HS: Ehdokkaiden häirintä vaalikentillä muuttunut aggressiivisemmaksi

Miksi ehdokkaita häiritään? Olisivatko syyt itse ehdokkaissa tai puolueissa? Esim. eilen yritetiin iskeä persujen entistä puhenjohtajaa Timo Soinia pullolla päähän ja iskijä huusi ”senkin petturi”. Isku ei osunut, mutta isku oli osoitus, että kansa ei ole unohtanut Soinin persujen petosta viime vaalien jälkeen. Kuulemma sinisten vaaliteltoilla on ollut paljon häirintää ja melko varmasti samasta syystä, kuin Soinin iskuyritys.

Kun poliitikot taas lupailevat maat  ja taivaat, niin heidän pitäisi tajuta, että ei Suomen kansa ole niin tyhmää ja muistamatonta, että heille voi puhua mitä paskaa vain. Ja joku kuluttajansuoja pitää äänestäjilläkin olla.

Sitten on toinen tyyppi häiriköitä, jotka häiritsevät persujen vaalityötä. Yhden kansanedustaehdokkaan auto tärveltiin ja persujen vaalitoimistoon hyökättiin Helsingissä. Keitä he ovat, jotka Halla-ahon persuja häiritsee? Väkisinkin tulee ajatelleeksi, että olisivatko he niitä, jotka kannattavat lisää maahanmuutajia maahamme? Kukaan ei ole ilmoittautunut häiriköksi, mutta jos ne tulee jatkumaan, asiat kyllä selviää.

13 vastausta artikkeliin “HS: Ehdokkaiden häirintä vaalikentillä muuttunut aggressiivisemmaksi”

 1. Mikä helvetin ”kansa” ?

  ”Timo Soinia pullolla päähän ja iskijä huusi ”senkin petturi”. Isku ei osunut, mutta isku oli osoitus, että kansa ei ole unohtanut Soinin persujen petosta viime vaalien jälkeen. ”

  Peruspersujen omaa toilailua , jota Oodinin häiriköt tukevat ! Muulla kansalla ei ole mitään tekemistä tällä hölmöilyillä.

  1. Ai niin, PerusSuomalaisten häiriköinti on persujen omaa toilailua, no eihän tämä yllättä, kun olet asiasta ennenkin vastaavasti kommentoinut ja ellen väärin muista niin ihan nokkaan vetämisestäkin olet maininnut.

   Mitä tulee itse uutisoituun välikohtaukseen niin sellainen käytös on yksinkertaiseti väärin, ihan ketä tahansa kohtaan. Jokaisella poliitikolla, puolueella ja ihmisellä on oikeus esittää mielipiteitään ilman väkivallan uhkaa.

   On kuitenki ihan hyvä huomata se, että ”uutisointi” saattaa jossain määrin korjaantua tässä ajan kuluessa, siinä määrin raflaavaa se oli, että ainakin osin faktojen ei annettu haitata hyvää tarinaa.

    1. Saatan muistaa väärinkin ja jos niin on, niin sen tunnustan ja pahoittelen esittämääni. Ikävä kyllä esim. Aamulehden blogeja ei pääse enää tarkistamaan, mutta muistaisin tällaisen maininnan kun olkaveljesi al1947 kanssa ilakoitte PerusSuomalaisten puoluetoimiston vandalisoinnista.

  2. Kansalla juuri on tekemistä. Valta Suomessa kuuluu kansalle perustuslain mukaan. Kansa valitse vaaleissa edustajansa. Jos valittu edustaja ei toimikaan lupaamallaan tavalla vaan alkaa noudatta ihan päinvastaista politiikka, niin kyllä kansalla on silloin sanomisen paikka. Ja kaikille ei riitä sanom inen. Sekin on hyväksyttävä tiettyyn rajaan asti. Historia tuntee monta poliittista murhaakin, joista Bobrikoffin murha lienee tunnetuin. Ja murhaajasta tuli kansallissankari.

   Koeta nyt Karjalainen hieman rauhoittua ja mieti mitä kirjoitat, ennen kuin kirjoitat mitä mietit.

   1. Mietihän Väiski itse. Kehotat noudattamaan Bobrikovin tapausta ratkaista ongelmia. Tuohon ohjenuoraasi kyllä tarttuvat juuri puolueesi änkyräporukka. Persut siis kehottavat väkivaltaan- niinkö se oli myös jossakin vessanpönttöfilmissä Finnkinossa.

 2. Onko niin että maamme politiikka etelämaistuu ja haisee eräiden edesottamuksissa jopa laajemminkin?

  Pitää osaltaan huomioida että persujen vaalivideo ei mennyt ihan putkeensa. Kun muistellaan aikoinaan AY;n mässäily videoo.

  Herätyksien mauttomuutta että kaikki olemme niin korruptioituneet, eikä mikään ole mitään_ vain elämä on totta !

 3. Väkivalta tuomittavaa, mutta pitäisi ajatella mikä johtaa väkivaltaan.
  Hallitusvastuussa olevat ovat jättäneet osan kansaa.
  Pitäisi miettiä voiko edustaja kesken kauden loikalla toiseen puolueeseen jättää omat äänestäjänsä?

  1. Ei ole tarvetta pohtia syytä väkivaltaan siinä mielessä, että väkivalta ei ole hyväksyttävää missää mielessä.
   Jos joku loikkaa, äänestäjät saavat osoittaa mieltään seuraavissa vaaleissa – ilman väkivaltaa.
   Siihen, miten loikkaamista muuten arvioidaan, en muiden puolesta ota kantaa, mutta sekin saattaa olla aika monimutkainen arvioida ja siihen vaikuttaa usein aika monta syytä.
   Tosin mielestäni olisi reilua, että loikkaamista aikova eroaisi hommastaan ja pyrkisi vasta seuraavissa vaaleissa uudelleen.

 4. Onko havaittavissa – epäihmisyyttä vaalikentilläkin ?

  Luonnon järvet alkanevat vapautumaan jäistään kuin osaltaan ”värittömät vedet” sinistyvät muuttamatta väriään,sillä luonto kulkee omia polkujaan kuin ihmiset askeltavat omaa elämäänsä _ politiikan vedet aaltoilevat rantakiviin.

  Keväiset törmäyskurssit aukenevat ajallaan !

 5. ”Yhden kansanedustaehdokkaan auto tärveltiin ja persujen vaalitoimistoon hyökättiin Helsingissä”

  ”Miksi ehdokkaita häiritään? Olisivatko syyt itse ehdokkaissa tai puolueissa?”

  Tätäkö se Väiski tarkoitti, että syy onkin PS puolueessa ja sen ehdokkaissa? Mielenkiintoista! Alkaako usko omiin horjua?

 6. Hesarin suosimat anarkistit ovat häirinneet PS:n toimintoja vuosikausia rikkomalla toimitiloja ja vaalimainoksia, kirjoittelemalla someen feikkiviestejä, josta ovat Takku -sivustollaan ylpeilleet. On myös uhkailtu viestein ehdokkaita ja edustajia.

  Hesari ei tiedä mitään taikka valehtelee tietoisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *