Onko puolueilla hämärä sokeutta

Sellanen tulee mieleeen kun miettii sitä että 33 kpl euro ehdokkaista on ollut syytteessä rikokseen v 2004-2019

Tuo luku tekee 12% ehdokkaista jotka olisi rikkonut lakia missä on silloin näkökyky puolue toimistoilla

Taitaa liikkua vähintään hämärä sokeuden rajoilla koska tuo luku silti on korkea ja  en pidä lainkaan hyvänä juttuna tuollasta

Ja kuitenkin sanotaan siellä on hyviä ehdokkaita tarjolla onko sitä voi kukin miettiä itsetuntonsa kanssa seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

4 Replies to “Onko puolueilla hämärä sokeutta”

 1. Joo voihan se olla noinkin mutta kun ei ole saanut tuomiota vielä se taas ei ole ihan oikeaa asiaa
  Ehdokkaaksi vasta sitten kun tuomio on annettu ja kärsitty terv tepivaari

 2. Nyt vaaditaan medialukutaitoa. Hesari teki luokattomasti julkistaessaan syytteen saaneiden lukumääriä. Ilmeisesti tarkoituksena oli mollata perussuomalaisia. Otetaas nyt uudelleen:

  syytteen saaneet eivät ole rikollisia muualla kuin diktatuureissa. Oikeusvaltiossa rikollinen on se, joka on rikoksesta tuomittu. Noista 33:sta syytteen saaneesta vain kahdeksan oli saanut tuomion! Mutta meneehän tällainen uutinen näköjään kuin häkä, kansalle syyte on sama kuin tuomio ja sitä toimittaja käyttää tietoisesti hyväkseen.

  1. ”Oikeusvaltiossa rikollinen on se, joka on rikoksesta tuomittu. Noista 33:sta syytteen saaneesta vain kahdeksan oli saanut tuomion!”

   Oikeusvaltiossakin tehdään vääriä tuomioita, jos oikeutta johdetaan harhaan tai oikeus syyllistyy asenteellisuuteen. Joten tuomittukaan ei välttämättä ole rikollinen, vaan voi olla oikeusmurhan uhri.

Kommentoi