8 Replies to “Mitä se Tytti taas tuppuroi!???????”

 1. Israel miehitti Länsirannan arabialueen sen jälkeen kun sen naapurimaa Jordania -Israelin pyynnöstä huolimatta- sekaantui aikeeseen tuhota Israel yhdessä Egyptin ja Syyrian kanssa. Eli hyökkääjä menetti alueita. Sittemmin Jordania on luopunut vaatimasta tuota aluetta takaisin. Jos siitä olisi haluttu tehdä ns. Palestiinalaisvaltio niin arabeilla oli siihen aikaa vuoteen 1967 saakka ja olisi ollut sen jälkeenkin jos olisivat jättäneet Israelin rauhaan. Monet muut miehittäjät ovat hyökänneet pienempiensä kimppuun aikeenaan miehittää, Israel sen sijaan puolustautui suurempaa hyökkääjää vastaan ja sai alueen haltuunsa. Silti Israelia erityisesti ollaan tuomitsemassa. Se johtuu siitä, että maailmassa moraali on alistettu vallalle, enemmistöpäätöksin tuomitaan pieniä maita mutta suuria tai johonkin ryhmään ei uskalleta tai pystytä. Tämä näkyy YK:ssakin, jossa arabimaat saavat kaikenlaisia Israelin tuomitsevia lausuntoja tehtailtua kaikenlaisten diktatuurien ja hyväuskoisten hölmöjen tuella.

 2. Nyt siis pitäisi EU:n ja muidenkin ”mahtajien” tuomita myös Venäjä Karjalan asuttamisesta! Ainakin kaikkiin Venäjältä tuotuihin tavaroihin, mm. Ladoihin, ydinvoimaloihin, kaasuihin ja öljyihin suuri paholaisen leima, ettei vaan kukaan erehdy sekaantumaan niihin!

 3. Helvetisti melua tyhjästä.

  Ainoa, mitä EU vaatii, on että kansainvälisen lain mukaan valloitetuilla alueilla valmistetuissa tuotteissa lukee missä ne on valmistettu! Eli yhtäkkiä on fasismirasismibasismia jos tuotteissa lukee mistä ne tulevat.

  Huh.

  1. Miksi voidaan ns. alkuperämaa merkitä esim. EU? Mikä maa se on?
   Eikö voisi olla vaikka välimeren rantamaa?

   1. Sinänsä on fasismirasismibasismia, kun yhdeltä vaaditaan, mutta ei kaikilta samalla tavalla.
    EU on myös pääsääntöisesti toiminut täysin päinvastaisella periaatteella kieltäessään EU:n alueelta kansallisen alkuperämerkinnän ja vaatiessan se korvattavaksi ”made in eu”-merkinnällä.
    Tämä on puhdasta poliittista kaksinaismoralismia ja tekopyhyyttä.

 4. Eikö pitäisi vaatia mainitsemaan esim. Krim, jos siellä jotain valmistetaan, tai Karjala, tai mikä muu valloitettu alue tahansa!?
  Israel ei olisi valloittanut mitään aluetta, ellei sen omalle maalle olisi hyökätty! Valloittamansa siinainkin se luovutti takaisin!

Kommentoi