Kepu katkaisuhoitoon.

Anna mun kaikki kestää, kepun Kärnä ehdottaa, että peltoja ei kannata maaseudulla panna pakettiin, laitetaan ne tuottamaan huumausainetta.

Ja tätä vielä MTK tukee.

Onhan se nyt nähty, että kepu on sekaisin, mutta että se vielä haluaa tätä hallusinaatiota saada pellolta ”pöytään” ja jos moraalittomuudesta maassamme tuomittaisiin, niin kepu sinne ja avain heitettäisiin Atlanttin syvyyksiin.

 

 

13 vastausta artikkeliin “Kepu katkaisuhoitoon.”

 1. Kärnä ei ole Kepu. Hän on vain poliittinen yksittäistaistelija, joka tehtailee kiihtyvällä vauhdilla populistista hölynpölyä. Arvi sitten käyttää tätä omaan populistiseen hölynpölyynsä Kumpi viisaampi lie.

 2. Iltalehti=Lääkekannabiksen käyttö on ollut mahdollista Suomessa vuodesta 2008 lähtien.

  – On todella typerää, että emme viljele ja tuota lääkevalmistetta täällä itse, vaikka sen käyttö on lääkärin määräyksestä mahdollista. Mikäli mahdollistaisimme kannabiksen viljelyn vientiin ja lääkkeeksi, voisimme luoda satoja uusia työpaikkoja tähän maaha

 3. Ja mitäköhän olisivat ne huimausaineet, saattaisivat olla hyvinkin tuottavia. Tuskin kuitenkaan Keskustan toimesta, vaikka eihän siitä Saarikosta mitään tiedä, on niin monessa mukana.

 4. Tietääkseni Afganistaanissa-ellei ole asiat muuttuneet-viljelijät viljelee Amerikan hallituksen tuella mitä lie kaikkee huumetta Amerikan lääketehtaille lääkekäyttöön. Myös Turkissa.

 5. Koska kannabis joka tapauksessa laillistetaan yhä laajemmin lähitulevaisuudessa, miksi ei samantien ottaisi siitä rahat pois?

  Jos optiot ovat joko tehdä tulosta tai huutaa tyhjälle pellolle moraalirappiosta, sanoisin että aika helppo valinta.

  1. Eli, kun vaan rahaa tulee, niin mieluimmin peltoon hamppua kuin lanttua, jospa se kannabis-kannatus nostaa kepunkin prosentteja.

 6. Olen kohtuullisestikkin sitä mieltä, ettei yhtäkään huumetta tulisi laillistaa. Portaatkin johtavat alakerrasta yläkertaan, kannabis, niin muodikkaalta kun se tuntuu, siitä ei ole pitkä matka ns muuntohuumeihin.

 7. Kummallinen juttu; Arvi intopoliittinen ja minä antipoliittinen ja kuitenkin, monasti, tosi monasti olemme samaa mieltä.
  Siis, oikeasti, asiat voivat riidellä, voidaan olla eri mieltäkin, kuitenkin sovinnollisesti.

  1. Arvi keksii vaikka mitä, jos löytää jonkun omaan ääri-ideologiaansa sopimattoman sivujuonteen muissa puolueissa.

   Näyttävät nuo kaikki vapaasti saatavat unikon kukat, apteekkipillerit, myrkkysienet, partavedet ja lasinpesunesteet menevän kaupaksi tarvitseville. Ja joku niistä aina rahat kerää.

   Tuolla US:ssa Kaija Kelhun juttu kommentteineen kertoi sodan jälkeisitä sukupolvista, että heroiinin käyttö oli Suomessa huipussaan heti sotien jälkeen.

   https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/zzz333/talvisodan-henki-elaa-meissa-viela-vahvana-vai-elaako/

  2. Huomaatko Kalle, kuinka Heikki suhtautuu eri mieltä olevaan, hän ei pysty näkemään kuin oman totuutensa.

Kommentoi