Trump ei anna laittomuuksien johtaa uusiin laittomuuksiin.

Ei voi muuta sanoa kuin että, joukossa tyhmyys tiivistyy, kun seuraa Amerikan Yhdysvalloissa riehuvien mellakoijien toimintaa kaduilla ja katujen varsilla.

Joka miekkaan tarttuu se miekkaan hukkuu.

Olipa Trump kuinka huono presidentti hyvänsä, niin näiden vasemmistoanarkistien ja rasismia keppihevosenaan pitävien ”vaalitaistelua” ei sivistynyt, laillinen yhteiskuntakoneisto voi sallia.

Olen vakuuttunut, että Trump nämä laittomuudet ja ”tuhon enkelit” tukahduttaa niillä valtuuksilla, jotka on luotu maan pystyssä pitämiseksi.

Trump on varmasti tehnyt virheitäkin, mutta nyt hän tekee oikein, kun ei anna anarkistien laittomuuksille jalansijaa, sillä nyt jos periksi annat, niin myöhemmin he vaativat laittomuuksilleen lisää ”kansalaisoikeuksia”

14 Replies to “Trump ei anna laittomuuksien johtaa uusiin laittomuuksiin.”

 1. Palstanviljely- plogista politiikan blogiin,joka on harrastus harrastusten joukossa puhtain sormin.

 2. Minä perussuomalaisena voin sanoa itseni ja kaikkien perussuomalaisten puolesta, että jos vaalitulos ei ole itseämme miellyttävä, niin me emme lähde kaduille vaatimaan ja mellakoimaan ”väärää äänestystulosta”, kuten näkyy Amerikassa viimeiset presidentinvaalit hävinneellä osapuolella olevan tapana.

 3. Amerikassa saa vapaasti osoittaa mieltään asiasta kuin asiasta. Päinvastoin kuin eräässä Arvin ihailemassa maassa jossa tekaistuilla syytteillä saadaan kuka vaan kaltereitten taakse jos ei naama miellytä vallanpitäjiä.

 4. Eemeli hyvä, kyllä minä ihailen vain suomea ja perussuomalaisella puolueella on keskeisin tavoite puolustaa sen historiallis/taloudellis/uskonnollis kulttuurisia ominaispiirteitä, jotka ovat meidän elinehtomme.Globalismia vastaan.
  Rajat auki, mutta ei kaikille onnenonkijoille eikä elintasosurffareille, uskon sotureista puhumattakaan.

 5. Kieltämättä nyt ollaan vähän veitsenterällä. Jos mellakoinnit kovenevat ja Trump on tiukkana, hänen pisteet voivat nousta. Jos taas Trump ylireagoi ja vähättelee huolia, hänen pisteet voivat laskea. Demokraateilla on sama ongelma.

 6. Putin toimii siten, että hulinoitsijat ja venäjän ulkopuoliset voimat eivät saattaisi maata anarkiaan ja sekasortoon.

 7. Säilyttääkseen oman ja oligarkkikavereittensa vallan. Demokratian kanssa ko. maalla ei ole mitään tekemistä. Ko. herran lempinimi kansan suussa on ”varas”.

 8. Mitä enemmän länsimaat asettavat pakotteita ja saartoa venäläisille, sitä suurempi on Putinin kansansuosio.
  Nämä Venäjänvastaiset pakotteet ja maata vastaan asetettu taloushyökkäys itseasiassa vain vahvistavat Venäjän omaa tuotannollis,-taloudellista riippumattomuutta. Eli ne potkaisivatkin vain asettajiaan nilkkaan.

  1. Pakotteista huolimatta Putinin suosio on laskenut jatkuvasti ja näyttää laskevan edelleen, joten on jo kiire varmistaa Putinin diktatuurin jatkuminen suosiosta riippumatta.

 9. Venäjällä on oppositio hajalla ja kun Putinia tukee kirkko ja kommunisti, niin siinä on kaksi tahoa, jotka ”tsaarin” pitää vallankahvassa.

 10. Meidän voi käydä vähemmän hyvin, jos Euroopan suurimmassa maassa, Venäjällä, tulee sota. Miljoona pakolaista olisi rasite.

Kommentoi