Krokotiilin kyyneleet.

Kokoomuksessa on vaikeuksia näytellä pettynyttä, kun punavihreä hallitus ylitti heidän villeimmätkin odotuksensa  käydyissä EU.n rahoitus ja lahjarahaneuvotteluissa ja nyt tuntuukin, kuin ovet olisi lopullisesti auki taivasta myöden kaikenkattavalle yhteisvastuulle,-ja harmonialle ( liittovaltio )

Kansalaisille kokoomus itkee krokotiilin kyyneliä ja samalla omissa kapitaalin kammareissa kitataan samppakaljaa ja hoilataan vedet silmissä kansainvä……eiku EU-hymniä.

On turhaa kuvitella hallituksen kaatuvan, kun kepu ja kokoomus on soutajana vasemmistolaisessa kaleerissa ja nauttii ruoskaniskuistaan ikuista uskolliuutta vannoen ”sirpille ja vasaralle”.

Ei voi kuin kauhistella, kuinka alas onkaan kepu ja kokoomus vieneet kodin,-ja isänmaauskon perinteensä.

7 Replies to “Krokotiilin kyyneleet.”

 1. Kokoomus on monasti todennut ylimielisen Orvon puolelta ettei he PS puolueen kanssa halua olla tekemisissä, vika on aina vassareissa ja vihreissä, vikaa oli myös kepuleissa, RKP:ssä, kaikissa muissa.

  Onko käynyt mielessä että Orvon Kokoomus on tuuliajolla yksin outoine aatteineen, juurihan ajoivat ansiosidonnaista työttömyysturvaa (eli heidän mielestään sosialistista paskaa) kaikille kuului liittoon tai ei,,,minulle on sama jos kaikki saa turvaa työttömyyden hetkellä mutta kuinka leikki kapitalistinen Kokoomus sitä haluaa, sehän sotii näiden periaatteita vastaan.

  En pysy tälläisen Orvon kärryillä pätkääkään, on kuin tuuliviiri Hangon luodolla.

  Lähteet:
  https://www.talouselama.fi/uutiset/kokoomus-vaatii-nyt-ansiosidonnaista-tyottomyysturvaa-kaikille-viisi-vuotta-sitten-elina-lepomaki-oli-mukana-laatimassa-ehdotusta-joka-olisi-puolittanut-turvan-keston/d6041ac2-7472-4483-bfbf-d5a879eba29a

 2. Koti, isänmaa ja uskonto on hyvinkin jotain muuta kokkareen siemaillessa kallista viiniään velkatalonsa kuistilla…

 3. Orpo puheenjohtajana ja Mykkänen eduskuntaryhmän puheenjohtajana tuhoavat suomen vientiteollisuuden, liittämällä kokoomuksen vihervasemmistolaisen ilmastohysterian kannattajiin.

  1. Kokoomus ei ole enää se vanha Kokoomus. Samanlaista oman edun ajoa kuin Kepuleilla. Juuret on tälläisiltä katkaistu.

   Kallis on leikki kun ”herrat” leikkii…

 4. Mitäs nämä suomalaiset Brysselin vahanuket sinne kokuksiin ollenkaan lähettää delekaatioitaan, eikö ne saksalaiset voi lähettää niitä pöytäkirjoja suoraan näiden suomalaisten päättäjien kuitattavaksi, suotta kerosiinia polttavat, kun suomen ajopuu on lastuna lainehilla ja kokouksissa vain näyttelisivät olevansa isänmaan asialla.

  1. Natsi-Saksalla oli suunnitelma saada Suomi valtansa alle tuhat vuotisen valtakunnan ollessa valmis, olisimme olleet jotain ”toisenluokan kansalaisia”, alusmaa.

   Noh, nyt ollaan. EU on Natsi-Saksan jatke, katsokaapa historiasta millaiset päättäjät Länsi-Saksassa oli sodan jälkeen. Samoja tahoja ollut päättämässä EU:n perustamisesta.

   Aatu vainaa ei tiedä voittaneensa sotaa, se olikin talous jolla Eurooppa vallataan.

Kommentoi