Oikeusvaltioperiaate lyö suomalaisia korville.

Ruotsissakin ovat johtavat sosialidemokraatitkin jo myöntämässä, että perseelleen on mennyt heidän vapaa rajat auki taivasta myöden maahanmuuttopolitiikkansa.

Viimeksi näin teki demarien ex-pääministeri Göran Persson ( suomen uutiset )  joten näkyy se järjen valo lähtevän Perssonillakin sitten vasta tuikkimaan, kun on päivänpolitiikasta luopunut.

Suomessa sitävastoin kaikki vain painavat entistäkin voimakkaimmin kaasupoljinta mamujen ( haitallisten ) tuomiseksi leivättömän pöydän…eiku seisovan pöydän antimista nauttimaan, vain perussuomalaiset seisovat jarrupolkimella, kun näkevät mihin ollaan suomessakin menty/menemässä, kun matkitaan ruotsia ”vankileirien saaristoon”  monikulttuurisuuden kultteja kumartaen.

 

11 Replies to “Oikeusvaltioperiaate lyö suomalaisia korville.”

 1. Arvi teit mielestäni oikein yhdistäessäsi EU:n oikeusvaltioperiaatteen haittamahanmuuttoon EU-alueelle. Uskon, että EU:n oikeusvaltioperiaate on vain tekosyy Brysselin porukalle kepittää Puolaa ja Unkaria.

  *

  Brysselin byrokraatteja riepoo, ainakin muodollisesti, tuomareiden valintatapa Puolassa ja korruptio Unkarissa, Puolassa tuomarit valitsee demokraattisesti valittu parlamentti ja maan hallitus.

  Miksi juuri Unkarin korruptio häiritse Brysselin poppoota? Miksei Italian korruptio kiinnosta näitä?

  1. Totta, eduskunnassakin vain perussuomalaiset vastustivat tätä Brysslin keskuskomitean harjoittamaa mielivaltaa Unkarin ja Puolan kansaa kohtaan.

   1. Kun nyt tuli esille Perussuomalaisten kohua herättänyt vastustus niin on mielestäni tärkeää tuoda esille mitä se oikeasti sisälsi:

    ”Mäkelä ed Immosen kannattamana ehdotti, että valiokunta hyväksyy seuraavan eduskunnan kannan: ”Valiokunnan mielestä rahoituskehykseen liittyvään lainsäädäntöehdotukseen talousarvion suojaamisesta tilanteissa, joissa oikeusvaltioperiaatteen noudattamiseen jäsenvaltioissa kohdistuu yleisiä puutteita on suhtauduttava varovaisen kriittisesti. Valiokunta huomauttaa, että oikeusvaltiokulttuuri ei ole identtinen kaikissa 27 EU-jäsenvaltioissa ja sen yhtenäistäminen ei onnistu sitomalla EU-budjetista tulevia varoja oikeusvaltioperiaatteen noudattamiseen. Myös tarkastusvaliokunta on todennut lausunnossaan (TrvL 11/2018 vp), että oikeusvaltioperiaatteen määrittelyssä ja sen juridisessa merkityksessä on jäsenmaiden välillä tulkintaeroja (TrvL 11/2018 vp). Siltä osin kuin jäsenvaltioiden oletetut oikeusvaltion ongelmat tosiasiallisesti vaarantaisivat talouskasvun, investoinnit ja sisämarkkinoiden toiminnan, tulee Suomen olla avoin toimenpiteille taloudellisten intressien turvaamiseksi sekä vahvistaaksemme kansalaisten ja yritysten luottamusta oikeusvaltioon. Sen sijaan, että EU-rahoituksen saaminen kytketään oikeusvaltioperiaatteen noudattamiseen ja puututaan jäsenvaltioiden sisäisiin asioihin, on huomattavasti mielekkäämpää ja tehokkaampaa pyrkiä muuttamaan EU-tukien saamisen ehtoja.””

    https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/KokousPoytakirja/Sivut/SuVP_45+2020.aspx

 2. Ettei Ruotsissakin nyt vain ajettaisi kaksilla rattailla vaalitaktisista syistä? Ex-vaikuttaja on yhdellä linjalla, nykyinen toisella, jotta saadaan kansalaisten tuki? Todellisuudessa mikään ei muutu.

  1. ….ja vaikka haluaisivatkin muutosta, niin sitä junaa on enään mahdotonta pysäyttää.

  1. Timo,- Minä kun olen tätä suomen maahanmuutto ja turvapaikkapolitiikkaa seurannut, niin olen päätynyt sille kannalle, että nämä islamistisita maistakin tulevat kyllä oppisivat ja sopeutuisivat elämään maassa maan tavalla, mutta kun nämä meidän kotouttamisesta vastaavat päättäjät ja suvaitsevaisuutensa hurskaudessa piehtaroivat ihmismadonnat sitä eivät heille suo.
   Palvelua palvelun päälle vaan lisätään ja ei vaaditakkaan heiltä sitä, että täällä asuville kuuluu myös velvollisuuksia.
   Ei perussuomalaiset ole maahanmuuttoa kieltämässä, kunhan se on sellaista, joka hyödyttää koko yhteiskuntaa, eikä rasita ja vaaranna kantasuomalaisten edellytyksiä turvalliseen ja taloudelliseen elämiseen.

 3. Maahan pyrkiviä pitäisi suojella suomalaiselta rasismilta ja näyttää stop-merkkiä, mutta vihreät haluavat jatkaa julmia ihmiskokeitaan.

Kommentoi