Porilaista parkki Kulttuuria Tampereella

On se vaan vaikeeta käsittää Porilaisen aivoilla että pyörä tie ei ole parkki aluetta ei se ole sitä kyllä Porissakaan .

Pitänee ottaa käyttöön selvä asia elikkä pois hinaus ja lunastaa voi sitten kunhan on maksanut sakkonsa ja säilömis ajan maksut

Plussattuna pois vienti maksuilla seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

14 Replies to “Porilaista parkki Kulttuuria Tampereella”

 1. On ihmeellistä ettei Tampereella ole pysäköinninvalvontaa viikonloppuna vaan ainoastaan arkipäivinä klo 08,30-15.45.
  Virhe paysäköintiä on myös viikon loppina
  Poliisi ei tule mutta pysäköinti voi vaarantaa pyörätiellä liikkujat terv tepivaari

  1. tepi – oho että vaan ns.virka-aikana valvontaa ja kaupungista kyse ”että villiä länttä”…autoja että liikennettä piisaa kuin myös ajoneuvottomia kansalaisia – vauvoista vaariin.
   No,mites liikennesäännöt siellä kieltoineen missä asut ?
   Ilkivallan mahdollisuus ?

   Ai,niin tarviiko niitä edes noudattaa ?

   1. Joo ei ole Tampereella valvontaa toimiston oman ilmoituksen mukaan kun vain arkipäivinä klo 08,30-15,45 väisenä aikana elikkä ei lauantaina eikä sunnuntaina terv tepivaari

 2. Pysäköinnistä puheenollen on se melkoista arvoitusta Taysin pysäköintihalli. Kyllähän se pysäköinti on ihan helppoa, mutta maksaminen ei ole näin maalaisia varten. Eilen yritin pois lähtiessä maksaa, seinässä oli aparaatti jolla se piti tehdä, mutta yrittämiseksi se jäi. Koneen kyljessä luki, että melkein kaikki kortit kelpaavat, poislukien varmaankin joulukortit. Niin siis raha ei kelpaa, ainoastaan ne kortit ja tietysti mobiilivaihtoehto, mutta selviä ohjeita koneen käytöstä ei missään.

  Ajattelin silti yrittää ja aloitin, ensin kysyttiin auton rekisterinumeroa, ei auttanut muu kuin juosta muutama sata metriä ja katsoa se auton keulasta. No sillä aikaa se kone tietysti oli sulkeutunut ja piti aloittaa alusta. Rekisterinumeron sain syötettyä, mutta sitten piti tehdä jotakin, mutta en osannut siitä eteenpäin.

  Ajattelin, että maksetaan kännykällä sitten, mutta mutta olisi pitänyt olla kirjautuneena Autopay- palveluun ja sitä en tietenkään ollut.

  Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi ajaa ulos ja lasku tulee perässä, pirun kallis sekin, kun laskuttavat kuluista 5 euroa + ne kalliit pysäköintimaksut. Järjestelmä on tehty ihan selvästi maalaisten kiusaksi, viestinä pysykää poissa näistä nurkista. Ainoa vaan kun sitä tiettyä hoitoa ei muualla saa, maalaisetkaan.

 3. Noin on monessa muussa parkki hallissa maksusta ei vapaudu vaikka rukoilis anna ny mun maksaa parkki maksuni
  Mutta on tää kumma kaupunki kun ei virhe parkkiin mennä kun maanantaista perjantaihn 08,30 – ja 14,45 välisenä aikana
  Meillä kun ei ole pysäköinnin vavontaa Lauantaina ja sunnuntaina sanoisin että on hyvä uskosia ja paljon terv tepivaari

 4. Kuvista päätellen todella vaarallisessa paikassa, eihän tuollaiset valtavat kevyen liikenteen massat pääse ohittamaan tuota kohtaa mitenkään turvallisesti. Vähintään Karhuryhmä paikalle, jos kyseessä vielä kerran on porilainen huligaani.

 5. Vogoni tuo koskuentien pätkä on monella tapaa erilainen katunakin ensinnä se on pihakatu jossa kulkee vanhempaa väkeä rollaattoreineen .
  He ei ole nopeita liikkeissään kuten varmaan ymmärrät kokonaan eri juttu onkin sitten se että tuo pyörä tie jatkuu tuossa kohtaa aina muotialantielle
  Ja todellisuudessa siinä kulkee polkupyöriä melkoisesti
  Ja aika monella se on helpoin tapa kulkea mm hallilasta josta valta osa tuleekin
  Tuo volvo on Porista bemaria en ole tarkistanut terv tepivaari

 6. Ja on sekin jo koettuna kun huumehörhö romutti meidän molokin no kaippa sekin oli molokin vika se varmaan ikäänkuin koukkas tuon hörhön auton eteen
  Kun ensin teki kässäri käännöksiään keskellä katua muotialantiellä terv tepivaari

 7. Täällä Härmälässä ajellaan polupyörillä hyvin yleisesti jalkakäytävillä. Siinä rollaattorimummot ja taaperoikäiset ovat vähän heikoilla.

  Kyllä kaikista tienkäyttäjistä löytyy niitä, jotka eivät piittaa säännöistä.

 8. Ne härmälän pyörä asiat on kuitenkin kevyenliikenteen väyliä nykyään eikä siellä auto parkkia pidetä pyörätiellä joka on aivan eri juttu . terv tepivaari

Kommentoi