Rasismia huutavat eivät huomaa oman talonsa palamista.

Jos muut puolueet ja media TAAS kuvittelee mm. näiden Turtiaisten ja Hankamäkien ulostulojen tekevän suuren vuodon perussuomalaisten laariin, niin väärin luulevat,  sillä mitä voimallisemmin paheksutaan ja hyökätään perussuomalaisia vastaan ja osoitetaan suvaitsevaisuuden hurskautta omasta synnittömyydestään, niin se vain ruokkii ja vahvistaa entisestään kansalaisten käsitystä persut vastaan muut, kaikesta maan ja taivaan väliltä, hyvässä ja pahassa.

Ja kun muut puolueet jo ennen vaaleja maalittavat perussuomalaiset nurkkaan, kieltäytymällä yhteistyöstä heidän ihmisvastaisiin arvoihinsa vedoten, niin taas sataa persulaariin.

Nyt sitten nämä synnittömät, puhtaiden ja valkoisten lakanoiden ylijumalat kokeilevat perussuomalaiset voittaa rahalla, viemällä heiltä valtiontuet ja avustukset rasismiin vedoten.

Mutta kun jo nyt yli 500000 kansalaista ja trendi on nouseva kokevat, että muut puolueet toimivat rasistisesti juuri omaa kansaansa ja heitä kohtaan poliittisissa päätöksissään niin minkäs teet.  Ja onhan se toki nähtävissäkin, että rajojemme yli kyllä suomi osoittaa rikkauttaan, mutta annas olla, kun oman kansan heikompiosaiset ja tänne ikänsä veroja maksaneet, rehelliset kansalaiset pyytävät samoja etuisuuksia ja palveluita kuin tänne tulleet ja jo täällä olevat ”turistitkin” saavat, niin ei oota huudetaan kitalaki punaisena ja sanotaan sen olevan pois lapsiltamme kolmanteen ja neljänteen sukupolveen asti, tämä koetaan rasismina heikompiosaista kantasuomalaista kohtaan ja sitähän se on.

Kyllä perussuomalaiset ovat kuitenkin eduskunnassa ainoa puolue, joka puolustaa  demokratian kulmakiveä, eli sanan vapautta ”viimeiseen mieheen” välillä ”harmaalla vyöhykkeelläkin” toimien ja kyllä tätä kansalaisten perustuslaillista oikeutta polkevat ne, jotka sananvapauden mitoittavat oman ideologiansa ahtaassa kammiossa.

 

 

 

 

 

19 Replies to “Rasismia huutavat eivät huomaa oman talonsa palamista.”

 1. Arvi, taitaa kuitenkin olla niin, että tämä haukuttu ”vihervasemmisto-keskusta puolueet” ( kansanrintama) hallituksessa yhdessä puolustavat Suomea parhaiten yhdessä vrt. persut yksin tai kokoomuksen kanssa jopa persuja ja kokoomuslaisia.

  Se vaan on niin, että julkisen puolen rooli on astunut arvoon arvaamattomaan näiden vain rahanvallan armoilla elävien sijasta edellisissä hallituksissa, joissa myös persut ovat olleet mukana. Sen olemme nähneet tässä maailmalaajuisessa pandemian hoidossa Suomi esimerkkinä, ( älkää saatana taas keskittykö johonkin mokiin ja jälkiviisasteluun ).

  Yhteiskunnan pitää toimia, vaikka maksaisikin. Tiet ja väylät ovat olleet surkeassa kunnossa, yksityiset ”terveys-sairausfirmat” rahastaneet ihmiset kuoliaiksi. Junat kulkevat, jos kulkevat. Kusti ei polje. Sähkönjakelussa carunat. Kunnat konkurssissa ja valtionavun kituessa. Ay- mafia täysin poikkiteloin yritysten kanssa.

  Yrityksetkin toimivat moraalisesti paremmin, kun yhteiskunta hiukan auttaa oikaisemaan veropakolaisia kiikkiin ja kaiken maailman puljareiden sekä oman edun metsästäjien käpälälautaan saamista.

  Tämä ei ole sosialismia, vaan sosiaalinen yhteiskunta, jossa kaikilla on paikkansa.

 2. Äänestäjiä on monenlaisia, on mm. satunnaisesti äänestäviä, on puolueuskollisia, on liikkuvia ja liikuteltavia, mainituista viimeisenä ehkä se hauskin ryhmä, joka menee ohjattuna milloin mihinkin suuntaan, trendien ja tuulien mukaan.

 3. Heikki,- ihan ystävällisesti esitän, että hakeudu politiikkaan poliittiseksi päättäjäksi, osaat mustankin puhua valkoiseksi ja velatkin ovat saatavia.
  Minä kun olen käynyt vain kiertokoulun ja senkin väärinpäin, niin putosin kuin eno veneestä Heikin poliittista manifestia ta-va-tes-sa-ni.
  Mutta hyvä, että asiat riitelevät ei miehet.

 4. Mika,- minäkin tunnustaudun liikkuvaksi äänestäjäksi ja liikun joustavasti oman puolueen sisällä omaa ehdokastani valiten.
  Tuuliviireillä on paikkansa katonharjalla, mutta heidän päättämättömyydellään ei herran huoneita rakenneta.

 5. Kun yhteiskunnat kehittyvät ja muuttuvat, pitää toimintojen ja ihmisten ajatustenkin muuttua- ihmisten ajatuksethan yhteiskuntia muuttavat. Muna vai kana ? Samat savet saappaissa ei mitään parempaakaan tapahdu, uudet lattiatkin paskaantuvat ja vanha jalkahiki haisee.

  1. Minä taidan olla Heikki sinun määrittelemä savessa seisova ja mottoni on että, parempi vanha konsti kuin pussillinen uusia ja eihän kehityksen tule olla itsetarkoitus.

 6. Rasismi on feminismin ohella kulttuurimarxismin väkevimpiä aseita saattaa länsimaat kaaokseen ja otolliseksi kommunistiselle utopialle. Tässä mielessä rasismi toimii vain yhteen suuntaan.

  Musta mies Geoge Floyd sai Minneapolissa surmansa pidätystilanteessa poliisin liiallisen voimankäytön seurauksena (poliisin otteet olivat tosi kovia,olivatko edes laillisia?)
  Poliisi Derek Chavin pidätettiin käytännöllisesti katsoen heti Floydin kuoleman jälkeen ja passitettiin vankilaan, sai virallisen murhasyytteen ja pysyy vankilassa.

  Toinen Minneapolin poliisin tekemä surma tapahtui 2017. Musta poliisi surmasi aseettoman 40-vuotiaan naisen, joka yritti raportoida talonsa lähistöllä tapahtuneesta toisen naisen (mahdollisesta) pahoinpitelystä. Kiistatonta lienee, että uhri Justin Damon oli aseeton (yöpuvussa, paljasjaloin) ja että värillinen poliisi Mohammed Noor ampui hänet ilman mitään varoitusta.
  Noor päätyi vasta puolen vuoden kuluttua valamiehistön eteen. meni vielä kuukausi ennen kuin hänet pidätettiin. Tuomio oli 12.5 vuotta vankeutta.
  (Minneapolisiin tapahtumien osalta olen käyttänyt lähteenä Matti Virenin blogia 11.6. Uusi Suomi.)

  Minulla on mututuntuma ja onko ihan mututuntumakaan, että Jenkeissä kun värillinen poliisi surmaa surmaamalla valkoisen, on jotain pieniä mielenosoituksia. Kun taas valkoinen poliisi surmaa surmaamalla värillisen, vaikuttaa että koko Amerikka vyöryy kaduille ja laineet lyövät tänne Suomeen asti.

  Eilisen lehtitiedon mukaan George Floydin veli vetosi keskiviikkona Yhdysvaltain kongressiin mustiin kohdistuvan poliisiväkivallan lopettamiseksi.

 7. Täällä jotkut (tai joku) keskittyy määrittämään blogaajia puolueisiin. Tiedossa on että suurin osa suomalaisista ei ole minkään puolueen jäsen. Myös merkittävä osa suomalaisista vaihtaa äänestämäänsä puoluetta vaaleista toiseen.

  https://yle.fi/uutiset/3-6476989

  Ylen gallupeissa SDP:n kannatus vuonna 2011 oli 15 prosenttia – Keskustan kannatus vuonna 2016 oli 26,7 prosenttia

  https://yle.fi/uutiset/3-7669296
  *
  Suomalaiset ovat valmiita vaihtamaan puoluetta.

  1. Useissa demokraattisissa maissa hallitusvastuussa olevien puolueiden kannatus laskee ennemmin tai myöhemmin. Hallituspuolueiden töppäyksistä kärsii koko kansa – opposition toimet voivat vain vaikuttaa hallituksen päätöksentekoon. Jos hallituksen toimet eivät miellytä kansaa, niin edessä on alamäki kannatuksessa.

 8. Arvi aloitusplogi on täyttä asiaa, mutta jos joku kohta pitäisi nosta ylös, niin se olisi mielestäni tämä:

  ”Ja onhan se toki nähtävissäkin, että rajojemme yli kyllä Suomi osoittaa rikkauttaan, mutta annas olla, kun oman kansan heikompiosaiset ja tänne ikänsä veroja maksaneet, rehelliset kansalaiset pyytävät samoja etuisuuksia ja palveluita kuin tänne tulleet ja jo täällä olevat ”turistitkin” saavat, niin ei oota huudetaan kitalaki punaisena ..”

 9. Ja mitä samoja etuisuuksia nuo kansalaiset pyytävät. ? Heidän asioittensa kuntoon laittoon on ollut aikaa sanotaan vuodesta 1917. Persutkin olisivat voineet vaikuttaa asiaan kun olivat hallituksessa aikoinaan. Ensin persuina sitten sinisinä. Mitään ei tule tapahtumaan vaikka olisi itse Jussi H pääministerinä. Korkeintaan maahanmuuttoa hillitään. Vaan köyhä suomalainen pysyy edelleen köyhänä.

 10. ”Persutkin olisivat voineet vaikuttaa asiaan kun olivat hallituksessa aikoinaan.”
  Väärin – ei persut vaan takinkääntäjät, smurffit

 11. Niin, eihän SDP:ä voida mitenkään erityisesti syyttää – Suomea on hallinnut vuosikauden kolmen suuren kopla. (kepu, SDP, Kok)

  *
  Muisteloa..

  *
  Orpo 15000 – valtioneuvosto näytti tilaisuuden suorana verkkolähetyksenä
  http://valtioneuvosto.fi/live?v=/vnk/ministries/miten-suomi-vastaa-turvapaikanhakijoiden
  [ Videossa on jo poistettu valtioneuvoston palvelimesta]

  Valtioneuvosto näytti tilaisuuden verkkolähetyksenä
  [ toimittajien kysymykset , alusta 33:30 ]

  http://valtioneuvosto.fi/live
  Orpo : ”Ei ole semmoista maailmaa joka voisi panna rajansa kiinni.” Australialla ja USA:lle tämä on laittomien maahan pyrkivien osalta onnistunut – ainakin lähes. Ruotsikin sentään lopulta ymmärsi ottaa rajavalvonnan käyttöön. Itse asiassa Orpo tahallaan vääntelee asiaa – kukaan ei ole esittänyt rajojen sulkemista.

  Muuten tarvitseeko EU, Suomi, armeijaa? Maanosamme valloitus onnistuu näköjään parhaiten ilman aseita.
  Potentiaalisia Eurooppaan pyrkijöitä on maailmalla kymmeniä miljoonia. Jostain syystä tulijoista suurin osa on nuoria miehiä.

  Suomen vetotekijä:

  Orpo, eikö Suomi ole aikamoisen vetävä? Mamu-ehdokas, pakolainen saa ruoan, vaatteet, asunnon, terveyshuollon. Mihin hän käyttää saamansa 318 euroa?

  Orpo : ”Euroopassa on vapaa liikkuvuus” . Orpo ei näköjään halua kunnioittaa EU- kansalaisuutta.
  Dublin II –asetus
  http://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/?uri=uriserv:l33153

  Asetuksen avulla on tarkoitus määritellä mahdollisimman nopeasti turvapaikkahakemuksen käsittelystä vastuussa oleva jäsenvaltio ja estää turvapaikkamenettelyjen väärinkäyttö.

  Jos jokin jäsenvaltio, jossa turvapaikkahakemus on tehty, katsoo toisen EU-maan olevan vastuussa, se voi pyytää kyseistä jäsenvaltiota vastaanottamaan hakemuksen.
  [ Kuinkahan monta mamua tulee maahamme Helsingin ja Turun satamien kautta, joissa ei ole ’kansainvälistä aluetta’?]
  *
  *
  Tiivistelmä:
  Vaalien lähestyessä on varmasti paikallaan muistella lähimenneisyyttä.
  Orpo 15000 – valtioneuvosto näytti tilaisuuden suorana verkkolähetyksenä
  http://valtioneuvosto.fi/live?v=/vnk/ministries/miten-suomi-vastaa-turvapaikanhakijoiden

  Video, jossa ministeri Orpo esittelee pakolaistilannetta

  http://valtioneuvosto.fi/live?v=/vnk/ministries/miten-suomi-vastaa-turvapaikanhakijoiden

  Miten Suomi vastaa turvapaikanhakijoiden määrän kasvuun?
  20.8.2015 SM

  Turvapaikanhakijoiden määrä on Suomessa kasvanut selvästi kesän aikana. Heinäkuussa hakijoita tuli 1479 – yli nelinkertaisesti viime vuoden heinäkuuhun verrattuna. Mihin toimiin Suomi on ryhtynyt hakijamäärien kasvun myötä? Sisäministeri Petteri Orpo kertoi torstaina 20.8. turvapaikanhakijoiden määrän kehityksestä ja toimenpiteistä, joilla tilanteeseen vastataan. Kommentoimassa olivat myös apulaisosastopäällikkö Matti Sarasmaa (Rajavartiolaitos), poliisitarkastaja Jukka Hertell (turvapaikkatutkinta), ylijohtaja Jaana Vuorio (Maahanmuuttovirasto) ja kotimaan valmiustoiminnan päällikkö Leena Kämäräinen (SPR).

  Valtioneuvosto näytti tilaisuuden verkkolähetyksenä
  [ toimittajien kysymykset , alusta 33:30 ]

  http://valtioneuvosto.fi/live

  Orpo : ”Ei ole semmoista maailmaa joka voisi panna rajansa kiinni.” Australialla ja USA:lle tämä on laittomien maahan pyrkivien osalta onnistunut – ainakin lähes. Ruotsikin sentään lopulta ymmärsi ottaa rajavalvonnan käyttöön. Itse asiassa Orpo tahallaan vääntelee asiaa – kukaan ei ole esittänyt rajojen sulkemista.

  Potentiaalisia Eurooppaan pyrkijöitä on maailmalla kymmeniä miljoonia. Jostain syystä tulijoista suurin osa on nuoria miehiä.
  Suomen vetotekijä:

  Orpo, eikö Suomi ole aikamoisen vetävä? Mamu-ehdokas, pakolainen saa ruoan, vaatteet, asunnon, terveyshuollon. Mihin hän käyttää saamansa 318 euroa?

  Orpo : ”Euroopassa on vapaa liikkuvuus” . Orpo ei näköjään halua kunnioittaa EU- kansalaisuutta.
  *

 12. Luuleekos Albanus, että sieltä tänne miljoonia otettais. Ei oteta. Vaan murto-osa. Ja nuoria miehiä? Mitä erikoista siinä on? Heillä voi olla jotenkuten tulevaisuus edessä jos vaikka töitä saavat jne. Moni onkin menestynyt. Ei Ruotsiinkaan aikoinaan työttömyyttä pakoon muutanut ikäloppu kääkkä.

  1. Ei muuttanut, mutta siellä oli töitä tarjoa toisin kuin nykyään Suomessa ja siinä on iso ero.

 13. ”Luuleekos Albanus, että sieltä tänne miljoonia otettais. ”

  En luule ja yleensäkin yritän välttää luulemisia.

  On aivan ilmeistä, osa poliittisesta johdosta olisi valmis ottamaa Suomeen vuosittain jopa kymmeniä tuhansia pakolaisia.

  *
  ” .tulevaisuus edessä jos vaikka töitä saavat jne” – tulevaisuus on edessä vaikka eivät töitä saisikaan – aika usein on tilanne juuri näin. Kun luku- ja kirjoitustaito (oman kielen) puuttuu, niin lähtökohta on aika huono.
  .
  [ Olisivatpa tulijat esim. Vietnamista, Thaimaasta, Kiinasta, Intiasta j.n.e – maista joissa työnteko on kunniassa ja joissa maissa tulijat useimmiten osaavat ainakin välttävästi englantia ]

 14. Matti Vanhanen hövelinä

  Matti Vanhanen : Me olemme vahva yhteiskunta – uskon, että tulemme selviämään tästä taloudellisesti – pystymme asteittain lisäämään henkilökunnan määrää jota tarvitaan pakolaisten hoitamiseen [ kommentti: suomaisten terveyspalvelun piiristä ollaan vähentämässä henkilökuntaa]
  .
  Vanhasen mielestä suurin ongelma henkistä laatua ..
  [ Matti Vanhasen mielestä pakolaistsunamin hoito ei ollut rahoitusongelma, ainoastaan henkinen ongelma ]

  *
  A-studio, 10.9.2015: Aiheena (jakso1/2) pakolaisvirrat Eurooppaan, määrät ovat suurentuneet.

  https://www.youtube.com/watch?v=bnTwGXpex7Q

  Matti Vanhanen : Kun tulee ihmisiä heitä pitää ottaa vastaan.
  ( Onneksi Matti Vanhanen ei ollut Suomen ohjaimessa vuonna 1939 )

  ************************************************************************************
  Toinen Keskustan pääministeri

  Ote keskustelusta Matti Vanhanen esittää hööveliä:
  .
  Matti Vanhanen : Me olemme vahva yhteiskunta – uskon, että tulemme selviämään tästä taloudellisesti – pystymme asteittain lisäämään henkilökunnan määrää jota tarvitaan [ kommentti: suomaisten terveyspalvelun piiristä ollaan vähentämässä henkilökuntaa]
  .
  Vanhasen mielestä suurin ongelma henkistä laatua ..
  .
  .. toistasataa miljoonaa ensivaiheen kustannuksiin on lisätty ensivuoden budjettiin [Kommentti: Kustannuksia syntyy jo nyt – hakijoiden määrällä ei näytä olevan mitään rajaa ]
  .
  (Susanne Päivärinta ei tuikannut Matti Vanhaselta pakolaisten määrän rajaa, eipä tietenkään.)
  *
  Mati Vanhanen : Pakolaistsunami on aivan uusi tilanne {terävä havainto] .. meidän on vastattava tilanteeseen.
  *
  Susanne Päivärinta : Milloin Suomi ei enää kestä lisääntyvää pakolaisuutta?

  Sampo Terho : Hallituksen tavoite oli Suomen valtion talouden tasapainottaminen.

  Susanne Päivärinta : Minkälaisia kustannuksia [hallitsemattomasta] pakolaisten tulosta tulee?

  Sampo Terho : Kaikki hakemukset pitää käsitellä – majoittaa hakijat – vaatettaa – ruokkia –he tarvitsevat koulutusta, kotoutusta – terveyspalveluja – mielenterveyspalveluja – tulkkauspalveluja
  ..
  .. paljon enemmän kuin mitä kantaväestö tarvitsee.
  Puhutaan sadoista miljoonista euroista.

  Susanne Päivärinta : Pystykö konkretisoimaan milloin Suomi ei enää kestä, missä se raja menee?

  Sampo Terho : Sanotaan niin, että kestokyky venyy jokaisella tämän kriisin myötä, myötätunnon vaikutuksesta, mutta on olemassa raja jota ei pysty etukäteen määräämään ja säätämään.
  .. meillä on olemassa sitoumuksia, joissa ei ole mitään kattoa . .. me olemme tavallaan kirjoittaneet avoimen sekin ..
  .

Kommentoi