Hävettävä välikysymysteatteri, persut poliittisen teatterin ohjaajina

  1. Suomeen on saapunut muutaman vuoden sisään kymmeniätuhansia nuorehkoja miehiä ja perheitä lähi-idästä,  laillisia pakolaisia,  joukossa tuhatmäärin epämääräisiä kalifin apulaisia, raiskaajia ja murhaajia, joita virkamieskunta on tuominnut ja palauttanut laillisin oikeuksin  poliitikoilta mitään kysymättä.
  2. Persut hoksasivat yhdenasianliikkeen teatterin pääteemaksi maahanmuuton kannatuksensa nousun jatkumoksi,  ja ovat onnistuneet saamaa yleisöksi etupäässä Aleksis Kiven 7 veljeksen tyyppistä väkeä.
  3. Jos välikysymysteatteria ei olisi tullut, viranomaiset olisivat toimineet kuten nytkin supon avustuksella.
  4. Nyt puheena olleet alle noin 10 Isis-naista ja 30 lasta olisivat tulleet tänne joko varautumatta, kun leiri väkivalloin tai ilman purkautuu joka tapauksessa, ja tulijat ilman persuteatteria viranomaisten valvonnassa.
  5.  Maahanmuuttajanaiset ja pienet lapset eivät ole täällä tehneet rikoksia, mutta sen sijaan nuoret miehet ja  ”lapsimiehet”. Näitä viranomaiset jahtaavat heidän resursseillaan jatkuvasti. Entä nämä 10 naista ja lapset ?
  6. Jos tätä persuteatteria ei olisi järjestetty, kansalta olisi puuttunut sirkushuvit, kun  poliittinen järjestelmämme pakotettiin tällaiseen poliittiseen teatteriin pakkoyleisöksi ja pakkotaputtajiksi.
  7. Jo on aikoihin eletty, että 10 naista ja 30 lasta saa Suomen politiikan ja kansan sekaisin kaikkine uhkakuvineen vrt. siihen mistä lähihistoriassa on selvitty.
  8.  Hävetkää persut !

 

45 vastausta artikkeliin “Hävettävä välikysymysteatteri, persut poliittisen teatterin ohjaajina”

  1. Ei persuilla ole mitään hävettävää, päinvastoin.

    Jotenkin tuntuu, että häpeän aihetta on Kepulien suunnalla, jotka vihervasemiston toimesta vedettiin jälleen kerran kölin alta.

    P.s. raiskaajat ja murhaajat kylläkin suorittavat tuomioitaan Suomessa, ei heitä ole mihinkään palautettu.

    1. Hassu kompromissi, kun ajattelee, että vielä maanantai illalla hallituksen kokoontumisen jälkeen kepulit tulivat polleina ulos todeten, ettei jihadistinaisia tuoda Suomeen ja kuinkas sitten kävikään.

      Toisaalta vielä eilen taisit sinäkin olla sitä mieltä ettei kukaan näitä jihadisteja halua tänne tuoda, mutta nyt kannatatkin asiaa.

      Kompromissi?

  2. ”Jos tätä persuteatteria ei olisi järjestetty, kansalta olisi puuttunut sirkushuvit, …”,

    Mutta saipahan tämänkin blogin avaaja jälleen aiheen kirjoittaa (monennenko?) uuden blogin samasta aiheesta.

    Teatteriesityksen käsikirjoituksen kyllä laati ulkoministeri Pekka Haavisto. Häntä komppasivat ansiokkaasti muut vihreiden kellokkaat, osin sdp:n ja vasemmistoliitton kansanedustajat ja ministerit..

    Haaviston käsikirjoitus saattaa olla ehdolla jopa Jussi-palkinnon saajaksi farssi/komedia -osiossa.

    Kyllähän se toki kirpaisee, kun perussuomalaisten kannatus pysyy vankasti yli 20%:n ja ”kompromissipuolueilla” suunta on alaspäin.

    Kompromissiin oli tyydyttävä, koska olisihan se ollut kovin noloa, jos jo toinen keskusta-vihervasemmistolainen hallitus olisi kaatunut viikon kuluttua perustamisestansa.

  3. Välikysymys koski ulkoministeri Haaviston toimintaa liittyen al-Holiin.

    Välikysymyksen aiheena ei ollut se, keitä leiriltä tuodaan ja ketä ei, vaikka keskustelu Eduskunnassa siihen johtikin.

    Se, että pääministeri Marin kyseenalaisti kokoomuksen osallistumisen välikysymykseen osoittaa, että Marin ei ole aidon parlamentarismin kannattaja.

    Oppositiolla on oikeus esittää välikysymys hallitukselle ja äänestyttää joko koko hallituksen tai sen ministerin luottamuksesta.

    Ei tuossa ole mitään hävettävää.

    1. Suomessa on perinteisesti pystytty muodostamaan puolueiden kesken erilaisia koalitiohallituksia äänestysstuloksesta riippuen.

      Viimeaikainen poliittisen keskustelun taso johtaa välttämättä blokkiutumiseen maassamme. Kun huulipunahallitus lopullisesti ohjaa rukkinsa kivelle, jäljelle jää vain PS+Kokoomus+KD seuraavan kabinetin pohjaksi.

    2. Eikä välttämättä jäänyt viimeiseen kertaan kun samariini tiuskii, mihin koira karvoistansa jne.

  4. On tässä se hyvä puoli, että nyt kaikki tietävät millaista toimintaa hallitus harjoittaa ja millaisia menetelmiä se on valmis käyttämään.

    1. Hauskinta on tuo keskustan toiminta. Satavarmasti ei äänestäisi luottamuksen puolesta, jos olisi hallituksen ulkopuolella. Jos joku kansanedustaja olisi äänestänyt omatuntonsa mukaan, niin olisi käynyt niin kuin Väyryselle.

  5. Karjalaisen pitää aloittaa monta blogia samasta aiheesta saaadakseen osoittaa persukammoaan mahdollisimman paljon.
    Asiaa blogeissa ei juuri ole, koska persukammo loistaa kaiken yli.
    Tuo takinkääntö kepulien malliin kertoo ideologisesta yhteenkuuluvaisuudesta.
    Ilmankos persuhysteria lisääntyy samaan tahtiin kuin kepulien alamaki jatkuu.
    P.S. Onhan tuokin keino kiertää osaamattomuuttaan, kun laittaa linkin vasta vastaukseksi…….

    1. Sattuipa käymään niin, että tuo linkki tuli esiin jo julkaistuani blogin. Siitä huolimatta tulen jatkossakin liittämään linkit erillisenä otsikosta kommentissa.

  6. ”Suomeen on saapunut muutaman vuoden sisään kymmeniätuhansia nuorehkoja miehiä ja perheitä lähi-idästä, laillisia pakolaisia”
    Potaskaa Karjalainen.
    70% ei ole oikeutettu kansainvälisten säädösten perusteella mihinkään turvapaikkaan, joten he eivät ole pakolaisia.
    Tästä elintasoturvislaumasta yhdelläkään ole laillista pakolaisasemaa.
    Suosittelen opettelemaan termit ihan oikein.

  7. Yhteenvetoa välikysymyksen vaikutuksista kannatuksiin:
    – vihreitten ihmisoikeusrikollisia tukevat mölinät siirtävät vihreitten kannatusta kokoomukselle
    – vasurien ihmisoikeusrikollisia tukevat mölinät lisäävät ”ei osaa sanoa” – ääniä
    – keskustan haparointi alentaa sen kannatusta 20%. Kokoomus kristilliset ja PS hyötyvät
    – demarien kannatusmuutosta tämän keissin takia ei voi arvioida PM -vaihdon takia
    – freudentalistit menettävät kannatusta kokoomukselle, koska H vaikuttaa hölmöltä
    peesailijalta

  8. Minua paskat kiinnostaa mikään puolue paitsi se, että rasistipuolue kuopataisiin mahdollimman pian. Toivon demareille onnea, kokkarit saisivat johtajan kuten Kulmunin floppaama kepukin.

    1. Ei rasismi mikään sen enempää kuin hölmöyskään.

      Hölmöjä eduskunnassa olivat vihervasemmistolaiset mölisijät, jotka olisivat halunneet evakuoida ihmisoikeusrikolliset Suomeen Syyrian maaperältä ilman Syyrian lupaa.

      Yksi hölmö möllötti myös korokkeella, nimittäin Haavisto. Muut pohjoismaat ovat jo evakuoineet, vaan ei tämä hölmö, joka halusi koplata ihmisoikeusrikolliset samaan joukkoon lasten kanssa.

      Risikko aivan oikein osoitti, missä mätä piilee eli Haavistossa. Minun analyysini mukaan se piilee myös vihervasemmiston ihmisoikeusrikosmyönteisyydessä. Hulluja ovatten.

    2. Hävettävä olisi demoratiaa mollaavan persukammoisen, joka ihannoi runsaan 10% kannatusta saavaa puoluetta ja haluaa turpeen alle neljänneksen demokratiaa kannattavista kansalaisista.
      Onneksi demujen kannatus vielä laskee ja kepuleiden kuoppa syvenee.

          1. Persuna kestän Karjalaisen erheet, mutta suomalaisena koen suurempaa tuskaa. Kansallisvaltiovihamielisyys vaarantaa kaiken sen mikä minulle on arvokasta.
            Kommunisteista on melkein päästy, freudentalistit sairastavat ja Karjalainen on paatunut.

  9. Kokoomus sai moitteen hävetkää.
    Pres Niinistö vaati poliittista päätöstä?
    Ja poliittinen päätöskeskusteluteatteri käytiin.
    Niinistö ohjailee aihetta vieläkin.

    1. Jos Suomi olisi oikeusvaltio , niin se järkkäisi Isiksen ihmisoikeusrikollisille ja stalinisteille sadan vuoden tuomiot. Kulttuurimarxistit pitäisi päästää vähemmällä, koska he eivät tiedä, mitä tekevät.

  10. Koen tarpeeliseksi puolustaa avauksen tekijää, sillä se, että avoimesti tunnustaa kannatavansa jihadistien tuomista Suomeen ja ministerien oikeutta painostaa virkamiehiä ja suhmoroida mielensä mukaan, oman ideologiansa edistämiseksi vaatii siviilirohkeutta.

    1. Tilanteet vaihtuvat ilmeisen nopeasti, kun A-studiossa Haavisto painotti vielä sitä että orpolapset eivät ole suomalaisten hallussa, eikä kansalaisuuttakaan ole vahvistettu.

      No tässä ajassa kaikki tapahtuu niin nopeasti, ettei tahdo mukana pysyä.

    2. Mitäs nyt sitten hävetä? Sitäkö, saatiin purettua stalinistien koplaus ihmisoikeusrikollisten ja lasten välillä?

  11. Niin kenen nyt pitäisi hävetä ja miksi?
    Voinemme pelastaa muutaman.
    Ja muutaman kansallisuuden ja tekojen selvittäminen jää arvailujen varaan.
    Kokoomus sai nenilleen teatterikeskustelussa,
    mutta kumpi puoli saa hävetä en osaa päättää?

    1. Kokoomus lie ee tyytyväinen, kun stalinistit purkivat koplauksensa fanittamiensa ihmisoikeusrikollisten ja lasten välillä.
      Risikon mukaan (stalinistit) olivat viivyttäneet evakuointia turhan pitkään ( toiveenaan, että olisivat saaneet fanittamansa ihmisoikeusrikolliset vapaiksi Suomeen mellastamaan)

        1. Lienee saanut enemmän aikaan kuin demokratiaa mollaava Karjalainen, jonka saavutuksena näyttää pääosin olevan itsensä kehuminen kaikin tavoin.

            1. Suosittelen lukemaan omia vanhempia kommenttejasi ja katsomaan peiliin.
              Sinänsä, kun mollaat demokratiaa mennen tullen ja haukut neljäsosaa kansalaisista kaikin keinoin, ei luulisi sinulla olevan varaa arvostella…
              Ilmeisesti et hyväksy Voltairen mielipidettä: ”Olen kaikesta eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla eri mieltä”.

              1. Puhumme eri asioista, jos kritiikkini kohdistuu järjestelmään, puolueisiin tms. mutta ei sinuun henkilönä.

                Sinä päinvastoin kohdistat kritiikkisi monin laatusanoin päivittäin ja toistuvasti minuun nimeltä, henkilökohtaisesti, joka on kiellettyä !

                Muut täällä sitä eivät tee vaikka ovat eri mieltä !

                Ja ylläpito nukkuu !

  12. Toivoin Risikosta kokoomuksen puheenjohtajaa, koska on ollut asiallisuuden perikuva. Ikävää on, jos asiallisuus pyritään vaimentamaan suunsoitolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *