35 vastausta artikkeliin “Kiitos”

  1. Äläs nyt hoppuile Arvi; en Sinua herkkähipiäiseksi ole mitenkään luokitellut. Jatka vaan kirjoitteluasi, on minuakin tölvitty jos miten, en siitä välitä.
    Olen aina aamuisin mielenkiinnolla odottanut; mitäs se Arvi tänään.
    Olemme kaiketi kaksi, jotka heräämme aamuisin, muut n aamupäivällä. Niin tuo Tepi kanssa lukeutuu meihin aamuihmisiin myöskin.
    Jos Arvi pidät taukoa, tulee tauko myöskin tämän sivuston värillisyyteen, tulee totista musta/harmaata. Mieti.

    1. Kalle, sinun monipuolisia blogejasi muustakin kuin politiikasta luen kyllä mieluusti jatkossakin, mutta keskusteluun en osallistu blogeja kirjoittamalla tai muiden blogeihin kommentoimalla.
      Ei sitä jatkuvasti jaksa lukea kuinka tyhmä ja osaamaton persujuntti on.
      Hyvää alkavaa syksyä sinulle ja ennenkaikkea terveyttä.

  2. Arvi, älä nyt ainakaan tuon kahden hengen ”Suomi24” osaston vuoksi jätä alustaa.

    1. Ei ole muuta mahdollisuutta, kun he täyttävät jokaisen blogini minua ja arvojani herjaten.
      Poistamaan en lähde kommentteja, joten en suo heille enempää tyydytystä tänne kirjoittelemalla.
      Myös sinulle Mika hyvää syksyä ja yritä sinä jaksaa, itse en jaksanut.

    1. Hyvää syksyä Eemelillekkin, nyt sinun ei tarvitse enään pas….kanjauhajaa lukea.

  3. Heikkikin pääsee mainosmiehestä eroon.
    Syksynjatkoja vaan sinullekkin valitsemallasi tiellä.

      1. jatka nyt Heikki loppuun asti, pian se on myöhäistä ainakin minun blogissani.

  4. Kyllä maailmaan mölyä mahtuu. Muista…hiljaisuus on myöntymisen merkki…

    1. Marko,- viisas väistyy.
      Hyvää syksyä sinulle sinne korpimetsän siimekseen.

    1. Kiitos Heikki kutsusta, mutta taso nousee sen myötä pirkanblogissa, kun poistun omaan kuplaani.

  5. Onhan noita nähty, äkkilähtöjä ja pikaisia paluita.

    On tunnettu tosiasia että koomikoina lahjakkaat usein ovat siviilissä kireitä, Spede ja Hanski ja monet muut.

    Ylikiehumisen vaara uhkaa varsinkin silloin jos ottaa itse vakavasti omat vakaumuksensa ja (poliittiset) kantansa, moiset joutavat asiat, vaikka suu suoltaa vitsejä vitsien perään.

  6. Minä en oikein ymmärrä mistä täällä nyt on kysymys, tai minkä tähden Arvi on päätynyt ratkaisuunsa. Tietysti täällä monikin soittaa suutansa miten sattuu ja mistä tahansa. (ml.allekirjoittannut) Minä ainakin olen yrittänyt näitä blogeja yleensäkin lukea, tosin näin kesäaikaan on saattanut jäädä paljon lukemattakin.

    En ole mielestäni törmännyt moderaattorin ominaisuudessa toimenpiteitä vaativiin kommentteihin. Onhan niistä ajoittain silti valiteltu sopimattomuuksista ja puolueellisuudesta, eivät ne pisteet aina oikein mene mäkihypyssäkään.

    Ei muuta kuin hyvää matkaa Arville, minne ikinä sitten oletkin menossa. Tiedät, että tänne on aina portti raollansa, jos ei peräti selällänsä.

  7. Kyll mnä kauhiast ihmettele, mis sää aikkaas tull tappama, ku kynäs nurkka heittä.
    Ei snu häppe tarvisi, jos pirruuttas heittäsisi jutu tänn yllätyksenä meill. Tattis vaa !

    1. Heikki,- kun en ole oikein kynämiehiä, niin otan välillä työkalukseni rautakangen, sahan, lapion ja kirveen ja vasaran ( ei naulapyssyä ) ne ovat minun tietokoneeni.
      Saha ainakin puoltaa jos muut lakkaa puoltamasta.

  8. Valitettavaa, että otat taukoa arvi.
    Ymmärrän toki, kun pari hysteeristä persukammoista jatkuvasti asiasta riippumatta suoltaa persukammoaan typerällä räksytyksellä ja yleensä asian ulkopuolelta.
    Toivon, että palailet pikaisesti noista välittämättä.

    1. juhak,- mukava on ollut blogejasi ja kommenttejasi lueskella ja olet varmasti paksunahkaisempi kuin minä, kun pystyt määrätyt kommentoinnit päästämään toisesta korvasti sisään ja toisesta ulos.
      Hyvät syksyt sinulle ja hymyillään kun/jos TA-VA-TAAN.

      1. Kiitos, minulla on hyvä syksy – kerään marjoja sekä omasta puutarhastani, että metsästä, välillä käyn esimerkiksi ampumassa, tms.

        1. ”marjojen poiminta, mukavaa toimintaa, voi ajatella asioita useita, kerrankin huolella…….jne

  9. Ikävää, Arvi että olet päättänyt lähteä. Kunnioitan kuitenkin päätöstäsi ja toivotan sinulle hyviä jatkoja.
    Olet tehnyt arvokasta työtä täällä Pirkan blogeissa itsekorjaavuusliikkeen eteen. Itsekorjaavuusliikkeellä tarkoitan länsimaissa lisääntynyttä tervehenkistä kansallismielisyyttä. Se on noussut vastavomaksi marxilaispainoitteiselle ääriliberalismille, joka ääriliberalismi upottaa ilman vastavoimaa lännen.
    Länsi tuskin uppoaa siten kuin myyttinen Atlantis. Se uppoaa siten, että Islam valtaa lännen, tai sitten tulee orwellilainen dystopia (se on täyttä päätä kehitteillä EU:n ytimessä). Kolmas mahdollisuus on koko sivilisaation romahtaminen.
    On myös tekijä X ja se on Covid19-virus.

  10. Tässä näkee kuinka hyvin Heikki purkaa pois opponentit, seuraavaksi Puna Kalle lähtee samalle tielle, lopulta ”keskustelevat keskenään täällä” ja tarkoitus kaataa Pirkan Blogit on näiltä onnistunut.

    Näinhän se menee.

  11. Arvin tekstiä toisessa blokissa. = Ei sotaa voiteta, jos ei tiedetä kuka johtaa ja kenen on vastuu.
    Nyt olisikin tarpeen arvin lausunto paperitehtaan sulkemisesta.

  12. Persukansanedustajan lausunto Suomen Uutisissa=

    – Suomessa pitää olla jatkossakin tilaa erilaisille näkemyksille ja ajatuksille. Demokratia ei voi toimia, jos erilaisten mielipiteiden esittämistä ei sallita.

  13. Poliitikot sanovat milloin mitäkin. Vihreiden varapuheenjohtaja Fatim Dierra kirjoitti vuonna 2017 facebook-sivustollaan.” Jos haluaa asua metsässä niin ole hyvä, mutta ihan turha odottaa samaa palvelutasoa ja metsässä on anketa, ainoa syy muuttaa sinne on insesti ja se että kukaan ei kuule kun vaimo huutaa apua.”

    Mistä tietää vaikka eliittivasemmisto olisi salaa hyvillään, että metsäteollisuuden asema heikkenee Suomessa, ja utopiasta tulisi konkretiaa, eli yhden maailman metsäisimmän maan metsät muuttuisivat oikeasti luonnonsuojelualueiksi.

  14. Hörhöjä on joka puolueessa. Varsinkin persuissa. Vihreät eivät tässä maassa määrää paljon mistään. Sopii louskuttaa leukoja. Vihreät eivät kuulu vasemmistton. Vasemmsito puolestaan on huolissaan työpaikoista. Tää tehtaan alasajo ei ole muuta kuin että ei saa tarpeeksi voittoa. Ei edes kysynyt apua. Ei niitä kiinnosta kun osakkeenomistajien voitot. Työmiehestä viis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *