8 vastausta artikkeliin “Kommentti syyssiivoukseen”

  1. Kuvassa oikealla näkyvän paksujalkaisen jakkaran tein tolpan pätkistä, jotka jäivät ylimääräisiksi. Sen päällä on mukava istua, kun vetää kenkiä jalkaansa.

  2. Meilläkin on kenkäteline, olen todennut että siinä on tasan muutama pari minun kenkiä ja sata paria vaimon kenkiä joista se ei käytä kuin muutamia…

  3. Siivoamisesta puheen ollen, en paljoa aiheesta tiedä, mutta olen ollut yli 40v. erittäin siistin ja ahkeran ”yleiskoneen” kanssa naimisissa!
    En vaihtais hyväänkään höyrypesuriin! 😉

  4. Minulla jakkaroiden ja puunkantotelineiden teko muodostui aivan maniaksi kun jäin eläkkeelle. Niitä jököttää monilukuisena kotona ja naapureidinkin nurkissa.

    Muotoilu on omintakeista, paljon on sellaisia joissa kansi on jonkunsortin lankun tai laudankappale, usein kanttaamatonkin, jalat kuusen tai koivunoksista kuorittuja mieluusti.
    On myös kolmi-, viisi- ja haarajalkaisia. Kyllä on tullut tehdyksi myös ihan sovinnaisia ja perinteisiä malleja.

  5. Askarteleminen on mukavaa ja jos joskus saa vielä sellaista aikaiseksi, jonka kehtaa laittaa käyttöönkin, on palkitsevaa. Niinkuin olis tilipäivä. 🙂
    Mulla on autotalli ”väärällään” kaikenlaisia työkaluja, jotka olisi ikävä jättää käyttämättä, mutta niiden kanssa saa kyllä aikansa kulumaan.

  6. Täällä on syyskaaos, josta en kehtaa ottaa kuvia. Tavara matkaa muovilaatikoihin kovaa tahtia vaikka muuttoon on puolitoista kuukautta. Jotenkin parempi fiilis kun on ajoissa eikä myöhässä.

    Kilpailutin muuttofirmojakin… tuli tosi jänniä havaintoja. Ehkäpä blogaan niistä.

    1. Ota ”Nääsmuutto” se on ehdottomasti luotettavin ja edullisin. Siellä ei tupakkataukoja pidetä. Voit mainita suosittelijana Heikki- nimeni.
      Naapurini myös oli ihmeissään se tehokkuudesta muuttaessaan Hesaan Hatanpäältä keväällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *