Riikka Purra: Tieteellinen tutkimus – ja tilastotiede tukee väitettä väestonvaihdosta

Perusuomalaisten ensimmäinen varapuheenjohta Rikka Purra jakoi Facebook-seinällään grafiikan, joka osoittaa, että puheet väestönvaihdosta eivät ole liioittelua. Purra totesi saatteessan, ettei aio pyytää anteeksi vihervasemmistolta, että jakaa väestöpohjaa käsitteleviä tilastoja tai tilastoihin perustuvia ennusteita.
– Tämä ei ole äärioikeiston salaliittoteoria eikä vihapuhetta. Tämä on tilastoihin ja projekteihin perustuva kuvio, jossa kuvataan kantaväestön osuudesta suhteessa maahanmuuttajiin eri pohjoismaissa. Vastaavia olen jakanut aiemmin, myös pääkapunkiseudun kehitykseen liittyenPurra toteaa.
Lähde: Oikea Media 8.8.2019

33 vastausta artikkeliin “Riikka Purra: Tieteellinen tutkimus – ja tilastotiede tukee väitettä väestonvaihdosta”

  1. Suomalaiset on pienen kylän kokoinen väestö maailmassa. Meidät on helppo ajaa sukupuuttoon mm ”maahanmuutolla”. Kokoomus ajaa vahavasti tätä politiikkaa vihreiden, demareiden ja vasemmiston kanssa. PS laittaa ainoana hanttiin. Koulutustasomme laskee ja väestö menee eripuraiseksi tälläisellä ”maahanmuutolla”. Tähän ei ole varaa.

  2. Eiks se ollut Mannerheim joka sanoi että sisäinen eripuraisuus iskee lujemmin kuin vihollisen miekka.

    1. John – hyvä kommentti sulta ;🎭 sisäinen eripuraisuus pienenä kansakuntana ei olisi varaa.
      Väestömme vanhenee että väkilumme pienenee että miten piskuisena kansakuntana tulemme pärjäämään omillamme ?
      Onko EU;sta apua kuin teknologiasta tekoälyineen ?

  3. Ruotsi on varoittava esimerkki.Siellä on enään 75-80 ruotsissa syntyneitä. Ja tilanne elää koko ajan. Ei mene montaa vuotta. kun vieraat ottavat ohjat käsiinsä ja kanta svenskit saa vaan muistella. Du gamla o fria fusterland!

  4. Ei meitä suomalaisia kukaan sukupuuttoon ole ajamassa paitsi me itse. Suomalaiset eivät enää sikiä, eivät halua lapsia vaivoikseen estämään esim. matkailua ja muita harrastuksia. Halutaan nauttia elämästä ilman vanhemmuuden tuomia rasitteita.

    Maahanmuuttajilla ei ole tälläisiä pakkomielteitä, joten he tulevat perimään tämän maan, meistä suomalaisista tulee marginaaliporukkaa muutamassa vuosikymmenessä.

    Suomi vanhenee, eläköityy ja Persublogien porukkakin tarvitsee jonkun ihmisen vaihtamaan vaipat kotona ja sitten myöhemmin palveluyksiköissä.

    Suomalaisia ei sinne tule riittämään, eivätkä he edes halua enää käsiänsä paskaan tahrata. Siivousalalla ja muuallakin tämä trendi on huomattu. Tummat kädet tulevat hoitamaan ja paapomaan meitä Persublogisteja.

    Eli, me hämäläiset on jo hävitty tää peli, ne tulevat olemaan muut porukat jotka Suomenniemeä tulevat tallaamaan.

    Impivaaraan pakeneminen ei auta nytkään.

  5. Veikkaan että vuoden 2015 matuinvaasio oli vasta alkusoittoa sille mitä tuleman pitää.
    Suomi on allekirjoittanut GCM-sopimuksen ja sehän tarkoittaa maailmanlaajuisen siirtolaisuuden hyväksymistä ja todennäköisesti myös genderkulttuurin hyväksymistä ja homorummutuksen konkretisoitumista Massachusettin tapaan, niin että maamme väestö altistetaan kouluissa aloitetuille aivopesulle a la turmeltuneisuus, a la islamisoituminen, a la kaiken kulttuurimarxismin mädännäisyyden pitäminen normaalina asiana. Tämä näin jos Suomi menee Ruotsin perässä niin kuin se on tähän asti mennyt niin hyvissä kuin huonoissakin asioissa.
    Itsekorjaavuusliike on kylläkin käynnistynyt jo jokin aika sitten, ja tämä näkyy muun muassa useassakin EU-maassa siten että konservatiivien kannatus on noussut, esim. Itävalta, Unkari ja historiallisen liberaali Hollanti. Amerikassa kaikkien ällistykseksi presidentiksi nousi konservatiivi, joka uskaltaa sanoa niin kuin asiat ovat: valkoisen miehen itseruoskinta riittää ja Amerikalla on oikeus tukkia Meksikon vastainen raja laittomilta siirtolaisilta ja huumekuriireilta. (Kuten tiedämme maassa tapahtui äskettäin kaksi joukkoampumista, joissa kuoli paljon, liian paljon ihmisiä. Texasissa valkoinen amerikkalainen ampui latinoja, joka tietenkin pantiin presidentti Trumpin ”Vihapuheiden” valkoisten ylivallasta piikkiin. Pohjoisimmassa osassa maata, Ohiossa tapahtunut joukkoampuminen taas oli äärivasemmistolaisen tekemä, joten siitä on yritetty olla mahdollisimman hiljaa).

    Kanadalainen psykologi Jordan. B. Petersen sai muutama vuosi sitten tarpeekseen sukupuolten moninaisuudesta ja sananvapauden kaventamisyrityksistä genderideologian nimissä: transsukupuolista ei saanut sanoa mieheksi eikä naiseksi, muuten rapsahtaa sakot.
    Petersen kirjoitti megasuosion saaneen kirjan ”12 elämänohjetta, käsikirja kaaosta vastaan”. Petersen myös toimitti kirjan sisällön youtubeen, joka oli vielä suurempi hitti kuin sisällön paperinen versio.
    Jokin aika sitten tuli televisio-ohjelma Petersenin kirjan johdosta Suomessa ja ohjelmasssa haastateltiin moniaita ihmisiä. Nuivimmin kirjaan suhtautuivat (kuten arvata saattaa) hyvin koulutetut kulttuuri-ihmiset. Eräskin suomenruotsalainen veikko (en muista enää nimeä, ei kovinkaan tunnettu nimi) oli kuin paksalla päähän lyöty, kuten Vanhat sanoisivat. Ei tiennyt miten naamansa laittaa ja sanoi, että kirja on niin pöljä, ettei hän halua edes kommentoida sitä.
    Tv-toimittaja Sanna Ukkola kuului myös haastateltavien joukkoon. Ukkolan naamasta näki ja sanoistaan kuuli, että hän oli lukenut kirjan eikä ollut ihastunut sisältöön. Mielensä teki haukkua kirjan, mutta koska totuutta on vaikea kyseenalaistaa, Ukkola tyytyi näyttämään hapanta naamaa.

    Aika näyttää, upottaako murhaava uusvasemmistolaisuus (murhaava uusvasemmisto on lainattu Peterseniltä) Lännen vai pystyykö ja ehtiikö itsekorjaavuusliike torppaamaan katastrofin.

  6. ”Itsekorjaavuusliike on kylläkin käynnistynyt jo jokin aika sitten, ja tämä näkyy muun muassa useassakin EU-maassa siten että konservatiivien kannatus on noussut, esim. Itävalta, Unkari ja historiallisen liberaali Hollanti. ”

    Kallo luistelee hyvin heikoilla jäillä ”konservatisminsa” kanssa. Itävalta on ollut perinteisesti outo lintu äärioikeistonsa kanssa, eivät koskaan tehneet kansallista surutyötään natsisminsa kanssa, kuten saksalaiset tekivät jo 50-luvulla.

    Kallo mukavasti niputtaa Unkarin konservatiiviseksi, sitähän se ei ole, vaan tyylipuhdas Orbanin diktatuuri, Venäjän roistovaltion kaveri. Kallon onneksi kummassakaan maassa ei ole edes yhtä homoa tai lesboa, maat ovat täysin vapaita LGBT-saralla…

    Hollannissa on toki äärioikeistolaisia mutta heidän kannatuksensa ei riitä oikeusvaltion murtamiseen, ei ainakaan tällä hetkellä.

  7. En ole koskaan pelännyt että oikeisto kaappaa vallan. Suomessakaan kun ei ole yhtään oikeistolaista puoluetta. Ääriliberaaliutta pidän Suomen suurimpana uhkana tällä hetkellä.

  8. Alla olevista maista olisin eniten huolestunut Italian kohdalla, joissa väestön kokonaismäärä laskee vaikka porukkaa lappaa koko ajan lisää Afrikasta. Suomessa väkimäärän kehitys olisi, niin olen ymmärtänyt, Baltian maiden kaltainen, jos pakolaisia ei olisi tullut – siis hieman laskeva.

    Tiedämmehän, että joissakin Afrikan maissa väkimäärä kasvaa jopa 4% vuosittain.

    Meitä ihmisiä on maapalolla yli 7000 miljoonaa.

    Ilmeisesti mahdoton tavoite, muta kuitenkin – maapallon väestön kasvu pitäisi saada alle yhden prosentin -siis alle 70 miljoonaa vuodessa.

    ***
    Väestön kasvu: Viro, Latvia, Liettua (2017 Viro 0,0%, Latvia -1,0%, Liettua -1,4%)
    https://www.google.com/search?ei=CoJMXejbG5CJrwS1sZ7ABQ&q=v%C3%A4est%C3%B6nkasvu+eestiss%C3%A4&oq=v%C3%A4est%C3%B6nkasvu+eestiss%C3%A4&gs_l=psy-ab.3…7279.17578..18025…1.0..0.161.2007.10j9……0….1..gws-wiz…….0i71j0j0i22i30j0i67j33i160.qPtYkf7i63w&ved=&uact=5
    *
    Väestön kasvu: Unkari, Italia, Tsekki (2017 Unkari -0,3%,Italia -0,1%, Tsekki 0,2%)
    https://www.google.com/search?ei=HYJMXYq9D7L4qwHan6WwCg&q=v%C3%A4est%C3%B6nkasvu+unkari&oq=v%C3%A4est%C3%B6nkasvu+unkari&gs_l=psy-ab.12..0i22i30.283615.286261..290401…0.0..0.129.636.3j3……0….1..gws-wiz…….0i71j0j0i13j0i13i5i30.RAbshVfi-io&ved=
    *

    Väestön kasvu: Suomi 2017 0,3%

    https://www.google.com/search?ei=QINMXefvNcPJrgTzrJm4DA&q=v%C3%A4est%C3%B6nkasvu+suomi&oq=v%C3%A4est%C3%B6nkasvu+suomi&gs_l=psy-ab.12..0j0i22i30l2.180413.182131..186695…0.0..0.129.479.3j2……0….1..gws-wiz…….0i71j0i22i10i30.nFA8xC4gkCU&ved=

  9. Ei Euroopalla tai Suomella ole mitään velvollisuutta ottaa ihmisiä Afrikasta. Synnyttämisen ja lisääntymisen voi jättää jos ei kykene huolehtimaan.

  10. Unkarin pääministeri Orban on ollut pääministerinä vuosina 1998-2002 ja jälleen vuodesta 2010 lähtien. Jos Orban on diktaattori, miksi hän ”lomautti” itsensä pääministerin tehtävistä kahdeksaksi vuodeksi.
    Unkarin puolustusvoimat koostuu maavoimista ja ilmavoimista. Asepalvelus on vapaaehtoista 18-25 vuoden ikäisille ja kestää kuusi kuukautta. Sotilasmenot ovat 1,75 prosenttia bruttokansantuotteesta. Puolustusvoimien miesvahvuutta on pienennetty dramaattisesti 1990-luvun jälkeen. – Wikipedia.

    Tapio KK:n, vai pitäisikö Sanoa Tapio O:n heitto, että Unkari on Venäjän kaltainen roistovaltio ja Orban on diktaattori, lienee tarkoitettu vitsiksi.

    Kenen kimppuun kymmenen miljoonan kansan, jonka puolustuskykykin lepää Naton harteilla, on sitten hyökkäämässä?
    Unkarin pääministeri Orban ja Unkarin kansa ovat lukeneet pelimerkit oikein. Heillä on hyvin muistissa vuosi 1956 kun Neuvostoliiton tankit vyöryivät Unkariin.
    Unkarilaiset vapautuivat Neuvostoliiton diktatuurista historialliseti katsoen vasta toissapäivänä ja ovat huomanneet, että uutta littovaltiota pukkaa.

    ”Unkari on Euroopan johtavia maita käynnissä olevassa kulttruurimurroksessa, jossa marxilaisia ideologioita siivotaan instituutioista. Sukupuolentutkimuksen kohdalla Unkari ei kuitenkaan ehtinyt ensimmäiseksi.(Unkari lakkautti sukupuolentutkimuksen valtion rahoittamissa yliopistoissa) – Norjassa havahduttiin jo kahdeksan vuotta sitten ymmärtämään, että sukupuolen tutkimus ei ole tiedettä. kuten Suomen Uutiset kertoi aiemmin. Norjan televisio esitti vuonna 2010 dokumenttisarjan Hjernevask, joka käsitteli mm. palkka-tasa-arvoa, kasvatuksen ja geenien vaikutusta ihmisiin, seksiä, väkivaltaa, rotua sekä seksuaalista suuntautumista.
    Dokumentti nolasi norjalaiset yhteiskuntatieteilijjät ja herätti laajaa keskustelua.” – Lähde Suomen uutiset.

    Entä mitäpä mieltä aiemmin mainitsemani kanadalainen psykologi Jordan Petersen on kirjassaan ”12 elämänohjetta, käsikirja kaaosta vastaan”, sukupuolentutkimuksesta ja muista marxilaisista länsimaisiin yhteiskuntiin pesiytyneistä länsikulttuuria mädättävistä aineksista.Sellaista mieltä, että kulttuurimarxilaiset, uusvasemmisto, millä nimellä vain, ovat kuin puulla päähän lyötyjä, kun tulee puhe Petersenin sanomasta, ja kiiruhtavat nopeasti vaihtamaan aihetta.

  11. Jäi edellisestä kommentistani pois. Lainattu otos on: Suomen Uutiset 14.8.2018 otsikolla ” Unkari lakkauttaa sukupuolentutkimuksen opetuksen valtion yliopistoissa – ”ideologiaa, ei tiedettä”.

  12. Mitä tähän tilastotiedettä tarvitaan. Suomen miehet eivät osaa nussia, kun vaimot eivät anna ja, vaikka antaisivatkin, kivesten siemenet ovat niin huonoja, että arabien pisarakin riittää kymmenen suomalaisien ukon hedelmäksi.

      1. Suomenniemen mikat eivät näytä sikiävän. Siksi muualta tulleet nappaavat mikojen paikan, ei sitä voi estää, jonkun pitää hoitaa hommat täällä.

        1. No voi voi, sieltähän riensi Tapio tukemaan itsestään liikaa paljastanutta olkaveljeään, kuinka herttaista.

  13. Kyllä siemenkin on monesti tärkeä. Onkohan siinä perää, että muutamissa arabivaltioissa, mm. Irakissa, serkusavioliitot ovat yleisiä.
    Ihmiset ovat kautta aikojen tienneet ja ymmärtäneet, että liian läheistä sukulaista ei kannata naida, jottei heimo sukuuntuisi. Tämän vuoksi heimokulttuurin aikana, heimot ostivat nuoria naisia ja tyttäriä toisilta heimoilta, ja jos eivät muuten saaneet vierasta verta heimoon, kävivät ryöstämässä muilta heimoilta nuoria naisia vaimoiksi ja tytärlapsia kasvatettavaksi samaan tehtävään.
    Islam kuuluu abrahimilaisiin uskontoihin yhdessä juutalaisuskonnon ja kristinopin kanssa, niillä on samat juuret. Kuinka paljon Allahin profeetta Muhammed sitten muokkasi tätä abrahimilaista uskontoa omansa näköiseksi?
    Vanhan testamentin mukaan juutalaisille kelpasi serkusavioliitot, ainakin silloin , kun juutalaiset pyrkivät lisääntymän tullakseen vahvaksi ja isoksi kansaksi, mutta pedofiliaa he eivät tietääkseni hyväksyneet.

  14. Pedersen on öö-luokan ajattelija. Aikanaan äijä unohdetaan ja tilalle tulee uusi helppoheikki. Vihtori Orban on Unkarin onnettomuus kuten Putin Venäjän. Aikanaan hekin painuvat historian romukoppaan Puolan onnettomuus on tuo Laki ja oikeus puolue, jonka nimi tarkoittaa tasan päinvastaista. Lech Walesakin sanoo , että Puolasta on tullut tai on tulossa diktatuurivaltio.

  15. ”Tapio KK:n, vai pitäisikö Sanoa Tapio O:n heitto, että Unkari on Venäjän kaltainen roistovaltio ja Orban on diktaattori, lienee tarkoitettu vitsiksi.”

    Lasse Kallon, vai pitäisikö Sanoa Lasse O:n pitäisi hieman tutkia miten Unkarissa nyt menee.

    Oikeuslaitos on täysin Orbanin hallussa, samoin media. Unkari on roistovaltion tiellä ja juuri tuosta syystä Suomi nyt yrittää EU-puheenjohtajana korjata tilannetta. Unkari on Orbanin Fidesz-puolueen diktatuuri.

    Kaikki kiitos Suomelle, aina oikeusvaltion puolustajalle.

    Kalloa vain harmittaa LGBT, se siellä aina taustalla on.

  16. Yle ottaa liberaalidemokratian kriisin syntipukiksi Itä-Euroopan kansalliset liikkeet.

    ”Ylen systemaattisena tiedotusstrategiana on jo pitkään ollut eurooppalaisen kansallismielisyyden mustamaalaaminen. Kampanjoini on käynyt sitä kiihkeämmäksi mitä menestyneempiä kansallisista ja oikeistopopulistisista liikkeistä on tullut. Oman lisähuolensa Ylelle ovat tuottaneet Itä-Euroopan kansallismieliset hallinnot, jotka eivät syleilekään länsimaisen näennäisdemokratian itsetuhoisia arvoja kuten vapaata muukalaisinvaasiota ja itsekkäiden seksuaalikummajaisten lgbt-ideologiaa.

    Ylen pitkässä mielipideuutisessa”suomalaisnuori lähti vapaaehtoistöihin Unkariin ja 10 vuotta myöhemmin hänet nimettiin televisiossa valtionviholliseksi – Annastina Kallius tutkii nykyajan fasismia, mutta tuntee sen myös nahoissaan” toimittaja Laura Kosonen on hukannut lähdekritiikkinsä jonnekin Francis Fukuyaman ja Wilhelm Reichin opusten väliin, loputtoman pitkässä jeremiaadissa kuullaan ksenofiilisen Annastiina Kalliuksen yksisilmäistä punaliberaalia propagandaa ilman kritiikin häivääkään. Sikäli ironista, että uutisjutun täginä on sana Propaganda. Jutussa mm. Unkarin media samaistetaan Suomen valtamedian hysteerisesti inhoamaan MV-lehteen.

    Tällaisia juttuja näkyy Unkarissa jonkin verran, mutta silti vähän verrattuna suomalaiseen perusuutisointiin, jossa demonisoidaan maahanmuuttovastaisuutta ja tehdään kiiltokuvajutuja laittomista maahantulijoista. Kiinnittämällä huomio Unkarin paisuteltuun ”sananvapausongelmaan”, joka on ongelma lähinnä vain liberaalimedialle – länsimaiden pseudoeliitti voi lakaista maton alle oman propagandistisen tiedottamisensa. Asiaan kuuluu, että esimerkiksi Suomessa toimittajat eivät pidä liberaaliagendansa ajamista propagandana, mikä taas kertoo heidän olevan asialle omistautuneita tosiuskovaisia. Siksi jatkuva kauhukuvien luominen ”äärioikeistosta” on heille vastuullista tiedottamista eikä totalitaristista indoktrinaatiota, johon he väittävät Unkarin syyllistyvän.- –

    Kriittinen lukija huomaa varsin nopeasti, että Kalliuksen motiivi taistella kansallismielisyyttä vastaan johtuu pitkälti hänen toiseutta halajavasta eksotiikan nälästä. Tästä taas seuraa poliittinen kansallismasokismi, jossa minkä tahansa euroopan kansallistunne näyttäytyy vaarallisena ilmiönä. Tähän asenteeseen kuuluu lisäksi sokea länsimielisyys, jossa epädemokraattisen EU:n toivotaan panevan kuriin Unkarin kaltaiset maat, jossa kansan enemmistö on äänestänyt väärin.

    Siksi Yle ja muut suuret mediat ovat tehneet toivorikkaina uutisia Unkarin ” nousevasta oppositiosta”, vaikka sen politiikkaa kannattaa kansasta vain murto-osa. Joukukuussa Ylen hehkuttamiin hallituksen vastaisiin ”suurmielenosoituksiin” osallistui vain muutamia tuhansia ihmisiä, mutta silti verorahoitteinen mediajättimme jaksoi jankuttaa asiasta parhaaseen katseluaikaan monta päivää syrjäyttäen samalla kymmeniin tuhansiin nousseet keltaliivien mielenosoitukset Pariisissa.”
    Lähde Yle Watch 8.1.2019, otsikko sama kuin tässä.

  17. Kallo selittelee aivan sitä sun tätä, mutta ei mitään kommentoivaa faktaa taaskaan.

    Unkari on Orbanin roistovaltio, Venäjän Kremlin kaveri. Maa joka loukkaa oikeusvation kaikkia periaatteita.

    Ja sitten meillä on tässä Lasse Kallo joka fanittaa Orbania ja samalla siis Putinia.

    Kalloa vain harmittaa LGBT, ja noin pienen asian takia hän näyttää olevan valmis trollaamaan äärioikeiston viestiä.

    Kallo, älä häpäise itseäsi enempää.

  18. ”Kallo selittelee aivan sitä sun tätä, mutta ei mitään kommentoitavaa faktaa taaskaan” jne.

    Olen sanonut tämän sinulle kerran ennenkin täällä Pirkan blogeissa tähän tyyliin:” Olet sitten keskustelupalstalta toiselle liikkuva keskustelujen sabotoija, tai et, miksi ampua viestintuoja? Mikset sen sijaan käy avauksessa olevan Riikka Purran kirjoituksen kimppuun ja Yle Watchin kirjoituksen kimppuun (Molemmat kirjoitukset löytyvät googlettamalla kokonaisuudessan, kuten tiedät.) ja kumoa heidän näkemyksensä perustelujen kanssa.”

    Jk. Olen käyttänyt koepallona ilmaisua ”Vai pitäisikö sanoa Tapio O. syystä siitä, että edesmenneen Aamulehden blogiosastolla kirjoitteli aikansa Tapio niminen henkilö, jonka sukunimi alkoi O-kirjaimella ja joka henkilö oli muistakseni saanut bannit Uudesta Suomesta ja joka oli kova poika provosoimaan ja jonka tyyli muistutti sinun tyyliäsi. Pieteettisyistä en paljasta henkilön nimeä ja minun puolestani voit olla ko. henkilö tai siten et, koska kannatan myös nimimerkillä kirjoittamista.

    1. Kallolta kallo on mennyt halki. En ymmärrä minuun kohdistuvia väitteitä. Minä olen nimelläni kirjoittava minä. Sinäkin onneksi. Mutta juttusi ovat useimmin puuta heinää metsän sijasta. Ota saha kouraasi, siellä olet omiesi joukossa.

  19. Juhani Karjalainen: ”Kallolta kallo on mennyt halki. En ymmärrä minuun kohdistuvia väitteitä. MInä olen nimelläni kirjoittava minä. Sinäkin onneksi. Mutta juttusi ovat useimmin puuta heinää metsän sijasta. Ota saha kouraasi, siellä olet omiesi joukossa.”

    Ymmärtämättömyys on molemmin puolista. Eikö kommentistani muka selviä, että puhun siinä nimerkki Tapio KK:sta? Vai venkoiletko jotakin?

  20. Eikö Juhani Karjalaisella ole minulle mitään sanottavaa tuohon molemmin puoliseen ymmärtämättömyyteen? Menikö joku mönkään, vai?
    Tarkoittaako tuo ”Ota saha kouraasi, siellä olet omiesi joukossa”, että halveksit ja vihaat duunareita ja sen myötä Suomen suurinta työväen puoluetta ja sen kannattajia?

