On armas mulle aallon tie….

Ei kukaan varmasti halua kenenkään sairastuvan saatikka kuolevan koronaan, mutta keskusteltuani erään hallituspuolueen silmäätekevän kanssa, minulle tuli vaikutelma häntä kuunneltuani, että toista aaltoa ei niin pahana pidetäkkään. kun vaakakupissa on vihersosialistien tavoite oman kuplan vahvistamisesta velaksi, jota kaksin käsin otetaan koronan varjolla.

Nykyiset hallituspuolueet kuitenkin tietävät, että vajaan kolmen vuoden päästä heidän kuplansa puhkaistaan ja siksi he haluavat nyt saada suuret puskurit ( ei Kulmunin ) että se kestäisi isänmaallisten rynnistyksen.

Toivottavasti olen väärässä ainakin toisen aallon suhteen.

 

7 Replies to “On armas mulle aallon tie….”

 1. Asiasta toiseen,- on erittäin mielenkiintoista seurata,antaako perustuslakivaliokunta Haavistolle puhtaat paperit. Mäenpään tapauksessa sen enemmistö teki siitä poliittisen näytelmän ja niin taitaa käydä tässä Haavistonkin tapauksessa, kun ideologia kumoaa perustuslakimme.

 2. Mäenpään tapaus oli täysin selvä, rasisti mikä rasisti jota rasistista toimintaa persut tukivat. Perut itse tekivät siitä poliittisen näytelmän- eivät muut.

  Haaviston juttu on taas aivan eri planeetalta, toiminta organisaatiossa ja esimiehen mahdolliset syrjinnät alaista kohtaan. Se tietenkin politisoi persuja, kun kysymys nivoutui al hol mamuihin.

 3. Kuitenkin on niin, että myös Haaviston kohdalla tutkitaan onko lakia rikottu. Eri planeetelta sikäli, että kyseessä on paljon vakavampi asia kuin Mäenpään kohdalla.

  Vaatiko ministeri virkamiestä toimimaan lainvastaisesti? Siitähän koko jupakassa oli alunperin kysymys.

 4. Haaviston al-Hol-toiminasta ainakin Suomen veronmaksajat ovat saaneet rangaistuksen – kalliiksi tulee

  Esitutkintamateriaali: 10000 sivua , noin 10 cm paksu pumaska

  *
  Lopuksi eduskunnan täysistunto päättää mahdollisesta syytteen nostamisesta.

  Ainakin hallituspuolueen kansanedustajat ovat pääosin syytteen nostamista vastaa, jolloin tuomiotakaan ei voi tulla.

  *******************************************************************************
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000006563273.html

  Poliisi sai valmiiksi esitutkinnan Haaviston al-Hol-toimista – materiaalia 1 000 sivua

  ASIA etenee siten, että seuraavaksi keskusrikospoliisi toimittaa esitutkintapöytäkirjan valtakunnansyyttäjän arvioitavaksi. Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jukka Rappe totesi STT:lle, että käy aineiston vielä kertaalleen läpi siltä varalta, että se kaipaisi vielä jotain KRP:n lisätoimenpiteitä.
  .
  Rappen tarkastelun jälkeen aineisto annetaan perustuslakivaliokunnalle. Valiokunnan on tarkoitus ensi viikon kokouksessaan merkitä aineisto saapuneeksi ja lähettää se kuultaville asiantuntijoille tarkasteltavaksi.
  .
  Asiaan palataan valiokunnassa syyskuussa. Menettelyn päätteeksi perustuslakivaliokunta esittää mietinnössään kannanoton ministerin menettelystä. Tämän jälkeen eduskunnan täysistunto päättää mahdollisesta syytteen nostamisesta.

Kommentoi