Ilo pintaan, vaik syän märkänis.

Kun Väiskiltä kysyttiin, että mitä hän teki ensimmäiseksi, kun palasi Talvisodasta, niin Väiski sanoo rakastelleensa muijansa kanssa. No niin no, entäs sitten toiseksi, Väiskiltä kysytään, niin hän sanoo rakastelleensa uudestaan muijansa kanssa ja kun kysytään mitä kolmanneksi, niin Väiski sanoo ottaneensa sukset pois jaloistaan.

Kaksi vanhaa ikäloppua ukkoa, jotka olivat olleet persuja ja kaikkien yllätykseksi olivat vielä ehtoopuolellaan liittyneet kommunistipuolueen jäseniksi, niin syytä sille ukoilta kyseltiin, johon ukot sanoivat, että parempi on kun kommunistit kuolee kun persut.

 

 

 

2 Replies to “Ilo pintaan, vaik syän märkänis.”

  1. Muori meni lääkäriin ja kysyi sitten hoitavalta lääkäriltä että kun hän on köyhä ja vähävarainen, niin voisiko hän saada ilmaisen lääkärissäkäynnin, jos lääkäri pystyy vastaamaan hänen esittämään kysymykseen oikein.
    Lääkäri mietti ja suostui, kun piti muoria vielä vähän yksioikoisena.
    No muori kysyi, että tietääkös tohtori miksi karvat harmaantuvat nopeammin ylä kuin alapäässä. Lääkäri mietti miettimistään, mutta ei osannut vastata, joten muori sanoi, koska yläpäässä ovat huolet ja murheet ja alapäässä ovat ilot ja riemut.
    Ja kun muori sitten niine hyvineen lähti apteekkiin, niin lääkäri soitti apteekkarille, että täältä tulee pian yksi muori, joka esittää sinulle kysymyksen, toiveissaan saada ilmaislääkkeet, kun olettaa että et osaa vastata hänen esittämään kysymykseen.
    Niin kävikin ja muori esitti apteekkarille saman kysymyksen ja apteekkari vastasi niin kuin lääkäri oli häntä neuvonut, eli yläpäässä ovat huolet ja murheet ja alapäässä ovat ilot ja riemut. Mutta muoripas sanoikin, että väärä vastaus, oikea vastaus kuuluu että, koska yläpäähän tulee karvoitus 15 vuotta aikaisemmin ja niin tuli myös ilmaislääkkeet muorille.

  2. Englannin kuningatar Viktoria oli teatterissa ja hänen näkemänsä näytelmä oli hieman arveluttava sisällöltään. Näytännön jälkeen teatterin johtaja kaksin kerroin kumarrellen saatteli häntä eteiseen. Tällöin Viktoria loihe lausumaan kommenttinsa näytelmästä :”We are not amused”.

Kommentoi