Sutenööritkö tätä maata johtaa.

Suomi-neitoon rakkauttaan moni kyllä toitottaa, mutta taitaa juhla puheeks, vakuuttelu lopahtaa.

Raiskaajat ja sutenöörit, maassa kyllä suojellaan, mutta suomi neito pannaan, alimmaiseks makaamaan.

Suomi neidon kukkarosta, markankin ne ryöstivät, tilalle  kun saivat euron, köyhää kansaa pieksevän.

Persujenkin jotkut väittää, naisiamme vihaavan, mutta suomi neito tietää, rakkaan persun halaavan.

Suomi neidon puolustajat, persuista ne löytyvät, muut kun tuppaa orjan osaan, suomi neitoo myytävän.

Suomi neidon vuoksi persut, antaa vaikka henkensä, ”suvaitsevain” rosvojoukot, myisi vaikka äitinsä.

Suomi neidon kauneutta, hyvyyttä ma ylistän, jospa vielä joskus koittais, itsenäinen elämä.

24 Replies to “Sutenööritkö tätä maata johtaa.”

 1. Luinhan minä tämän Arvin avauksen. Kenellä näin vahva usko puolueeseensa ja aatemaailmaan on; en henkilökohtaisesti voi kuin ihailla, toisaalta … ?

 2. Kalle, mutta ehkä löysit tästä myös totuuden siemenen ( terveisiä kanoillesi ja jos minä vielä aijon jonkin ”hyötyeläimen” hankkia kotipolkuani koristamaan, niin se olisi muutama kana, jota kukko vartioisi kuin minä suomi neitoa.

 3. Suomen tie on Ruotsin tie, väkivaltaiset matujen lähiöt, laiskaa systeemin hyväksikäyttäjää, maatonta monikulttuuria.

 4. Sanoisin; nykäisitpäs sellaisen vertauksen, että minuakin puhuttelee. se meidän kukko; Moilanen onkin sellainen vartija, että kun syötävää löytyy, kanat ensin syönnökselle, sitten jos jää, syö itse.

 5. Kalle, sinun kukkosi toimii kuin persu ja paljon olisi ihmisillä opiksi otettavaa eläimiltä ja niiden ”arvoistaan” yhteisönsä jäsenenä.

 6. Kanatarhassa on hyvä olla kukko. Se tuo tasapainoa. Kaikissa vanhoissa myyteissä esiintyy jin ja jang, feminiini ja maskuliini. Feminiini symboloi kaaosta, maskuliinisuus järjestystä. Kumpaakin kuitenkin tarvitaan, jotta syntyisi jotain järkevää.
  Nyt kun pitkä-Matti esiintyy kaitsijan tapaisena viiden naisen ryhmäkuvassa, tulee turvallisempi olo.

  1. Meillä oli vain korvikekukko, kookas, kannukset js kaikki, ei ehkä kiekunut.
   Muni munan silloin tällöin
   En muista polkaisiko se muita kanoja. Mahdollisesti.

 7. Maatamme ovat johtaneet ja kehittäneet kuulemma maailman onnellisimmaksi maaksi vanhat puolueet. Eivät persut.

  1. Persujen kannattajiksi ovat siirtyneet ne, jotka ovat halunneet yhteiskuntamme säilyttää ja suojella seikkailupolitiikalta.

   Liittyminen sekulivaltioihin tekee Suomestakin sekulivaltion. Lisäbonuksena tulee arvokaaos.

 8. Vanhat puolueet ovat vieneet ja viemässä maatamme sellaisen kolhoosin vangiksi ja orjuuteen, että nyt tarvitaan perussuomalainen puolue palauttamaan maahamme laki ja järjestys.

 9. Valtamedia tosiaan sanoo, että Suomessa asuvat maailman onnellisimmat ihmiset.
  Kuinkahan huonosti asiat ovat muissa maissa, kun noin 5,5 miljoonasta asukkaasta Suomessa hieman vajaa miljoona ihmistä asuu köyhyysrajan alapuolella, yli 400 000 ihmistä käyttää masennuslääkkeitä, leipäjonojakin on, samoin työttömyyttä, – maassa ei ole pienituloisten eikä suurituloisten eläkeläisten eläkkeitä tasaavaa eläkepalkkakattoa eikä eläkekattoa, kuten esim. Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Amerikassa (siis USA). Tässä Onnellisten ihmisten maassa on myös voimassa taitettu indeksi, joka on syönyt työeläkkeiden ostovoimaa vuodesta 1995 lähtien (Taitetun ideksin seurauksena 80 vuotta täyttäneiden tai sitä vanhempien työeläke on jäänyt ansiokehityksestä 32 prosenttia ja on nyt vajaa 1200 euroa kuukausi. – Kaleva 11.6.2019.)
  Tämä taitettu indeksi astui voimaan Lipposen hallituksen aikana, ja se johtui lamasta tai sitten siitä, että Suomi piti saada kelpoiseksi EU:n rahaliittoon.(jota kannati myös sillioinen rahaministeri Sauli Niinistö). Riippuu kaiketi näkökulmasta kumpi syy on uskottavampi.

  Ei Suomi minusta edellämainituista asioista huolimatta ole houkempi maa asua ja elää, esimerkiksi meillä on nähdäkseni hyvin toimiva terveyshuolto ja sosiaalihuolto, mutta tuo määrittely mikä maa on hyvinvoinnin kärjessä on arveluttavaa. Joskus on tullut mieleen näistä pisatutkimuksista ja onnellisuusmääritteistä, että ehkä meitä höystetään ulkomailta, jotta pysyisimme EU:n mallioppilaina edelleen ja jotta määkisimme poliittisen korrektiuden nuotilla edelleenkin kuten muutkin länsimaat. (Ehkä on mielenterveydellisesti hyväkin, että antaa joskus kyynisyyden pirulle pikkusormen, kunhan ei pidä sitä tapana.)
  Suomihan on eittämättä länsimaa. Tätä ei ratkaistu vuonna 1809 eikä myöskään Tali-Ihantala torjuntataisteluissa vaan 1200-luvulla Nevan taistelussa, jossa Suomi jäi katolisen kirkon vauikutuspiiriin.

 10. Ne suomalaiset, jotka äänestävät näitä ”vanhoja puolueita”, ovat ihan yhtä syyllisiä tähän isänmaavihamielisyyteen kuin kannattavansa puolueet.

 11. Vanhat puolueet ovat oikein isänmaallisia ja myös kansa. Jatkossakin äänestän vanhoja puolueita. En hihhuleita. Enemmistö äänestäjistä kannatti viime vaaleissa vanhoja puolueita.

  1. Minusta on kaukana isänmaallisuudesta selainen, että ollaan myötäilemässä EU:n perussopimuksen vastaista lainanottoa komission nimiin, rahan jakoa maille, mitkä jo ennen pandemiaa olivat ajaneet taloutensa kuralle ja näiden velkojen maksattamista Suomen kansalaisilla luovuttaen samanna koko päätösvallan EU-komissiolle.

  2. Vanhoissa puolueissa ovat liittovaltiohihhulit niskan päällä. Konservatiivejä eli säilyttäjiä on siirtynyt PS:n kannattajiin.

   Kansallisvaltioissa asuvat onnellisimmat ihmiset, koska niissä vallitsee suurempi luottamus naapuriin ja hänen arvopohjaansa.

   Monikulttuurivaltioissa, kuten USA:ssa onnellisuuden uhat suljetaan vankiloihin, jotka siellä ovat maailman suurimmat. Yksi viidestä vangista asuu USAssa olematta välttämättä jenkki.

 12. Eemeli, sinä olet sitä mieltä, että vanhat puolueet kun antavat ja luovuttavat pääntäntävaltamme ja suvereniteettimme rajojemme ulkopuolelle ovat isänmaallisia.
  Minulle isänmaallisuus on sitä, että suomessa päätetään suomalaisten lait ja oikeudet.
  Eemeli sanoo perussuomalaisten olevan hihhuleita.
  Olen mieluimmin sitten vaikka hihhuli, ennenkuin vanhojen puolueiden marionetti.

 13. Sanoinkohan mää? Enpä tainnut niin sanoa. Että hihhuleita. Siellähän se EU päättää kun kerran EUssa ollaan. Olipa päätökset mitä ovat. EU hoiti korona-asiat kehnosti.

 14. Emeli,- sanoit äänetäväsi vanhoja puolueita et hihhuleita ja kun et perussuomalaisia pidä niinkutsuttuna vanhana puolueena niin…….

  1. Vaalikoneissani ovat ideologiapuolueet, kuten vihreät, feministit, kommunistit, kokoomus, RKP ja demarit menestyneet huonosti.
   Käytännönläheiset: PS, KD ja keskusta ovat menestyneet hyvin. Ne ovat myös konservatiivisia. Konservatiivit rakentavat kokemuksen pohjalle, liberaalit ovat kovia intoilemaan, eivätkä kunnioita perinteitä.

 15. On noita puolueita. Kuten SKP. Heh. Jaa aikanaan hyvinkin persut pääsee hallitukseen. Kuhan sopii mitä muut puolueet sanovat. Hallitukseen menemisestä ei sanella vaan sovitaan. Saattaa siinä sattua takinkääntö.

 16. Syyllistyy törkeään petokseen, jos harhauttaa maksukyvyistään ja haluistaan. Voi häkki heilahtaa.

  Hallituksemme ei liene vielä syyllistynyt törkeään petokseen lainaa ottaessaan. Veronmaksukyky voi ehtyä, mutta onhan valtiolla vielä omaisuutta myyntiin.

  Vihreät karkoittavat maasta tuotantoa siihen malliin, että velkojen kasvaessa on pakko myydä metsät ja vedet.
  Vuotoksen allasalueestakin saa rahaa joltakin veroparatiisiyhtiöltä, kun ensin puretaan rauhoituspäätös. Senkin altaan energiatuotto olisi ollut tarpeeseen ja vähentänyt velkaantumista. Olisi jo saattanut tuottaa rakentamiskustannuksensa.

  Kuinkahan kauan luoton myöntäjät vielä luottavat siihen, että unionin persaukiset valtiot tai osavaltiot takaavat toistensa lainoja?

  Nykyisen kevytmielisyyden takia saattaa meno olla tulevaisuudessa köyhille kylmää, kun valtiokin on konkassa.

Kommentoi