Brittitutkija varoittaa Suomea venäläisistä

”Rosatomin ydinvoimalatyömaa Pyhäjoella mahdollistaa Venäjälle monenlaiset peiteoperaatiot Suomen kautta, brittitutkija Mark Galeotti varoitti IS:lle.” IS

Varoitus on erittäin aiheellinen. Suomessa on paljon niitä, jotka ovat olleet kaiken aikaa epäileviä yhteishankkeesta venäläisten kanssa.

Muistissa on vielä viime kesän tapahtumat Turun saaristossa, jossa venäläiset olivat pesiytyneet saaristoon vakoilun vuoksi.

Onko Suomen päättäjät hyväntahtoisia hölmöjä, kun eivät näe vaaroja venäläisten kanssa asioidessa vai onko kysymys korruptiosta. Entinen pääministeri Paavo Lipponen  on ollut jo vuosia venäläisten konsultti, joka tarkoittaa, että venäläiset tietää tasan tarkkaan, miten Suomessa on toimittava.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006037478.html

7 Replies to “Brittitutkija varoittaa Suomea venäläisistä”

 1. Saattaa olla kyseessä myös painostus jota ei ääneen huudella.
  Hölmöä on ollut myydä alueita vieraan vallan edustajille ja se on ollut viime hallituksiemme heikkous.

 2. Siellä on paljon politikkoja mm Kokoomuksen ja Kepuleiden puolelta toimimassa venäläisten kanssa, ei se ryssä yksin ole päässyt Suomeen vaikuttamaan…

 3. Koska perussuomalaiset ovat olleet hereillä, toisin kuin toiset, ja ovat isänmaan ystäviä , toisin kuin esimerkiksi vihreät, jotka ovat toimineet isänmaamme suhteen vihamielisesti jo pitkään, niin perussuomalaiset ovat varoitelleet suomalaisten määräysvallan supistumisesta Suomen omissa asioissa.

  Perussuomalaiset ovat kokeneet venäläisten kaksoiskansalaisuuden uhaksi, koska perussuomalaiset eivät viittaa kintaalla Suomeen kohdistuville vaaroille. Venäjähän on uhannut sekaantuvansa muiden maiden politiikkaan tarvittaessa muissa maissa asuvien kansalaisten kautta ja heidän asioissaan.

  Eräät hölmöyteen taipuvaiset suomalaiset eivät ole honanneet, kuinka rotufreudentalisteja on tuettu täällä imperialistisesta Ruotsista käsin. Tämä on osasyynä siihen, että freudentalistit ovat saaneet ujutettua käytäntöön lakeja, jotka pitävät pilkkanaan perustuslain kuudetta pykälää eli tasa-arvopykälää.

  Venäläisten maan ostoista ovat eduskunnassa pitäneet meteliä lähinnä vain perussuomalaiset ja demarien Suna Kymäläinen. Muut ovat uinailleet torkkupeittojensa alla. Toki ihmeheräämisiä alkaa tapahtua muissakin puolueissa.

  ———————————-

  Venäjän kanssa tulee olla hyvissä väleissä, niin kuin muidenkin maiden kanssa, mutta on tiedettävä, missä kulkevat rajat. Maan myynneissä pitää soveltaa yhtä tiukkoja periaatteita, mitä venäläiset itse soveltavat, muu on löperyyttä ja heikkomielisyyttä.

  1. Rahalla ja hyvillä eduilla on voideltu kautta historia suomalaisia Venäjä myönteiseksi, kun itänaapuri oli Neuvostoliitto oli SDP, Kommarit ja Vassemmisto voideltavissa, nyt kun kyseessä on Venäjä on Kokoomus, Kepulit ja Vihreät voideltavissa, raha on jumala näille ja sitä löytyy Putinin aarrearkusta. Ei tämä maailma ole miksikään muuttunut.

 4. Jos otan esimerkkiä eläinopin kielenkäytöstä, niin Suomella ei ole ollut muita luontaisia vihollisia kuin Ruotsi ja Venäjä, jotka ovat ajoittain yrittäneet nielaista meidät suihinsa. Nyt myöhemmin on tullut EU luontaisena vihollisena samoin aikomuksin.
  Erilaisia mikrotason luontaisia vihollisiakin esiintyy. Mikrotasosta löytyvä luontainen vihollinen on esimerkiksi vihreä virus, joka aiheuttaa pölhöyttä ja heikkoutta kansallisessa katsannossa.

 5. Hölynpölyä.

  https://rayhablogi.blogspot.com/2019/03/mark-galleottin-mafiavalheet.html?m=1&fbclid=IwAR3XKQD546_d0fwBSNsx25zj7RX5d4HW7SIgIH5PSvMqo_bzhweBSwyofmk

  ” SANDEN BLOGI

  Tervetuloa lukemaan blogiani. Tarkoituksena on rähistä ja meuhkata estottomasti yhteiskunnallisia asioita poliittisesti epäkorrektisti ja liiemmin soveliaisuussääntöjä miettimättä. Ideana on kuitenkin se, että jorinoissa ja huudossa on jokin ajatus, jotakin asiaa ja ehkä jotakin järkeä joskus. Johtoajatuksena voisi olla anonyymiksi jääneen merirosvon yli kolmesataa vuotta sitten esittämä vaatimus: LESS LAWS, MORE JUSTICE!!

  perjantai 15. maaliskuuta 2019

  MARK GALLEOTTIN MAFIAVALHEET

  Kun suomalainen ”luotettava” valtamedia ja suomalaiset ”toimittajat” ovat nyt parisen päivää huutaneet kurkku suorana Mark Galleottin kirjan mainostusta ja esittäneet faktana, että Venäjän presidentti Vladimir Putin on värvännyt Venäjän mafian uhkailemaan ja painostamaan suomalaisia ja valtaamaan Suomea, lienee paikallaan kerrata ne ihan oikeat faktat, joita ”luotettava” valtamedia ja sen ”huipputoimittajat” eivät jostakin syystä kykene selvittämään.

  Aivan aluksi Venäjän sisäinen kilpailutilanne. Venäjällä on kaksi valtaryhmittyvää, jotka käyvät veristäkin ja erittäin kovaa valtakamppailua koko ajan toisiaan kampittaen. Toinen on ns. Pietarin ryhmä, jonka nokkamies on Vladimir Putin. Myös Medvedev ja murhattu ”opposisitojohtaja” Boris Nemtsov, joka tunsi Putinin ja Medvedevin omien sanojensa mukaan ”Oikein hyvin”, ovat tämän Pietarin ryhmän jäseniä. Tämä ryhmä ei ole mikään mafia, eikä se toimi kuten mafia. Se on poliittistaloudellinen klikki, joka koostuu virkamiehistä, poliitikoista ja liikemiehistä. Tätä ryhmää vastassa on ns. Moskovan ryhmä, joka oli vallassa Jeltsinin kaudella ja jonka Pietarin ryhmä siirsi sivuun. Nämä kaksi ryhmää ovat siis se yhteiskunnan elementti, joka kisaa vallasta yhteiskunnassa.

  …. ”

Kommentoi