Abarat sano rys…eiku venäläinen saranaa.

Venäjällä terveysviranomaiset suosittavat koronarokotteen ottajille olla nauttimatta alkomahoolia ja olemaan tupakoimatta ainakin kahden kuukauden ajan ensimmäisen piikin saatuaan.

Sputnik otetaan kahtena eri rokoteannoksena ja rokotuksen väli on kaksikymmentä vuorokautta.

Ja olipa viinalla tai tupakalla minkäänsortin tekemistä rokotteen toimivuuden kannalta, niin hyviä suosituksia ovat.

Tämän suosituksen voisi aivan hyvin ottaa käyttöön meilläkin ja parin kuukauden kuiva kausi voisi monella johtaa pysyvämpäänkin viinan ja tupakan kaikkinaisen ”läträämisen” lopettamiseen.

Ja kaikki kyllä tietävät mikä on läträämistä, joten ruokaviinit ja pikku unimyssyt iltasella ei sitä ole, saunaoluesta puhumattakaan.

Viina ja tupakki on hitaasti tappava myrkky sanoi lääkäri potilaalle, johon potilas vastasi että mikäs kiire tässä hänellä onkaan.

5 vastausta artikkeliin “Abarat sano rys…eiku venäläinen saranaa.”

 1. Viina tekee sinut paljon kaunimman näköiseksi, sanoi mies vaimolleen, johon vaimo vastasi että enhän minä ole viina ottanut, mutta minä olen vastasi mies.

 2. Ne juo jotka niin haluaa tehdä Suomessa se on sallittua vaikka ei tuo mikään hyve silti ole
  Samoin tupakoin vaikka ei tuotakaanvoi sanoa miksikään hyväksi tavaksi silti monet niinkin tekee
  En liioin la muuttaan omaa käytöstäni en missään muuta syön voita ja punaista lihaa päälle hörppaan punaista maitoa
  Alkoholia en käytä lainkaan ja tupakoin varmuudeella jatkossakin olkoot kuinka huono tapa hyvänsä
  Jotenka voin sanoa niille jotka fiinisti pikkusormi pystyssä nauttii tuota korkkilientä olet alkoholisti elämä vaan on tuota terv tepivaari

 3. Kuten sanoin ne juo ketkä voi mulla tulee viikon päänsärky ja jos pitää migreeniä pikku juttuna ei siitä mitään tiedä
  Mulla on selvä asia ei tippaakaan muutoin on viikko pilalla ja mihin se konjakki auttaa taitaa olla vaan huiputusta monen kohdalla terv tepivaari

Kommentoi