    1. Sorry, jos loukkaannuit. Persut ei ole työväenpuolue, vaan äärioikeistolainen populisti puolue. Jostakin gallupistakin tuo tässä on poimittu.
      Minä olen suuresti metsätöitä arvostava, koska olen myös ”metsäläinen”.

  21. Afrikassa (esim.) naidaan ilman ehkäisyä surutta. Lapsia syntyy vaikka kaikilla ei ole riittävästi ravintoa. Kun maan resurssit käyvät riittämättömäksi, aletaan hakea tilaa muualta. EU-alue on hyvä vaihtoehto – siellä voi saada ylläpidon mitään tekemättä.
    .
    Kehittyneissä maissa ihmiset tekevät lapsia (yleensä) vain, kun perheen taloudellinen tilanne sen salli. Miksi tehdä lapsia, jos ei ole varaa tarjota heille kunnon kasvuympäristöä. Kehittyneissä maissa ymmärretään miten seksihalut tyydytetään ilman, että syntyy lapsia. Tähän olisi myös Afrikassa päästävä.

    ***
    Alla yksi merkillisimmistä kommenteista
    juhani karjalainen sanoo:
    9.8.2019 12:57
    Mitä tähän tilastotiedettä tarvitaan. Suomen miehet eivät osaa nussia, kun vaimot eivät anna ja, vaikka antaisivatkin, kivesten siemenet ovat niin huonoja, että arabien pisarakin riittää kymmenen suomalaisien ukon hedelmäksi.

  22. jk:la näytä olevan mitään asialista sanottavaa mistään avauksesta. Tyhjät tynnyrit ..

  23. Miten tuo, että suomalaiset miehet eivät osaa hässiä ja siemenenkin itävyyden laita on niin ja näin, korreloi vaikkapa lestadiolaisten kanssa? Niitähän oli tänäkin kesänä Suviseuroilla (Suomen suurin festifaali muuten) noin 85 000.

  24. Ehkä lestadiolaiset elävät vähän terveellisemmi kuin keskivertomiehet. Fakta on, että alla voit lukea suomalaisten miesten hedelmällisyyden olevan katastrofi.

    Voivat nussia vaikka monta kertaa päivässä, mutta mitään ei tapahdu lasten teon osalta. Ja lisäksi naiset ehkäisevät ja pelkäävät normaalia alatiesynnytystä, joka sekin on katastrofi immuunipuolustuksen osalta.

    https://www.duodecimlehti.fi/lehti/1993/6/duo30074

  25. ”Spermanäytteitä pitempään tutkineiden mieliin on usein hiipinyt ihmetys, miksi analyysitulokset käyvät vuosi vuodelta kehnommiksi. Käsitys on jäänyt aavistuksen ja arvelun asteelle, sillä suomalaisissa spermalaboratioissa ei ole riittävän pitkän ajanjakson kattavaa vertailukelpoista aineistoa. Sitä vastoin tanskaliset (Bostoffe ym.1983) ja norjalaiset (Bendvold 1989) laboratoriot ovat 20 vuotta kattavilla vertailuaineistolla voineet vahvistaa epäilyä.”

    Lainattu teksti löytyy Karjalaisen antaman linkin osoitteesta heti ko. kirjoituksen alusta.
    Siitähän ilmenee jo ”kättelyssä”, että suomalaisten miesten sperman osalta ei ole kattavaa tietoa vaan teksti perustuu aavistuksille ja arveluille.
    Ja mikä tuon tutkimuksen tieteellinen totuusarvo on niidenkään maiden osilta, joita se käsittelee? Niitähän on ”tutkimuksia” ja tutkimuksia, joista ainakin jälkimmäiset ovat sen näköisiä kuin niiden rahoittaja on halunnut.

    1. Lasse. älähän nyt kyseenalaista, linkki on kuitenkin luku ja kirjoitustaitoisen linkkaama, me kuolevaiset kun emme omaa kumpaakaan taitoa.

      Joskus toki toivoisi, että tutkimukseen vedottaessa olisi luettu se tutkimus johon vedotaan ja vielä parempi olisi, että olisi vielä ymmärretty se mitä tuli luettua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *