Taas siitä sanan-/mielipiteen vapaudesta

Yritin kommentoida iltsariin juttua: Näin suomalaisilta huijattiin viime vuonna 140 000 000 € – ”Uhri ei edes tiedä, mitä kautta varkaus on tapahtunut”

Kommenttiani ei julkaistu, samoin, kuin aikoinaan aamulehden blogissa, kun kommenttini ei miellyttänyt silloista moderaattonina ollutta Rothia.

Mahtaakohan iltsarissakin olla rotteja bloggaamassa kommenteja, koska mielipiteeni eivät miellytä?

Yritin vain kertoa, että olemme menossa pedon merkkiin, josta lähes 2000v. sitten on raamatussa kerrottu!? Sirutetaan kaikki, kuin koirat, niin ei tarvita käteistä, eikä tietoturva vaarannu, kun kaikki arvokas on nahan alla!?
Ilm.13:16Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, 17ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. 18Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

2 Replies to “Taas siitä sanan-/mielipiteen vapaudesta”

  1. Ei semmoista historian aikaa olekaan etteikö jonkun tulkinnan mukaan elettäisi raamatun sen ja tuon varoituksen mukaista lopun aikaa.

    Sitäpaitsi, suottako sitä sirutetaan ketään kun kasvontunnistus hoitaa asian.

  2. Kokeilepa muuten laskea, mitä saat kun laitat aakkosille arvot siten että A=101, B=102 jne. ja sitten lasket sanan ”Hitler” arvon. 🙂 Sota-aikana tuota harrastivat.

Kommentoi