Haittammaahanmuutto jatkuu kaiken aikaa, kuka maksaa?

PS:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Tavio vaatii, että ulkomaalaisten raiskausaalto pysäytettävä.

Maahamme virtaa kaikken aikaa haittamaahanmuuttajia. Esim Irakista tuli viimeisen vuoden aikana lähes 7000 maahanmuuttajaa, joista runsaat 2000 ei saanut oleskelulupaa ja toistasataa karkotetaan. Vastaavat luvut Somaliasta tulleiden osalta ovat, kaikiaan tuli n. 2700, joissta yli 700 ei saanut oleskelupaa ja 68 karkotetaan. Luvut Tilastokeskuksesta.

Kysyä voi, missä kielteisen päätöksen saaneet nyt ovat? Useimmat lymyää maassamme ns. paperittomina ja saavat lähes samat palvelut, kuin myönteisen päätöksen saaneilla on.

Syksyllä voi taas tulla oikein iso ryntäys. jos ei nyt tehdä radikaaleja muutoksia maahanmuuttopolitiikkaan.Ja siis haittamaahanmuutovirta on katkeamaton. 

Mistä siis rahat jatkuvaan mahanmuuttoon? Kiristetäänkö taas tavallisten kantasuomalaisten, jotka veroja maksavat elinehtoja? Mitä taas leikataan? Onko demareilla tarkoitus vaihtaa väestö Suomessa vai haluaako demarit, että Suomi  on koko maailman pelastaja.

Jaa käyttäen:


26 Replies to “Haittammaahanmuutto jatkuu kaiken aikaa, kuka maksaa?”

 1. Kokoomus, SDP, Vihreät, Vasemmisto, Keskusta ja RKP haluaa lisää haittamaahanmuuttoa, se on heidän agenda. PS ei halua sitä pätkääkään.

  1. Lisäys, näille muille puolueille se on bisnes. PS ei tee sillä rahaa kuten muut tekee.

   Orpo (KOK) ”maahanmuutto on mahdollisuus”, tämä on heidän virallinen linja.

 2. Missä linkki siihen tilastoon? Oli ne sitten maahanmuuttajia tai mitä, mutta venäläisille ja virolaisille myönnetty paljon kansalaisoikeuksia. Venäläiset taitaa olla ykkösenä.

  1. Venäläisiä on n 70 000 Suomessa ja jos Kokoomuksen (Stubb ja Katainen) ajatus viisumivapaudesta olisi mennyt läpi ennen Krimin valtausta olisi Suomi kusessa. Onneksi monikansallisen Kokoomuksen ajama viisumivapaus ei mennyt läpi.

 3. Irakilaisten osalta laskun voisi lähettä Bushille. Mutta jos sillä ei ole varaa maksaa niin USA voisi maksaa esim. 5 miljardia.

  1. Kyllä usa oli kaaoksen alkuunpanija – sen joukot poistivat diktaattori Saddam Husseinin vallata. Saddam Husseinin piti Irakissa kuria ja järjestystä salaisen poliisin avulla. Rettelöitsijät hävisivät nopeasti elävien kirjoista.

   Toisaalta kyllä loppuepisodia oli ihan muslimien itsensä kehittämää – shiiat vastaan sunnit

   ISIS on sunnitaustainen ja alkaa nousta jälleen jaloilleen kun amerikkalaiset ovat poistomassa maasta.

 4. Odottelen mielenkiinnolla persu-persu-kommentteja avaukseen.
  Nämä kommentoijat eivät ilmeisesti välitä tippaakaan siitä, että kustannuksiin menee jatkuvasti n. miljardi eli 2% vuotuisesta budjetista.
  Tälle rahalle olisi käyttöä esimerkiksi teiden kunnostuksessa, sotu-palveluissa jne. Suomen kannalta tarpeellisessa toiminnassa.
  Noiden turvapaikkaan oikeuttamattomien hyysääminen on todella kallista kaikessa suhteessa ja nämä järjestöt, mitkä kuskaavat sakkia Eurooppaan pisäisi laittaa maksamaan jokaisen tuomansa ylläpito.
  Samoin elintasoturistien puolustajille pitäisi laittaa minimissään 10 prosenttiyksikön turistivero tai – mikäli tuloja ei mole – työskentelemään yhteiskunnan aputöissä vaikka vanhusten ulkoiluttajina kuukausi vuodessa.

  1. Koko pakolaistouhu on eräiden puolueiden (kok, sdp, vihreät..) järjestämä bisnes, raha on näiden prioriteeti 1, ei suomalaiset tai Suomi.

 5. Rinteen hallituksella on edessä, kerta toisensa jälkeen, kysymys: Jatkaako Suomi Välimeren yli rahdattavien afrikkalaisten vastaanottamista. Parhaillaan NGO- alus Open Arms [Espanja] kiertelee Lampedusan eteläpuolella lastinaan 120 pakolaista, jota (taaskaan) mikään maa ei haluaisi ottaa vastaan.
  .
  Open Arms [Espanja] reittitietoa:
  https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/shipid:85582/tracktype:3/lpt:1564394340
  *
  Väkeä lappaa Libyasta EU-alueelle m.m keskisellä Välimerellä [ Taksiliikenne Libya –Malta..]

  https://missingmigrants.iom.int/region/mediterranean?migrant_route%5B%5D=1376

  Central Mediterranean 2018, Arrivals by month

  Jan 4182 ,Feb 1065,Mar 1049,Apr 3172,May 3963,Jun 3381,Jul 1997,Aug 1983,Sep 1005,Oct 1268,Nov 1129. Dec 622
  .

  Central Mediterranean 2019, Arrivals by month

  Jan 251,Feb 60,Mar 457,Apr 319,May 1158,Jun 1786,Jul 1419,Aug -,Sep -,Oct -,Nov -. Dec –

  *
  Suurin osa NGO- aluksista ovat pysyneet satamissaan, mikä näkyy tafikin pienennyksenä vuodesta 2018.

  Jos nyt leviää tieto, että eu:n mepit haluavat kehittää afrikkalaisille tarjottavaa ylläpitopalvelua, tulijoiden määrä varmasti kasvaa. Libyalaisten ihmissalakuljettajien, jotka kuskaavat ihmisiä NGO- aluksille, bisnes alkaa taas kukoistaa. Tieto leviää Afrikassa – nyt väylä vetää taas. Lisää väkeä alkaa virrata Libyaan, paitsi Afrikasta, myös kauempaa.

  1. Ilmeisesti Karjalainen ei ole ymmärtänyt, että linkitys on tarkoitettu sitä varten, että lukija helpommin löytäisi sen alkuperäisen tekstin eikä sitä tarvitse kopioida kokonaan blogiin.
   On todella säälittävää, että suuri johtaja, kaiken keksijä ja kaikkien merkittävien henkilöiden ystävä kehtaa ala-arvoisesti räksyttää täysin blogin aiheeseen kuulumattomasti.

   1. Karjalainen kyllä ymmärtää niinkin sinäkin, jonka luulisin olevan fiksu ihminen, mutta sokaistunut laput silmillään yhteen aatteeseen. Tuo linkkiviidakko ei auta ketään, vaan siitä kiteytetty muutaman lauseen yhteenveto- BLOGISSA !

    1. Paskanjauhantaa Karjalainen.
     Kuka on sokaistunut yhteen aatteeseen?
     Sinä olet kyllä sokaistunut persukammoisuuteen niin totaalisesti, ettet kykene mistään aiheesta kirjoittamaan sotkematta siihen persuja.
     Nyt kyseessä olevassa aiheessa kyse on siitä, että nuo ”meritaksit” toimivat yhteistyössä ihmissalakuljettajien kanssa ja laittoman elintasoturismin puolesta.
     Jos noita ”meritakseja” ei olisi, kiinnostus yrittämään Välimeren yli ilman kuljetusta lakkaisi kiinnostamasta ja ihmisiä hukkuisi hyvin vähän.
     Kun nuo ”meritaksit” olivat kokonaan pannassa, ihmissalakuljettajien bisnes likimai loppui eikä hukkuneita ollut nimeksikään.
     Pääosa hukkumisista tapahtuu ennen merirajalla kyttääviä ”meritakseja” ja niiden puuttuessa yrittäjiä ei juuri ole.
     Tällä asialla ei ole mitään tekemistä persujen kanssa sinänsä, vaan pelkkä terve järki johtaa tähän päätelmään.
     Se, että persuissakin tämä ymmärretään, ei tee päätelmää vääräksi muiden kuin persukammoisten korvien välissä.
     Jos terveen järjen puute persukammon johdosta estää tämän tosiasian ymmärtämisen, ei voi kuin sääliä.

 6. Pjk jaksaa jankata toisten blogaajien tavasta esittää asioita. Nytkään ei äijällä ole mitään sanottavaa itse aiheesta.

  Onko Pjk tosiaan niin tyhmä ettei tajua, että kukaan ei voi olla perillä maailman tapahtumista ilman mediaa.

  Voisiko hän mitenkään tietää esimerkiksi tätä: Parhaillaan NGO- alus Open Arms [Espanja] kiertelee Lampedusan eteläpuolella lastinaan 120 pakolaista, jota (taaskaan) mikään maa ei haluaisi ottaa vastaan.
  *
  Pjk voi rauhassa jatkaa asioiden keksimisiä ihan omasta päästään – se ei haittaa ainakaan minua.

 7. Katselin Pjk:n vastausta juhak’lle

  Pjk: ” ..sokaistunut laput silmillään yhteen aatteeseen”
  Jaa’a – täällä ainakin Pjk keskittyy Perussuomaisten mollaamiseen.

  ***
  Linkit ovat paikallaan ainakin kahdesta syystä:

  1) Blokin lukija saattaa olla kiinnostunut mitä kaiken kaikkiaan lähteessä esitetään.
  2) Tiedon lainaaminen ei ole sopivaa ilman, että kertoo lähdettä

 8. Maahanmuuttajataustaisten miesten raiskaukset jatkuvat lähes päivittäin tai ainakin viikottain. Asiasta ei kerrota valtamediassa. Mamujen raiskauksilla on uutispimento. Syy liene selvä. Valtaeliitti pelkää persujen kannatuksen vaan kasvavan ja kansa ärsyyntyy, jos kaikki mamujen raiskakset uutisoitaisiin.
  Siksi eduskunnassa vaaditaa hallitukselta toimia asian suhteen.
  Tässä lainaus Suomen Uutisista.

  ”Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio katsoo, että ulkomaalaisten tekemistä lapsenraiskauksista on muodostunut Suomessa jatkuva ilmiö.

  Helsingissä tuli hiljattain ilmi epäily 64-vuotiaan marokkolaismies ”enon” pitkään jatkuneista raiskauksista ja lasten hyväksikäytöistä.

  Toinen juuri ilmi tullut tapaus on Satakunnasta, missä käräjäoikeus vangitsi tiistaina 24-vuotiaan ulkomaalaismiehen todennäköisin syin epäiltynä kolmesta törkeästä lapsenraiskauksesta.

 9. Persukammoiset voisivat vastata seuraaviin kysymyksiin asiallisilla perusteilla.
  1. Kun viranomaisten mukaan 2/3 tulleista turvapaikkaa hakeneista ei ole minkään lain tai sopimuksen mukaan oikeutettu turvapaikkaan, millä perusteella nämä olisivat oikeutettuja suomalaisten kustantamaan elatukseen?
  2. Kun viimeisestä asteesta on tullut perusteellisesti harkittu kielteinen päätös turvapaikkahakemukseen, millä perusteella päätöksen saaneilla pitäisi olla oikeus aloitta hakemusrumba uudestaan?
  3. Kun elintasoturistien kustannukset ovat nyt n. miljardin verran vuodessa, millä perusteella se raha ei ole poissa suomalaisen yhteiskunnan käytöstä?
  4. Kun turvapaikkaa on haettu sillä perusteella, että kotimaa ei ole turvallinen, mutta silti siellä vieraillaan ja lapsia lähetetään sinne kasvatettavaksi/silvottavaksi, millä perusteella se kotimaa ei ole turvallinen?
  5. Kun kielteisen päätöksen saanut päätöksen saatuaan yllättäen kääntyy kristityksi tai onkin muutunut homoksi ja aloittaa uuden hakemusrumban, miksi tämä äkillinen ”kääntyminen” olisi peruste turvapaikan saamiseksi?

  1. Näillä kysymyksillä ei edelleenkään ole mitään tekemistä persujen kanssa, joten persukommentit poistan automaattisesti.

  2. Hyviä ja täysin aiheellisia kysymyksiä.

   Ensimmäisen kielteisen päätöksen jälkeen pitää ottaa saman tien lukkojen taakse ja poistaa tehokkaasti maasta – uusintahakemusta ei saa ottaa vastaan. Piste.

  1. Esimerkiksi Irak ottaa vapaaehtoisesti palaavat irakilaiset vastaan. Kun otetaan elintasoturistit lukkojen taakse, niin vapaaehtoisuus löytyy melko monessa tapauksessa.

Kommentoi