Onko se suuri ihme kun asunto kauppa takkuaa

Kun on lailla laaditttu että työ pitää ottaa vastaan vaikka 200- 300 km päästä kotipaikasta ei ole suurtakaan ihmettä että ei asunto kauppa luonistu .

Siinä kun olet pankin velka renki toisella paikkakunnalla asunto lainalla joudut vuokraan toisen asunnon sieltä missä se työpaikkakin on .

Siinä on monen avioliittokin koetuksella sitäkään ei tarvitse kenenkään vähätellä

Kun siinä sivussa on vielä laskettu palkkoja aina tuonne n 1500 ekeen kk se sanoo kyllä ettei niillä tuloilla pankin johtaja lämpene lainan antoon  .

Varsinkin kun tulot ei riitä edes kunnolla korkojen maksuun vaikka alhaiset ovatkin mutta kuinka pitkään ne kun voi nostaa milloin se pankille sopii .

No sa pankin johtaja  makeat naurut kun pyydät sitä lainaa muuta asia ei tuo tullessaan

Tosin ne ei sovi pieni palkkaselle hyvin harvoin ja pitää muistaa että ne korko menotkin on toisille pikku juttu kun oat tulot on tarpeeksi hyvät .

Mutta niin ne asunnot jää tekijän kouraan onko se hyvä juttu voi sanoa että on ja ei mutta nyky menolla aivan kokonaan mahdollista

Elämä on joskus vaan tuollasta seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

5 vastausta artikkeliin “Onko se suuri ihme kun asunto kauppa takkuaa”

  1. Totta. Jos asut työttömänä kaukana et voi ajella töihin 300 km polkupyörällä eikä rahaton voi ostaa vähäpäästöistä autoa varsinkaan sillä pienellä palkalla jota tarjotaan. Julkinenkaan ei syrjäkulmilla ajele. No se tiedettiin ja sellaisilta etuisuuksia leikattiin.

  2. Siinä kun olet pankin velka renki toisella paikkakunnalla asunto lainalla joudut vuokraan toisen asunnon sieltä missä se työpaikkakin on .

    Siinä on monen avioliittokin koetuksella sitäkään ei tarvitse kenenkään vähätellä”

    —————————————–
    Tässä mielessä valtion laitosten hajauttaminen Helsingistä muualle Suomeen voisi olla hyväksikin.

    Ne Hesalaiset, jotka ovat vakiintuneet Hesaan saisivat jäädä sinne ja todennäköisesti työllistyisivät. Laitoksen uudessa sijoituskohteessa työllistyisivät sen paikkakunnan ihmiset, jolloin muuttotarve vähenisi.

  3. Markku ei ne valtion virastojen sijainti paikat paljon auta kun pakotetaan toiselle paikkakunnalle töihin ja on oltava kaksi asuntoa .
    Siitä omasta kun ei eroon noin vaan pääse kyllä siinä asumiskulut nousee ja paljon terv tepivaari

  4. Esim Jyväskylää rakennetaan lisää kokoajan, väkiluku kasvaa n 1500 hengellä joka vuosi, Savonlinnassa jopa 500 asuntoa pitää purkaa kun porukkaa katoaa jokavuosi ennätysmäärä, siinäpä dilemma.

  5. Nyt onkin kyse rakentajille käteen jäävistä asunnoista ne kun ei mene kaupan ehkä liian kovan hinnan taikka .
    Taikka liian pienien palkkojen vuoksi molemmat ovat mahdollisia terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *