Perussuomalaiset eivät miekkaan tartu arvojaan puolustaakseen.

Tämä oli ennenpitkää odotettavissa, kun yksi puolue on asetettu kaikkien julkiseksi kusitolpaksi ja natsi ja rasismihirviöksi politikkojen ja median toimesta, että kansalaiset ottavat heistä esimerkkiä ja lähtevät perussuomalaisia ojentamaan, mukanaan ”puukot ja puntarit”.

Jos tämä tapaus osoittautuu poliittiseksi viharikokseksi, joka on tehty tappamis tarkoituksessa, niin sopii kysyä, että vastataanko väkivaltaan väkivallalla.

Mutta itse perussuomalaisena tiedän, että perussuomalaiset eivät provosoidu, eikä lähde arvojaan puolustamaan väkivallalla.

Toivon totisesti, että kysymyksessä on vain muutaman sekopään ja uuninpankkopojan yritys sotkea oma elämänsä muiden kustannuksella.

 

29 Replies to “Perussuomalaiset eivät miekkaan tartu arvojaan puolustaakseen.”

 1. Pekka Katajasta ei perussuomalaisuutta irti saa vasarallakaan, se vain vahvistuu entisestään, kuten koko kansanliike.

 2. Eiköhän poliisilla ole jo johtolanka ja kuva näistä sekopäistä, jotka olivat ulkomaalaisen näköisiä.
  Uutisissa Kataja kertoi muuten olevansa säyseä mies, mutta vastustaa voimakkaasti mamuja ja vastaanottokeskuksen perustamista Jämsänkoskelle.

 3. Anu Vehviläinen, eduskunnan puhemies ( kesk.) osoiiti suuruutensa, toivottaen Katajalle voimia ja tapon yrittäjien rankaisemista ja tuomitsemista.
  Eipä kuulu Presidentin suunnalta kauhisteluja ja sisäministerikin on hävinnyt omaan kuplaansa peläten, että hänen suojattinsa olisikin teon takana.
  Ja eipä tämä( kään ) tunnu niinkutsuttujen parempien ihmisten lomanviettoa paljon järkyttävän, kun kysymys on VAIN PERSUSTA.

 4. Muuan demareiden Helsingin kaupunginvaltuutettu ( Husu ) sanoi, että perussuomalaisia äänestäneetkin ovat kaikki rasisteja ja selvisi tästä(kin) pään silityksillä.
  Perussuomalaisia äänestäneitä on yli 500000
  En tiedä, mutta mielestäni rasismia ei ole se, että vastustaa haittamaahanmuuttoa. Työperäistä maahanmuuttoa ei perussuomalaiset ole koskaan vastustaneet, vaikka ne tulisivat pimeimmästä Somaliasta, kunhan ei tule hyvän sosialiturvan perässä työtä pakoon.

 5. Somaleista olen jossain määrin samaa mieltä kanssasi mutta muistaa pitää kuitenkin, että Suomeen on tullut jopa vuosituhansien ajan kaikenlaisia maahanmuuttajia.
  En tosiasiassakaan allekirjoita PS:n äänestäjien varsinaista rasismia, ajatus olisi liiankin yksiniittinen.
  Kaikkihan me olemme yksilöitä, ajattelemme omalla tavallamme, lajittelu rasisteihin ja suvakkeihin (mitähän sekin tarkoittanee?) lienee liian yksioikoista

 6. Olen mieluimmin sitten vaikka rasisti, mutta en hyväksy suomesta tehtävän
  ”toista Ruotsia” ja kaikki varmasti tietävät mitä tällä rinnastuksellani tarkoitan.
  Kalle,- suvaitsevaisuus on suvaitsemattomuutta eri mieltä olevia kohtaan.

 7. Erikoista Ohisalon käytös. Ei kommentoi mitään, eli on myöntämisen merkki. Oliko väkivalta tilattu vasemmiston toimesta…

 8. Tämän kaltaisessa tapauksessa Hercule Poirot saisi aikaan parempia tutkimustuloksia kuin valtiovallan poliittisessa ohjauksessa oleva viranomainen. Ongelmana on sen lisäksi että Poirotia ei ole lainkaan olemassa se että ei olisi ketään joka maksaisi maailman parhaan salapoliisin suuren palkkion. Ongelma olisi sekin että vaikka Poirot olisikin ei kuitenkaan olisi viranomaisvaltuuksin toimivaa rikostarkastaja Jappia joka toiminnallistaisi Poirotin tutkimustuloksen.

 9. Ministeri Ohisalon mukaan vika on uhrin…näin tämän voi rivien välistä lukea.

  ”Yllyttävät väkivaltaan” – Maria Ohisalo suomii maahanmuuton vastustajia ja äärioikeistoa (Verkkouutiset)

 10. Heikki,- etkö kykene sivistyneenä kirjoittamaan Halla-ahon nimeä oiken.
  Heikki, ei millään pahalla, mutta sinun kannanotot perussuomalaisista ovat juuri sitä vihankylvöä, joka nyt tuottaa hedelmää, olipa tekijä sitten miltä ääripäältä hyvänsä.

  1. Juuri Heikin kaltaiset ääriajattelijat aiheuttaa pahaa verta suomalaisten kesken.

   Ainahan maasta voi muuttaa pois jos täällä ei ole hyvä.

 11. Heikki hyvä, sinä et nyt vaan näe malkaa omassa silmässäsi ja niin hyvä kirjoittaja ja blogisti kuin oletkin, niin ”kattilasi” kiehuu pahasti yli perussuomalaisista kohdalla.

 12. Militantti antifasismi Ruotsisssa.

  Ruotsissa militanttia antifasismia edustaa Antifasisctik aktion (AFA). AFA on hyökännyt oikeistolaisia, ruotsidemokraatteja sekä jopa hallituspuolueiden edustajia vastaan..

  Ruotsin AFA muun muassa tuhoaa ja vandalisoi kansallisosialilistien koteja ja autoja. AFA-aktivisteja on yhdistetty myös tuhopolttoihin ja pahoinpitelyihin. AFA on itsekin tunnustanut tuhopolton ajastetuilla palopommeilla.

  Ruotsissa AFA on muun muassa hyökännyt Norrköpingin maahanmuuttovirastoon uhkailemaan työntekijöitä, lyönyt rikki kristillisdemokraattien ikkunaruutuja, uhannut estää kunnanvaltuuston kokouksen Göteborgissa, mikä vaati miljoona kruunua vaatineen poliisioperaation kokouksen turvaamiseksi, sekä lyönyt kirveen maahanmuuttoasioiden tuomarin oveen ja spraymaalannut tämän talon. AFA:n jäsenet ovat myös uhkailleet ja pahoinpidelleet politikkoja ja näiden perheenjäseniä raa´asti.
  —————————————————–
  Lainaus Wikipedia-artikkelista, jonka otsikko on sama kuin tässä.

  Ruotsista on rantautunut niin hyvät kuin huonotkin asiat ennakoimattamalla viiveellä Suomeen. Olen toivonut, ettei tuo Ruotsin äärivasemmiston varsin ikävät menetemät rantaudu Suomeen ja toivon sitä edelleenkin eli että Pekka Katajan raakaan pahoinpitelyyn ei liittyisi poliittisia motiiveja.

    1. Kosto siitä, että Pekka Kataja on voimakkaasti vastustanut haittamaahanmuuttoa ja paikallisia vastaanottoyksiköitä.

     Kataja on myös kritisoinut vahvasti vihervasemmiston toimia.

 13. ”Vielä viisi vuotta sitten täysin normaalit ajatukset tai väittämät ovat nyt ”äärioikeistolaisia”. Laurence Fox toteaa, että kaikki maolaisuudesta oikealla olevat ajatukset ja näkemykset ovat tätä nykyä äärioikeistolaisia. Kaikki nähdään Foxin mukaan hyperrodullisen prisman kautta, mikä luo hirmuista vastakkain asettelua yhteiskuntaan ja tappaa dialogin. – -”

  Lainaus lääkintöneuvos Mikko Paunion (sd) blogista 19.7.2020 Uuden Suomen puolelta otsikolla ”Komisario Lewis ja Suuri Herääminen kulttuurimarxistisesta painajaisesta.”
  Oli muuten täyttä asiaa.

 14. Persujen omat äärioikeiston koirat taisivat purra, eivät mamut eikä vihervassarit !

  – Niillä suunnilla minulla on vihamiehiä. Suhtaudun erittäin jyrkästi näihin äärioikeistolaisiin liikkeisiin ja olen yrittänyt suitsia ja putsata niitä pois myös keskisuomalaisten perussuomalaisten joukosta. Melkeinpä luulen, että nyt tämä tuli sieltä äärioikeiston suunnalta, mutta tämä on vain minun arveluani. Poliisi hoitaa asian ja tutkii, ja siinä selvinnevät motiivitkin.

 15. Luulen että olivat äärivasemmistolaisia sosialisteja(kansallis)
  Heillä kun on sitä parempaa väkivaltaa joksi tämäkin luetaan.

   1. Pahinta olisi, jos tämä tapon yritys jäisi selvittämättä, siitä saisi poliisinkin uskottavuus osansa.

    1. Niin olisi. Ja siksi, koska Pekka Kataja antoi lausunnon ikään kuin selkärangasta, että oli musta mies ja arabin näköinen eli tarkoitti mamua, jolloin taas alkoi sana kiirimään mamuvihaajien persujoukoissa hurraa- huutoina ja poliittisena ”murhan yrityksenä” mamuja ja vihervassareita osoitellen.

Kommentoi