Meitä sumutetaan!

Näköjään edes lapsia ei säästetä, vaan niistä tehdään aseita vähä-älyisiä aikuisia vastaan! Saatana hyökkää kaikilla aseillaan ja on lähettänyt sakean savuverhon silmillemme!
Katselemme, kuin lumisadetta televisiosta, emmekä huomaa, kuinka kaikilla rintamilla meitä huijataan!
Ilmastokatastrofilla pelotellaan, vaikka kautta aikojen ilmastot ovat vaihdelleet ihmisten vaikutuksesta huolimatta. Nyt on käännetty lasten sormet osoittelemaan vanhempiaan. Opettajatkaan eivät ymmärrä, mitä he pelottelullaan saavat aikaan!
Meidät on saatu kiinnittämään huomiomme epäoleelliseen, emmekä huomaa, että Jeesuksen kertoma lopun aika alkaa olla käsillä! Matt.24

Kaikkea hallitsee hyvävelikerhot, illuminaatti, joka vetelee naruista, kuin sätkynukkeja ohjaillen. Berneri pääpiruna sekoitti taksi, ym. liikenteen. Luulimme, että harmaa talous saa vallan, mutta sekin on saatanan suunnitelma! Pian on pakko lopettaa käteinen raha, että sen liikkeitä voidaan automaattisesti seurata!

Raamattuun on kirjoitettu, että lopunaikana kaikkien pitää ottaa käteen, tai otsaan pedon merkki, ilman sitä kukaan ei voi ostaa, eikä myydä mitään! Siru ihon alle! Sehän on jo tätä päivää! Koirilla!

Ilm.13:16Se pakottaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan oikeaan käteensä tai otsaansa merkin. 17Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku.

18Tässä vaaditaan viisautta. Se, jolla on ymmärrystä, laskekoon pedon nimen lukuarvon: se on erään ihmisen luku, ja se luku on kuusisataakuusikymmentäkuusi.

3 vastausta artikkeliin “Meitä sumutetaan!”

  1. Kaikki tämä hulina mm. vaalien ympärillä on luomassa ”kohinaa”, että emme kiinnitä huomiota siihen, että Herran päivä tulee, niinkuin varas yöllä!

Kommentoi