Saarikko huutaa mutta kukaan ei kuule, Orpo kuulee mutta ei ymmärrä.

Eilen illalla seurasin MTV-3 lähetystä, jossa olivat koolla neljän poliittisen eduskuntapuolueen puheenjohtajat.

Niin en kyllä pidä ihmeenä, että Marin ja Halla-aho ovat suosittumat puheenjohtajat maassamme ja heidän suosionsa nostaa myös heidän johtamansa puolueet kirkkaasti Galluppien kärkeen.

Sitten en pidä ihmeenä sitäkään, että Saarikko ja Orpo ovat Gallupeissa laskemassa persmäkeä puolueineen, sillä niin epätoivoisilta kumpikin näyttivät, kun yrittivät puhua katsojat pyörryksiin aidanseipäistä puhumalla.

Sannan ja Jussin ei tarvitse hyppiä seinille kuntavaaleja odotellessa, mutta Saarikko vasemmistohallituksen aisankannattajana varoo kakkimasta aisalle, sillä huomenna on markkinapäivä.  Orpo taas tietää huonon vaalituloksen tietävän kohdallaan lähtöä nuijanvarresta, mutta kaippa siellä politikkojen hautuumalla Brysselissä on Orpollekkin jo hautapaikka katsottuna.

Marin oli hyvä ja rauhallinen ja Jussi oli rauhallinen ja hyvä tentissä, joka toi esiin vain kepun ja kokoomuksen pakokauhun Saarikon ja Orpon muodossa.

 

21 vastausta artikkeliin “Saarikko huutaa mutta kukaan ei kuule, Orpo kuulee mutta ei ymmärrä.”

 1. Minä en sitä ohjelmaa katsellut muuta, kuin hiukan alkumetreillä, ei yleen
  säkään tule nitä mainoskanavia katseltua.

  Keskustan entinen puheenjohtaja Kulmuni tulee vielä, hän puhui rauhallisesti ja ajatuksella. Hänen puheessaan on ihan toisenlainen painoarvo ja tarkoitus.

  1. Saarikko vallanhimossaan puukotti Kulmunia selkään ja kepun ”herrakaarti” ajatteli Saarikolle tukensa antaessaan, että hän pelastaa puolueen haudanpartaalta takaisin elävienkirjoihin.
   Mutta kävikin niin, että vaikka paljon puhuu ja korulauseita viljelee, niin kyllä se falskius silti paistaa kilometrien päähän.
   Olen sanonutkin joskus, että Saarikko tulee kuvaruudusta suoraan katselijoiden iholle ja hänen hyökkäämisensä saa vaistomaisesti katselijan ja kuuntelijan siirtämään tuolinsa kauemmaksi vastaanottimesta.Jussi on rauhallinen ja Kulmunissa oli /on paljon samaa harkitsevuutta ja ei puhu kuin asiaa, eikä Saarikon tavoin puhua lämpimikseen vaikka ei olisi mitään asiaakaan.
   En varmasti paljoa erehdy kun sanon, että Kulmuni tuntee tyytyväisyyttä, vaikka kepu kyntää alamäkeä, että Saarikko paljastuikin vain tyhjäksi kortiksi ässän sijaan.

   1. Onkohan kepu koskaan aikaisemmin erottanut puheenjohtajansa Galluppien perusteella ja yksiäkään vaalia käyneen puheenjohtajansa erottamalla.

 2. Juontajalle pitää antaa pisteet, piti homman hallussa harvinaisen hyvin.

  1. Taidettiin katsoa eri ohjelmaa, nimittäin siinä minkä minä Kiuru ei todellakaan runtannut Lepomäkeä ja kun tässä nyt toista päivää perehtyy sote-esititykseen niin voi toistaa ettei Kiuru todellakaan runtannut Lepomäkeä ja sen, että Lepomäen argumentit olivat kaikkea muuta kuin ”pehmoja”.

   1. Lepomäki näki vai rahan – ei muuta, Todella köykäinen esitys. Ei pystynyt kumoamaa yhtään Kirun perustelua. Sen sijaan Kiuru kumosi kaikki Lepomäen esitykset vankallasote-kokemuksellaan ja läpi menneillä asioilla. Koko paketti menee Eduskunnassa mahdollisine pienin muutoksineen lävitse.

    1. Taidettiin todella katsoa eri ohjelmaa.
     Kiuru paasasi ja selitti, mutta ei edes vastannut esitettyihin kysymyksiin yksityistämissopimusten kumoamisesta.
     Vasuri-ideologiaa Kiuru ajoi sokeasti, vaikka se selvästi johtaa perustuslain vastaiseen toimintaan.
     Toistaiseksi vain sotasyyllisyyslaki on perustuslain vastaisesti tullut voimaan taannehtivasti ja nyt nuo vasuridemarit aikovat tehdä sellaisen uudelleen.

     1. Taisit sitten käydä välillä kusella, kun et noita vastauksia kuullut. Minä en, ja ymmärsin senkin, että yksityiset jatkavat kuten ennenkin, mutta ei isäntinä. Perustuslaillisesti asiat ok. tasolla.

      1. No eivät jatka kuten ennenkin ja mistä tuo perustuslaillinen ok putkahti ?

      2. Kyllä Karjalainen selityksiä tuli, mutta selvää vastausta ei.
       Kiuru ei vastannut kysymykseen, kumotaanko nyt jo tehdyt sopimukset, vaan selitteli kaikenlaista.
       Toki aiemmin on tullut selväksi, että vasuridemarit aikovat kumota lailliset sopimukset taannehtivalla lailla, mutta se ei todellakaan ole läpihuutojuttu.

       1. Tämä tulee nyt juuri uudelleen ja Kiurulla on vain jäkätys ”tältä osin”, mutta ei vastaa moneen kertaan esitettyyn kysymykseen, että aiotaanko esim. Länsi-Pohjan sopimus kumota.

       2. Tämä kumoaminen on vanha juttu. Aikalisällä ainakin yksi sopimus puretaan ja muutetaan siten, että isäntä vaihtuu ja yhteistyö yksityisen kanssa jatkuu.

  2. Vilkkaalla mielikuvituksella pisteet Kiurulle 10-0
   …………………………………………………………………………………………………………

   No, asiallinen kommentti Kiurulta, erityisesti Helsingin, korotilanteesta.
   .
   Kiuru: Sotessa ei ole kustannustavoitteita – kustannukset voivat jopa nousta

   Lepomäki : Ilman rahoitussuunnitelmaa Sote ei tuo parempaa hoitoa.

   [ Kiuru ilmeisesti elää vihreiden (sdp:n) maalimassa – valtio maksaa. ]

   ****************************************************************************************************
   https://areena.yle.fi/1-50330997

   A-studio

   Sote-uudistus loppusuoralla

   Hallitus antoi tänään sote-esityksensä eduskunnalle. Paraneeko hoito, jos Sanna Marinin (sd.) hallituksen sote-uudistus toteutuu? Studiovieraina perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd.), kokoomuksen varapuheenjohtaja Elina Lepomäki ja sote-asiantuntija Liina-Kaisa Tynkkynen Tampereen yliopistosta. Juontajana Sakari Sirkkanen. #yleastudio

   1. Koronan hoidossa ei ole määritelty kattoa. Sotessa on. Kertoihan Kiuru sen ihan rihvelitaulun tavoin. Mutta Lepomäki ymmärtää vain terveysyritysten pörssikurssit.

  3. Lepomäkihän laulaa Vapaavuoren lauluja Sote asiassa koska Vapaavuori lupasi tukea Elinaa pääministeriksi. Tosin Kokoomus on kuihtumassa pois, ja Lepomäki takinkäännöillään ja vanhojen tukkijoiden pettämisellään tuhoaa tulevaisuutensa. Ihme että edes äänesti Haaviston luottamusta vastaan tänään.

 3. Saarikko voisi vaikka saman tien siirtyä Vihreisiin. Umpivihreä nainen ja niin globalistimyönteinen että.
  Puhetta tulee kuin pyssynsuusta, paasaa vaikka puoli tuntia sanomatta yhtään mitään.
  Saarikon johtamasta keskustasta on tullut punavihreiden pönkkäpuolue, ja jos se ei näy keskustan kannatuslluvuissa, niin sitten ei mikään.

 4. Siellä se Jussi kierteli ja kaarteli koronarokoteasiassa. Uusi Suomi otsikko=Yksi kysymys sai Jussi Halla-ahon kiertelemään uskomattomalla tavalla – Syy taitaa olla selvä

 5. Tällä kertaa Orpo pärjäsi vähän paremmin toki niillä vanhoilla teeseillä perustelematta niiden sisältöä. Saarikko on kovan paikan edessä ja jäi nyt vähän alakynteen vaikka yleensä on sanavalmis. Halla-Aho joutui vähän korjailemaan keskustelijoidensa ymmärrystä ja vääriä johtopäätöksiä. Marin oli tehtäviensä tasalla vaikka juontaja yritti jankuttaa…

 6. Kyllä me ja te kaikki muut katselimme takuulla eri ohjelmia sote- esitys meni ihan päin mäntyä ja eikös se muutenkin Kiurun aika ole vasta keväämmällä. Silloin on enää kuukausi kesään ja uusi korona pitkällä.

Kommentoi