Suomiko Kekkoslandia

No on väittämiä ilmassa kun ihaillaan Äitiä onko se sitten ihan noinkaan kun vanha äiti saa maata kakat pöksyssään tunti tolkulla .

Ja pahimat paikat tuossakin nuot yksityiset hoivakodit jossa nuot aave hoitajat lentelee ilman että heitä on siellä kukaan nähnyt .

Mutta niin vaan on että kansanedustaja ehdottaat muka ihailee äitiään  jeesusta taikka itseään moniko noista on totuutta .

Tuskinpa yksikään mutta noin ne itse asian tuo julki tuossa Äidin kunnioittamisessa olen kyllä monen kanssa eri mieltä .

Jos noin tekisi olisi asia varmuudella laitettu kuntoon jo aika päiviä sitten nyt ei ole edes yritetty .

Ja Suomi ei ole Kekkoslandia mistään kohtaa meidän Presidentin valta on  markinaalista ja hänellä ei ole valtaa hajoittaa edes hallitusta olipa se kuinka kehno hyvänsä

Jeesuksesta en osaa sanoa mutta tuskinpa noinkaan on ei se joulukirkko aiaa muuta miksikään .

On se vaan kamalaa kun joutuu meneen viran puolesta jopa joulukirkkoon kerran vuodessa .

Moniko kansanedustajaa ehdokas on edes käynyt katsomassa oma äitiään jos hän on hoivakodissa ja moniko on tehnyt vaikka pylly pyykin hänelle .

Onko se ulkokultaista puuhaa kun kerrotaan toista mitä se on todellisuudessa mutta niin se vaan menee seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

5 vastausta artikkeliin “Suomiko Kekkoslandia”

  1. Niin oli ja jos hallitus alkoi toimeen tuloon puuttumaan Kekkonen sanoi ei tuo käy muutatte sen terv tepivaari

  2. Ajat ovat muuttuneet niiltä ajoilta – monimutkaisemmeksi hallita kokonaisuutta – tai voiko sitä hallita lainkaan,sillä kylmä kausi on globaalistunut myös poliittisestikin. Maailma on ehkä värittyneempi kuin mitä se oli ”nostalgiassa”.

    Perusjutut ovat kuitenkin samankaltaisia niin kansojen että eri väestöryhmienkin ja ihmisten perspektiivistä katsoen.

  3. No ovat muuttunet kaikki asiat Kekkosen ajoilta hänellä oli liiankin suuri valta ja sitä onneksi ei ole niin paljon enää .
    Mitä tuo glopaali on tuonut ei kaikki ole aivan hyvääkään pienille kansoille terv tepivaari

  4. Globaali vastavoima pysähtyneisyydelle mutta onko se aina välttämättä suunta parempaan. Ihmiskunta määrittelee sen omassa elämässään, mitä se merkitsee.

    Ihmiset sen globalisuuden ”rakentaa” maailmanmenon.

Kommentoi