Vaalit lähestyy

Nelisen kk aikaa vaaleihin meillä pb on ollut vaali kuume vallassa jo jonkin aikaa ja kepulistien kohdalla kesästä asti .

Niillä on kyllä vaikutusta mutta pelkästään nekaiivista varsinkin kun eräillä on loan heitto päätarkoitus .

Ollaan nyt kuitenkin melkoisessa myllerryksessä maailman laajuisesti kun eräitä maita ohjaa luonne vikasia jotka vaikuttaa liian isolle alueelle .

Mutta Suomeen ai tarvitse tulla heiltä mitään mikä olisi Suomalaisten etuja loukkaavaa meillä on vienti teollisuus alkanut taas vetämään .

Siihen ei ole sipilän puuhastelu tehnyt yhtään mitään nousua vaan nousu on tullut aivan muista syistä .

Kuten se nousi ahonkin aikana ei hänkään iiron kanssa Suomea nostanut vaan silloinkin sen nousun tuotti maailman markkinat  .

Meillä on näitä pelle politiikkkoja ollut silloin tällöin ja kaippa nekin on maan asioiden hoidossa sitten vaan kestettävä  .

Mutta kuten eräs sanoi kansa tietää ja se ne äänet antaa mutta kansa myös tietää ettei sellasiin kannata luottaa jotka myy peränsä heti kun sopiva fyrkka käteen tulee .

On vaan tosi asiaa että räkä nokastakin tulee mies turhan puhujasta ei koskaan niin  se vaan on seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

10 vastausta artikkeliin “Vaalit lähestyy”

    1. Kuunnella ja tarkalla korvalla napata heti kiinni kun saa avaimet käteensä terv tepivaari

  1. Sovittujen hallitusneuvotteluiden jälkeen voidaan jopa pääpukareiden johdolla kääntää tietyt sovitut nk.päämäärät vaihtaa markkinahuumassa käänteiseksi : tullessa sopiva tilaisuus kuin varkain että 😲 yllättäin ja pyytämättä.

  2. Nyt vielä pohditaan että tuleeko sotevaalit, maahanmuuttovaalit, talousvaalit, koulutusvaalit vai mikä. Sitten kun on päätetty mistä kansa haluaa tapella, sitten alkavat ne pahimmat iskut vyön alle.

  3. Kyuu – samaa mieltä että poliit.päättäjät yht.kunn.tasoilla yhdessä 5 milj.kansalaisten puristuksessa. Taitaa olla sormet kuin mielipiteetkin ”sormet kurkussa” että mitä kaikesta tulee_loppusuoralla.

    Alkukiihdytyksessäkin jo tarpeeksi.

  4. Taitaa se pelko olla kepulla suurin nyt kun ovat munineet koko vaalikauden terv tepivaari

  5. Demarit ovat puolestaan tapansa mukaan koittaneet estää kaikki järkevätkin ratkaisut ja ovat räksyttäneet rakkikoiran lailla.

  6. Samaa teki sipilä ja tiilikainen viime hallitus kaudella se räkytys muuten on opposition toimia . terv tepivaari

  7. Kun vaaliyönä vuonna 2015 tuli todennäköiseksi, ettei Rinnettä näy hallituksessa, niin rekka-autot ympäri Suomen lähtivät välittömästi liikkeelle ennakolta suunniteltuihin kohteisiinsa. Jos alkaa vaikuttaa 14. huhtikuuta siltä, että elämäntapasyndikalisti-Anasta tulee PM, niin rekat jäävät niille sijoilleen ja kuskit lähtevät pehkuihin.

  8. Markku on oikea satusetä mutta kyllä kansa tietää nyt ettei ihan kaikkia usko olipa satusetänä vaikka markus setä terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *