Noinko menisi kansan parhaaksi jos meillä olisi erilainen hallituspohja

Jos meillä olisi oikeistohallitus menisiköhän vaan aivan eri suuntaan ja vain pikkuporukan eduksi

Noin menisi ja valtion verovarat tuhlattas pohjattomaan kaivoon muka työllisyyttä nostavana vaikka ei ainuttakaan ihmistä niillä tulisi työllistymään

Nekin firmat jotka saisivat tukea valtion varoista jakaisi samaan aikaan saman verran osinkoja

Jotenka elämässä on paljon sellasta jolle ei kannata paino arvoa antaa jos toiminta on tuota luokkaa

Muutoinkin tuo Suomalaisten haukkuminen milloin milläkin nimikkeellä on  ala arvoista mölyä

Samaan aikaan nuot kertoo että he ovat työväenpuolueita ja ovat ääri oikeistosta joka ei tee minkään asteen yhteistyötä kun vain itsensä kanssa

No kaikkia sitä voi kuvitella silti se ei ole totuus mihinkään yhteisiä asioita ei noin hoidella

Ja Suomi on hyvä paikka asua ja elää siitäkin huolimatta että meillä on niitäkin joille ei kelpaa yhtään mikään seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

11 vastausta artikkeliin “Noinko menisi kansan parhaaksi jos meillä olisi erilainen hallituspohja”

  1. En varmaan liiottele jos tätä pidetään Suomen historian epäsuosituimpana hallituksena.

    1. Kyllä liioittelet ja kun en viitsi sanoa mitä tuo sulta on voinet päätellä itse
      Niin se epä suosituin hallitus on viimeisistä kataisen hallitus 40 miljardillaan vaikka jonkun mielestä katainen yritti säästää niin tuon 40 miljardin verran hän teki valtiolle velkaa terv tepivaari

  2. Nii, edellinen hallitus nosti työllisyys lukuja. Todistetusti. Ja se on ihan väärin. Siis todella väärin. Ei oikeistolaiset saa lisätä työllistettyjen määrää.

    Nii, ja edellinen hallitus paransi kaikkein pienituloisimpien asemaa. Eli ei leikannut tuloista pois. Se on ihan väärin. Ei oikeistolaiset saa ajatella köyhistä moista. Ei saa, ei. Se on väärin.

    Mutta toista se on tämä hallitus. Lupasi paljon ja saamme odottaa josko he pitää lupauksensa. Se on oikein että köyhät roikkuu löysässä hirressä odotellessaan.
    Se on todella oikein se.

  3. Jos PS olisi päässyt muodostamaan hallitusta vuosina 2015 ja 2019, on mahdollista, että tuloksena olisi ollut punamultahallitukset ilman RKP:tta.

  4. Kansan parhaaksi voisi olla se, että kaikki pantaisiin pakkotöihin, kunnes kaikki velat tulisivat maksetuiksi. Tämä saattaisi tuoda jonkun mieleen ajan, jolloin maksettiin sotakorvauksia.

    Koska kansa ei tilanteessa romahtanut, niin Suomi säilyi vapaana maana.

  5. Eipä meistä monellakaan käytännön muistikuvia taida sotakorvauksista paljon olla, sotakorvausten maksaminen oli muuten tietyllä tapaa hyödyksi suomalaisille. Viimeistään silloin saatiin suomalainen laivanrakennusteollisuus kukoistukseensa.

  6. Tykkäisin sellaisesta hallituspohjasta joka muodstettaisiin yhteityöhakuisista puolueista jotka vaaleissa on valittu rehellisten vaalilupausten pohjalta ja joka ponnekkaasti heti ryhtyisi lunastamaan lupauksiaan.

    No satukirjastahan tuo oli ote. Ei heru ääniä jos eivät lupaukset ole kyllin houkuttelevia ja tuo yhteistöhakuisuus oli vain kuivaa huumoria.

  7. Nut jos kaikki pantaisiin pakkotöihin ja voitot valtiolle velkojen maksuun, niin jotakin uutta syntyisi vallan varmasti.
    Systeemi koituisi kansan parhaaksi.
    ——-
    En tiedä, miten sotakorvaukset rahoitettiin. Arvelen tehdyn niin, että valtio painoi rahaa maksaakseen palkat ja tarvikkeet. Inflaatio oli ainakin tuolloin valtava. Kommunistien lakkokenraalit pitivät varmaan huolen kompensoivista palkankorotuksista. Todennäköisesti pahan päivän varalle rahojaan säästäneet kustansivat suurimman osan menoista. Myöskin seteleitä leikattiin, niiden arvo puolittui, jolloin valtio saattoi painaa lisää rahaa.

    Väkeä pakeni Ruotsiin saadakseen mukavuuksia. Ruotsin sodalta säästynyt teollisuus sai näin köyhältä Suomelta taas kerran kehitysapua.

    Jos maamme kansallisvaltiovihamielinen kommunistieliitti ei olisi houkutellut ryssiä ryntäämään rajan yli vuonna 1939, niin moni asia olisi saattanut olla toisin.

    Kansallisvaltiovihamielisten silmälläpito on viisautta vielä tänäkin päivänä.

  8. Kyllä nuot kaikki on pelkkiä olettamuksia faktaa ei iistä löydy missään kohtaa terv tepivaari

  9. Selvennyksenä mitä vuoteen tulee kohta on v 2020 eikä v 1939 terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *