Mitä enemmän laitetaan rautaa rajalle, sitä enemmän on rautaa vastassa.

Nyt kun Yhdysvaltain presidentinvaalien lopputulos on selvillä, niin ehkä suomelle kuitenkin suurempi kysymys on, kuka johtaa Venäjää.

”Luotettavat lähteet” kertovat, että Putin joutuu luopumaan presidenttiydestään terveydellisistä syistä johtuen. Toki häntä suomessa eräät tahot ovat nimittäneet seinähulluksi, mutta laskettakoon se näiden ryssäkauhuisten kosteaksi päiväuneksi.

Jos nyt saan olla vähän leikkisä, niin Sulo on hyvä esimerkki siitä, kuinka karhun kanssa voidaan rakentaa luottamukselliset suhteet.

Mutta kun seuraan mailmanpolitiikkaa näin omasta pienestä pesästäni käsin, niin mieleeni tulee runo oravasta, joka nukkuu sammalvuoteellansa, sinne ei yllä hallin hammas, eikä metsämiehen ansa, niin toivottavasti suomi saa elää oravan auvoista elämää jatkossakin.

Joka tapauksessa, suomi on voimaton aina, kun isot rajoja siirtelee ja täytyy uskoa ja toivoa, että karhua ei pesältään mennä årsyttämään ainakaan suomen aloitteesta eikä toimesta ja jos sinne ”vanhasta tottumuksesta” jotkut änkeävät, niin pysytään me ainakin poissa.

Ei meidän tarvitse mitään rakkaudentunnustuksia naapurille vannoa eikä kielisuudelmia jakaa, osoitetaan vaan se, että suomalaisen miehen/naisen sanaan voi luottaa.

Blogini otsake koskee myös ja ennenkaikkea sanan miekkaa.

 

 

7 vastausta artikkeliin “Mitä enemmän laitetaan rautaa rajalle, sitä enemmän on rautaa vastassa.”

  1. No, nythän tämä avauksesi meni aivan samaan suuntaan kuin omat ajatukseni ovat ja ovat aina olleet.
    Varsin harvinainen tilanne tämä.
    Tuo Sulo vertauksesi, voi miten oikein sen tunnenkaan; karhua ei pidä päästää selkäpuolelle.

    1. En tiedä siitten, mutta minä olen ollut koko aikuisikäni sitä mieltä, että venäjä on suomelle enempi suurten mahdollisuuksien maa.
      Olin sitä mieltä Neuvostoliiton,-kuin nyt Venäjänkin puitteissa. ja tämä on henkilökohtainen mielipiteeni ilman puoluesidonnaisuuksia.

  2. Näin olen Arvi minäkin mieltä. Olen huomannut, että erotut selkeästi tästä puolueaktivistien ryhmästä, katsoessasi maailmaa ja yhteiskuntaa muutenkin kuin puolueen värilasien kautta.

    1. Kalle,- tunnin päästä kuullaan perussuomalaisten puheenjohtajan ajatuksia ja arvoja TV-1 Ykkösaamussa.
      Ehkä siellä tulee paremmin puolueen näkemys näihinkin kysymyksiin.

      1. Hyvä, että kerroit. Parempia juttuja Tammelantorilla kuulee. Tuosta syytä tv pysyy visusti kiinni. Että lauantaiaamuna vielä yksi kasööri trumpin kanssa, anna mun kaikki kestää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *