Ylipitkät loma ajat eduskunnassa

Kun tuo instituutio vaaii kansalta pidempiä työaikoja olis aika kohtuullista eduskunnan ylipitkät lomat ei joulu lomantarvitse olla sen enempää kun  se on kansalla .

Sitten nuot ylipitkät ns talvilomat niissäin riittää aivan hyvin viikko johon pitää sisältyä myös lauantai päivä

Kesäloma ajaksi on sopiva aika neljä viikkoa jossa on sitten neljä lauantai päivää .

Ja syys loma aika olis varmaan viikko olis sopiva ei ne loma ajat tarvii olla vuodesta n puolta vuotta kuten ne nyt ovat .

Kun  itse vaatii kansalta pidempää työaikaa olis hyvä olla esimerkkinä että näin tehdään pitempään töitä vaikka ei ne mitään töitä toisaalta olekkaan .

He ovat luottamus toimessa ja saavat siitä ruhtinaallisen korvauksen ilman yliopisto koulutustakin seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

6 vastausta artikkeliin “Ylipitkät loma ajat eduskunnassa”

  1. Teknisestihän kesällähän ei ole pitkiä lomia, vaan näinä aikoina pitäisi kiertää edustamillaan alueilla. Eli pitäisi tehdä kotitehtäviä aika paljon poissaolon aikoina.

    Ihan toinen asia on sitten tapahtuuko näin…

  2. Tuossa on aika paljon tullu seurattua näitä Tampereen edustajia ja tullu huomattua etteivät ne mitään ns kotitehtäviä kyllä tee .
    Mutta työssä ollaan työpaikalla eikä valvovattomassa maakunnassa terv tepivaari

  3. Kyllä se kuuluu edustajan tehtäviin pitää yhteyttä maakunnissa oleviin äänestäjiinsä Mitenkäs ohjeet ja neuvot muuten kulkevat ja missä, jos ei juuri kesällä ja maakunnissa. Kyllä niihin edustajin tehtäviin kuuluu paljon muutakin kuin istua nappia painamassa.

  4. Niinhän ne aina tuossa asiassa sanoo mutta ylipitkiä lomia sipilä lyhensi ei kuitenkaan huomannut sitä tehdä myös itselle terv tepivaari

  5. Onko yleensäkään missään määritelty kansanedustajan työaika. Enkä tarkoita nyt Valtioneuvoston istuntokautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *