Kepu.

Näyttää yhä todennäköisemmältä, että Kulmuni ei saa vastaehdokasta syyskuussa järjestettävään kepun puoluekokoukseen ja hän jatkaa nuijanvarressa. Perustan arvioni useamman kepulaisen kanssa käymiini keskusteluihin.

He sanovat Väyrysen tuen Kulmunille säikäyttäneen Saarikon ja toiseksi syyksi Saarikon kieltäytymiselle he näkevät talouden syöksykierteen, josta kepu tulee kärsimään eniten vasemmistolaisen hallituksen ”tilkepuolueena”.

Ainakin nämä kepulaiset joiden kanssa haastelin, pitivät virheenä lähtemistä vihervasemmistolaisen talouspolitiikan tukijaksi hallitukseen ja sanoivat toivovansa, että jos ja kuten näyttää, että kepu saa veretseisauttavan vaalitappion kuntavaaleissa, että sen jälkeen tulisi kyllä tämä hallitusyhteistyön ovi sulkea.

Pitivät käsittämättömänä sitä, että vasemmisto johtaa maan politiikkaa vähemmistönä ja olivat sitä mieltä, että kepulla olisi myös peiliinkatsomisen paikka.

 

19 Replies to “Kepu.”

 1. Vallanhimo ja maakuntapelleily suurimmat syyt asiaan.
  Valitettavasti vasurit myyvät oman asemansa takia pelleilyn kepuleille.

 2. Kepun tappio johtuu valtakunnanpolitiikassa.

  Kulmunin kilpailijat olivat siellä sitä tappiota keskeisesti tekemässä.

 3. Saarikko on ”taitonsa” osoittanut Sipilän per…..nuolijana.
  Kyllä se niin vaan on, että ei kepu nouse nykyisestä alhostaan muuten kuin palaamalla Alkiolaisille juurilleen, jota Väyrynen ( Kulmuni ) ja enemmistä tavallisista kepun äänestäjistä kannattaa.

 4. Heikki hyvä, eihän perussuomalaiset ole palaamassa menneeseen, siellähän odottaisi Soinin kohtalo opetuslapsineen.
  Nyt mennään Jussin johdolla pääministeri puolueeksi että heilahtaa.

   1. Jos elämme Heikki vielä vuonna 2023, niin silloin pääset sinäkin juhlimaan perussuomalaisia ja sekin näyttäää olevan hyvin mahdollista, että tämä sateenkaarihallitus tulee tiensä päähän jo ennen sitä.

 5. Ei tarvitse olla edes keskustalainen, kun olen Arvin kanssa samaa mieltä ja Kulmuni on ihan peruskeskustalainen.

 6. Kepulla on omat ongelmansa, jotka ei ole vähäisiä, mutta samaan aikaan näen kyllä, että koko hallituskokoonpanolla on ongelmia, eivätkä nekään ole vähäisiä.

  Yksi asia mikä on varma, on se, että perustuslakiovaliokunnalla tulee olemaan kiirettä.

 7. Jos se, että puolue kunnioittaa juuriaan on pahasta ja paluuta menneisyyteen, niin ei hyvä. Se, että tietää ja tiedostaa mistä tähän on tultu, ei tarkoita sitä, että eläisi menneisyydessä.

  Enemmän haittaa on siitä, että elää tulevaisuudessa ja unohtaa nykyhetken.

  1. Demareilla paluu (lähi)menneisyyteen tarkottaisi tehdastyöläisen ja ruumiillisen työn tekijän asioiden ajamista.

   Mutta, kun nykyinen SDP:n vasemmistolaisfeministinen ideologia on karkottanut rasvanahkaduunarit puolueesta.

Kommentoi