Hän tartuttaa vain, jos hänen kanssaan suutelee oikein kunnolla

Alla olevassa artikkelista kiinnitin kahteen asian huomiota. Ensinnä miten ruotsalaiset uhoavat, No siinähän ei ole mitään uutta tai yllättävää.

Yllättävämpi on Ruotsin joukkueen lääkärin Sverker Nilsson käsitys korona-viruksen leviämisestä. Hänhän on sentään lääkäri. Yleisesti on tiedossa, että virukset leviävät ilman ja kosketuspintojen kautta.

– Hän tartuttaa vain, jos hänen kanssaan suutelee oikein kunnolla. Hänen kanssaan voi jakaa huoneen ja käydä syömässä ilman ongelmia. Se tarttuu vain syljen kautta, Nilsson sanoo.

 

*****************************************************************************************************

https://www.iltalehti.fi/yleisurheilu/a/2c81e053-b48b-414d-b48a-45049f323c87

Osa suomalaisesta yleisurheiluväestä pelkää, että Suomi–Ruotsi-maaotteluun osallistuvat ruotsalaiset ”saastuttavat koronalla” koko porukan Tampereella viikonlopun aikana.

Ruotsin joukkueeseen 1 500 metrille nimetty huippujuoksija Suldan Hassan ei ymmärtänyt moisia puheita, kun asiaa puitiin perjantaina Ruotsin joukkueen pressitilaisuudessa.

Ruotsin joukkueenjohtaja Karin Torneklint oli Hassanin kanssa samoilla linjoilla.

Hassanilla korona

Hassanin päivällä antamat uhmakkaat kommentit alkoivat kuulostaa perjantai-iltana melko naurettavilta, kun miehen koronatesti osoittautui positiiviseksi. Niinpä Hassania ei nähdä maaottelussa.

– Hän oli todella yllättynyt, koska hän tuntee olonsa täysin terveeksi, Torneklint kertoi uutisen jälkeen SVT:lle.

Hassan on nyt eristyksessä omassa hotellihuoneessaan. Ruotsin joukkueen lääkärin Sverker Nilsson mukaan eristys ei olisi kuitenkaan tarpeellista.

– Hän tartuttaa vain, jos hänen kanssaan suutelee oikein kunnolla. Hänen kanssaan voi jakaa huoneen ja käydä syömässä ilman ongelmia. Se tarttuu vain syljen kautta, Nilsson sanoo.

 

9 Replies to “Hän tartuttaa vain, jos hänen kanssaan suutelee oikein kunnolla”

  1. Kun kyseessä on ruotsalainen, ei se ole yllättävää.
   Uskoohan ruotsalaisista yli 60% epidemiapoppamies Tegnelliä edelleen tosiasioista riippumatta.

 1. Aivan käsittämättöntä on tosiaan Tegnellin suosio Ruotsissa. Nyt siellä riemuitaan kun tartuntojen määrä on laskenut. Ollaan muka saavutettu laumasuoja vaikka Tegnell itse sanoi sitä myytiksi ja kielsi koskaan siihen edes pyrkineensä. Samalla unohtuu lähes 6000 uhria, pikkujuttu kun laumasuoja taas häämöttää.

 2. Eli kun nyt teen tänne päivityksen olen ”humalassa” näin nämä tämän ymmärtää,
  nämä VANHUKSET herää klo 03:00 stalakkaamaan mitä muut tekee, tiedoksi, en ole humalassa, minulla on vain vaikea mennä nukkumaan. Olisikin noin helppoa kuin teillä vanhuksilla, semmottii.

 3. Kommenttihan se tuokin, en vaan oikein ymmärrä muuten kuin ikäihmisten pilkkaamiseksi.
  Ikä ja elämänkokemus ovat korjaantuva vika; pääsääntöisesti.

 4. Otteita viestinnästä (6.9.2020 02:49 )

  Kirjoittelu muistuttaa suuresti presidentti Trumpin tyyliltä.

  *************************************************************************************

  Viestejä ufolasta 6.9.2020 02:49

  ” ..nämä VANHUKSET herää klo 03:00..” [ klo 02:49, olaksemme täsmälisiä 11 minuuttia vaille klo 03:00 ]

  ”.. olen ”humalassa” näin nämä tämän ymmärtää,”

  ” ..tekee, tiedoksi, en ole humalassa, minulla..”

  ”Olisikin noin helppoa kuin teillä vanhuksilla,.”

 5. Jos valvoo niin ei kai tarvi olla humalassa? Mutta ei taida liittyä ruotsalaisten suhtautumiseen koronaan. Paitsi että humalassa se tarttuu helpommin kun ei osata pitää turvavälejä. Yökerhot voisi sulkea minun mielestäni.Jos haluaa valvoa voi vaikka kirjoitella blogiin 😀

 6. Olenpahan Norpan kanssa samaa mieltä.
  Tänä aamuna luesketuani uutissivustot ja sieltä vuorokauden korona-uutiset; kiinnitti huomiotani ihan näin kotoperäisesti kaksi suurinta tartuttajaa, kapakat, lähinnä yökapakat ja urheilu.
  Selvinpäin on helppo huolehtia käyttäytymissuosituksista, toisaalta urheilutilaisuudet vääjäämättä aiheuttavat lähikontakteja, siis lisääntyvää riskiä.

Kommentoi