Näin valmistin kimpaleen maustamatonta sianniskaa.

Upotin sen suolaveteen, jossa annoin sen olla kolme tuntia. Kun nostin sen suolavedestä niin kuivasin sitä vähän ja laitoin pintamausteet: Pippurirouhetta, valkosipulirouhetta ja cayenne-pippuria. Annoin uunin lämmetä tasalämmössä 130- asteeseen ja laitoin kannellisessa valurautapadassa uuniin. Annoin olla kolme-ja puolituntia jonka jälkeen liha oli valmis nautittavaksi. Kesäperunoiden ja sinapin kanssa oli herkkua.

Yksi vastaus artikkeliin “Näin valmistin kimpaleen maustamatonta sianniskaa.”

  1. Se on tuo possunniska myöskin oivallinen lanttu-/lihakukon täytteenä.
    Uunissa haudutettuna laitan sen aina nahkoineen, tulee mehukasta.
    Edullinen ja maukas raaka-aine.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *