Aamulehti ihan pihalla!

Ramstainin ”konserttia” ei saanut kommentoida, tai sitä ei ainakaan julkaistu!
Yritin kommentoida näin: Hiljaiseks vetää, vaikka tiedossa on rytinää ja räiskettä!

Näinkö maailma pelastetaan? 80 rekkaa rahtaa tavaraa turhuuksien markkinoille ja liekinheittimet tuuttaa saastaa taivaan täyteen!
Enää ei puutu mitään muuta, kuin kaiken nykyään kruunaava sateenkaari!

Tänään aamulehden etusivulla hehkutetaan ”mahtavaa konserttia” ja muutama sivu eteenpäin saman lehden ”laatu-uutisointia” kauhistellaan: Ilmastokriisi uhkaa, mutta päästöt eivät laske!
Mahtaakohan sitäkään kannattaa kommentoida?

Sananvapaus on totta, kunhan pitää sanansa omana tietonaan!

13 vastausta artikkeliin “Aamulehti ihan pihalla!”

  1. Eihän vaan tämä tuttava ollut vihreä. Vihreät ovat tunnetusti (ainakin poliitikot) niitä ihmisiä, jotka sanovat, että tehkää niin kuin sanomme – muta ei niin kuin me teemme

  2. Ihan varmasti oli huippu, ainakin volyymiltään, kuului nimittäin Nokiallekin.
    Kuinkahan suuri hiilinielu tarvitaan hukuttamaan se kaikki saasta, jota tommonen rekkamäärä tuuttaa taivaalle täysin tyhjän takia?
    Eikö tommosesta helvetin esikartanosta nauttivat voisi vähän odottaa, että pääsevät siihen oikeaan?

  3. EVVK koko jutulle räminä kuului asuntooni asti vaikka on matkaa n 10 km terv tepivaari

  4. En kuullut merkkiäkään tästä, tosin asun tämän päivän Aamulehden mukaan Tampereen arvottomimmassa lähiössä joten ei kai tänne mitään kuulukaan.

    Kieltämättä tämä kilpailu siitä kuka tekee konserteista turhamaisimmat on vähän ikävää. Rammsteinilla tiettävästi on ihan menevää musiikkia, mutta musiikin osuus tuntuu olevan kovin pieni enää. Kaipa se on vain tämä kilpavarustelu.

  5. Ei se mikään konsertti ollut van spekaakeli kaikkine pyroteknisne höysteineen. Kuulen tuon ilmaiseksi Pyynikillä kotoa maksamatta mitään, mutta panen tyynyn korvilleni valtavasta bassojytkeessä.
    Sen sijaan Tampere Filharmonian (Matias Rouvai) Sorsapuiston upea konsertti täytti musiikista ymmärtävät ihmiset, mutta hänellä oli vain tahtipuikko.

  6. No, toihan ei ole musiikkia, vaan spektaakkelia ylipursuavine höysteineen Kuulen nuo Pyynikillä, mutta panen tyynyt bassojen vuoksi korvilleni. Sen sijaan, Sorsapuistossa, Tampere filharmonian ja Matias Rouvalin johtama ulkoilmakonsertti oli rautaa kaikkine mausteineen. ”Musiikki” on saanut sellaiset höysteet, että musiikkia ei ole, sanoo pianisti ja opettajakin.

  7. Minä en oikein Rouvalin työlle anna paljoa arvoa, aika yllätyksetön. Olen hänet tavannutkin ja tuntuu että hän on kovin ”turvallinen”, ei oikein uskalla kokea musiikkia, toteuttaa sen vain kaavan mukaan. Taito on erinomainen, hän on suvereeni mestari, mutta hyvin kaavamainen.

    Pidän enemmän filharmonian konserteista jossa uskalletaan löytää musiikista jotain uutta. Viimeksi sitä tarjosi reilu kuukausi sitten Kuopion kaupunginorkesteri.

  8. Olen nähnyt bändin kerran livenä ja näyttävä settihän se on, ei siinä mitään.

    Henkilökohtaisesti en ole millään tavalla bändin fani, mutta sen verran musiikista minäkin ymmärrän, että sitä on monenlaista ja Rammstein esittää omanlaistansa.

    Mitä tulee volyymiin, niin tuskin lyö legendaarista Motörheadia ja Lemmy Kilmisteria.

  9. Ei mitään tietoa mokomista meteleistä. Sensijaan Aamulehti on tulematta, ainakin vielä.

  10. No tuskinpa se melu sinne tosiaankaan yltää meille kylläkin eikä lainkaan hiljaisena
    Lopetin Aamulehden tilaamisen kun eivät saaneet sitä arkipäivinä 06:30 viikonopuisin 07:00 mennessä viralliseen kanto aikaan
    Tuli jopa klo 11:00 jälkeen eihän se enää ole mikään aamulehti terv tepivaari

  11. Ainoa, sanomalehdeksi itseään mainostavan kiukaansytykkeen, toimittajien uutisjutuiksi naamioituja milipidekirjoituksia tasottomampi osa-alue Aamulehdessä on kommenttiraidat, että siinä mielessä ilmeisesti jonkinlaista kehitystä tapahtunut kyseisessä huumorijulkaisussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *