Rajojen sulkeminen on perussuomalaista populismia, eli rasismia.

”Asiantuntijat” ovat huolestuneina seuranneet kansalaisten paluuta ”arkeen” koronan jälkeen ja nyt eletään jo kuin se olisi ollutkin vain pahaa unta.

Mutta jos vapautta annetaan, niin sen tulee olla myös vastuuta, nyt tuntuu tämä vastuu unohtuneen kansalaisilta, kun on ilonpito sirkushuveineen tullut tärkeämmäksi kuin huoli omasta ja kanssakulkijan terveydestä.

Nämä samaiset asiantuntijat kertovat toisen aallon olevan ensimmäistä pahehmpi, vaikka ei vielä ole ensimmäisestäkään selvitty.

Minä olen aina vaatinut rajojen sulkemista haittamaahanmuutolta ja rajojen aukaiseminen koronalle on yhtä suuri turvallisuusuhka maallemme kuin edellämainitsemani uhkakin.

Maskien kaikkivoipaisuutta hoetaan kuin pyhää psalmia, vaikka rajamme vuotavat kuin seula, mustanaan taudinkantajia, jotka ilman mitään karensseja ja kontrollia ovat käveleviä aikapommeja terveydenhuoltomme kantokyvylle.

 

 

8 Replies to “Rajojen sulkeminen on perussuomalaista populismia, eli rasismia.”

  1. On katastrofi, jos ei saada juottoloita auki ja festareita ja urheilukilpailuja käyntiin, mitäs muutamasta monisairaasta vanhuksesta, siinä vain luonto toimii, karsimalla heikot yksilöt keskuudestaan.
    SAATANA.

    1. Euroopan turismilla elävissä maissa tilanne on dramaattisesti huonontunut koronan lissäntyessä ja siellähän ne suomalaiset lomailevat.

  2. Kyllä ihmisten käytös on muuttunut varsin huolettomaksi eikä voi kuin toivoa, etteivät saa mitä tilaavat.

  3. Jos kassajonossa tullaan tappituntumalle, niin piereskely saattaa pelastaa tilanteen. Ehkei kannata käydä suihkussakaan ihan joka päivä.

  4. Italiaan salakuljettajat tuovat yhä uusia pakolaisia ja nyt Italia vaatii taas EU.ta jakamaan heifä TASAPUOLISESTI kaikkiin muihinkin jäsenmaihin.
    Ehkä Italia näillä pakolaisilla korvaa suomellekkin ne miljardit, jotka suomi heille lahjoitti.

Kommentoi