Vai pitäisi nyt vielä urheillakkin henkensä kaupalla.

Kun suomessa on epätietoisuutta, tuleeko toinen korona-aalto maahamme ja jos tulee niin milloin ja kuinka massiivisena.

Nyt maailman mittakaavassa väestöön suhteutteuna,  Ruotsi on ”pahan valtakunta”, jos viikatemiehen satoa tarkastellaan ja siksi pidän käsittämättömänä, että jotkut urheilu,-ja sirkushullut haluavat järjestää tässä tautitilanteessa Suomi-Ruotsi yleisurheilumaaottelun Ratina stadionilla.

Ei pidä leikkiä Jumalaa, sillä ei sitä koskaan tiedä, millä oksalla se piru istuu.

Kun olympialaisetkin on peruttu, niin kyllä tällaiset ”kyläkilpailutkin” peruutuksen kestävät.

7 vastausta artikkeliin “Vai pitäisi nyt vielä urheillakkin henkensä kaupalla.”

  1. Eikö Lyly pysty pormestarina estämään tämän sirkuksen tuomista Tampereelle.

  2. Perinteinen maaottelu tulisi ehdottomasti peruuttaa, sen järjestämiselle tässä tilanteessa ei yksinkertaisesti ole ainuttakaan puoltavaa tekijää.

    Henkilökohtaisesti ajattelen niin, että onko urheilutapahtumien järjestäminen tässä tilanteessa laajemminkin aivan välttämätöntä?

    Ymmärrän aivan hyvin sen, että kyseessä on suuri määrä työpaikkoja ja toimeentuloa, joten asia ei ole millään tavalla helppo, eikä yksinkertainen.

    Olen hyvin huolissani siitä valheellisen turvallisuuden tunteesta, joka on nyt vallannut kesäihmiset aivan kauttaaltaan ja ihan sydämeni pohjasta toivon, että huoleni olisi turha.

  3. Minä olen sen verran urheiluhenkinen, että on harmi, jos maaottelu peruuntuu. Minä tietysti olen väärä ihminen järjestäjiä arvostelemaan, kyllä heillä on paras tieto terveysviranomaisten kanssa nykyhetken tilanteesta.

  4. Ihmiset kirmaavat nyt kuin vasikat kevätlautumille. Tamperkin on täynnä ja kadut kuin hollituvassa. Kukaan ei muista, että Uusimaakin pantiin säppiin ”jostakin” syystä. Ei ole mitään järkeä varsinkaan ”korona’- Ruotsi-Suomi ottelussa !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *