Köyhänä joutuu joskus vajoamaan aika alas

Jouduin pyytämään naapurilta kassillisen tyhjiä tölkkejä jotta sain tänään ostettua vähän ruokaa.

Antoi kyllä, mutta maksan takaisin sitten kun mulla on parempi tilanne. (Ensi vuoden puolella) Itse olen viimeksi olutta ostanut yli kuukausi sitten, enkä silloinkaan montaa tölkkiä. Mutta talouttani rasittaa tupakointi, enkä ole pystynyt sitä kokonaan lopettamaan. Nyt tosin tupakointiini tuli pitkä tauko, kun ei ole varaa sitä ostaa.

Joulua kovasti jo odotan, kun silloin on luvassa kunnon ateria aattona ja joulupäivänä. Vanhempani ja veljeni pitävät siitä huolen.

5 vastausta artikkeliin “Köyhänä joutuu joskus vajoamaan aika alas”

  1. Hädässä ystävä tunnetaan. Olen koittanut itse parhaani mukaan auttaa tässä joulun alla, paljon lahjoituksia ja muuta. Vaikka ensin korona ja sitten marinin paskiainen veikin yritystoiminnalta paljon pohjaa, sen verran jäi viivan alle että on vähintään kohtuullista jakaa siitä mitä voi.

    1. Syytä sitä koronaa äläkä syytöntä !
      Katsos Italiaa, Espanjaa, Brittejä, Saksa, Itävaltaa jne. täydellisiä kieltoja sulkemisia. Eikä tämä tähän lopu vielä vuosiin.

  2. Pitkään mietin, että mitä fiksua tähän voisi sanoa, lopulta ajattelin, että voisi fiksusti ollla hiljaa. Timolle toivotan hyvää ja rauhaisaa joulua.

  3. Olen normaalisti aika ylpeä ihminen, mutta siitä ylpeydestä joutuu joustamaan kun jää parin päivän ateriat väliin.

Kommentoi