Vihan kieltäminen itseasiassa vain kasvattaa vihaa.

Ei saa antaa vihalle valtaa, vaativat politikot, jotka kääntävät toisenkin poskensa rikollisten ja terroristien edessä, sekä ovat heidän pelossaan lisäämässä yhteskuntamme kaikkinaista suojelua heidän ”harrastuksiinsa”.

Mutta minä ainakin annan itselleni luvan olla vihainen, tai jopa erittäin vihainen meidän poliittisille päättäjillemme, jotka ovat samaan aikaan kun kurkunleikkaajat ja islamistinen jihadismi tekee itsestään marttyyreita viattomien verellä pitkin eurooppaa, niin täällä hyysätään näitä saman uskon omaavia taistelutovereita ja tarjotaan parasta mitä talosta löytyy.

Mutta vaikka olenkin vihainen ja suuttunut tälle suomen sinisilmäisyydelle, niin muutosta en lähde tähän järjettömyyteen kuitenkaan hakemaan väkivallan kautta.

Kunpa kansalaisetkin ymmärtäisivät sen, että antamalla äänensä vaaleissa muille kuin perussuomalaisille, niin se on avoin valtakirjan nykyiselle, yhden uskonnollisen ideologian hyysäyspolitiikalle.

 

 

6 vastausta artikkeliin “Vihan kieltäminen itseasiassa vain kasvattaa vihaa.”

  1. Ei se ole vihaa, jos estää näiden murhamiesten toiminnan.
    Se on puhtaasti lain sallimaa kansalaisten turvallisuuden puolustamista.
    Meidän vihervasurihallituksen pitäisi hoitaa virkaansa ja alkaa poistaa näitä islamisteja maasta kaikin mahdollisin keinoin mistään ”kansainvälisistä ihmisoikeuksista” huolimatta.
    Valitettavasti näin ei tule tapahtumaan.

  2. Onhan se nyt ennen kuulumatonta, että maailman onnellisimmassa kansakunnassa joku vihaa tuntisi, kaikkihan me ollaan lottovoittajia, ”turvattomille” maahanmuuttajille tulee lotossa täyspotti, kun köyhä ja vähäosainen suomalainen joutuu tyytymään neljään ja lisänumeroon.

  3. Olen kirjoittanut facebookiin islamia arvostelemia kirjoituksia. Minun kaverilistalla ei ole yhtään muslimia, mutta kirjoitusteni jälkeen olen saanut kaveripyyntöjä siellä henkilöiltä, joiden etunimi on Ahmed tai Muhammed. Eli kaverin kavereina voi olla muslimeja jotka ovat voineet nähdä kirjoitukseni.
    Jatkossa olen tarkempi, koska en halua päättömäksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *