliin.

  JUHA RISTAMÄKI juha.ristamaki@iltalehti.fi

  TOMMI PARKKONEN tommi.parkkonen@iltalehti.fi

 8. On juttuja ja juttuja toiset on totta toiset pelkkää panettelua terv tepivaari

 9. ”On juttuja ja juttuja toiset on totta toiset pelkkää panettelua terv tepivaari”

  Antti Rinteen tapauksessa näitä juttuja on niin paljon. että on vain todettava – ei savua ilman tulta

 10. Ei siellä ole kun ikivanhoja vanhoja asioita ja paljon sitä en allekirjoita mistään ja juorut on juoruja aika harvoin totuuden mukaisia terv tepiaari

  1. Onko 2014 jo ikivanhaa? – ja juttu on vielä auki

   Ote:
   –Se (Rinne) tuli huutamaan mulle, että eritteet lensi. Sanoi, että tämä on minun taloni, minä määrään täällä, Kittilän entinen kunnanvaltuutettu ja Levi Ski Resortin hallituksen jäsen Tarmo Salonen kertoi Lapin Kansan mukaan käräjäoikeuden istunnossa.

   Rinne on huutamisen kiistänyt.
   ***
   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/67ba1824-ba9f-4dc6-af2c-036077d52a11
   19.11.2018
   *
   tepimast – Kannattaisi lukea lehdistä miten oma suosikkisi Rinne käyttäytyy – ilmiselvää öykkäröintiä

 11. ”Seuraavat eduskunta vaalit on Suomessa neljän vuoden päästä sillä välillä hallitus tekee omat asiansa”

  Olikohan Lipposen toinen hallitus viimeinen, jonka vetäjä jatkoi loppuun asti?

  Ihme olisi, jos Rinne jaksaisi neljä vuotta.

  Koivisto halusi vahvistaa parlamentarismia ja aloitti pyrkimykset presidentin vallan vähentämiseksi hallitukseen nähden. Vallan vähentäminen koski vasta hänen seuraajiaan.

  Koivisto arveli jälkeen päin menneensä presidentin vallan karsintatavoitteessaan liian pitkälle.

  Rinne on korporaatioihin eli ay-liikkeeseen tukeutuvana anti-koivistolainen. Mutta presidentti ei voi hallitusta hajoittaa, vaikka Rinne ohjautuisi ulkoparlamentaristisista vaikutteista miten paljon tahansa.

  Tästä huolimatta vedonlyöntitoimistot saattavat antaa Rinteen hallituksen kestoajasta mielenkiintoisia kertoimia.

Kommentoi