Korona n:o 3

Se, missä kansaa voidaan uumoillenkin johdattaa harhaan, ei ole mikään maskiasia, vaan kolmas asia, korona n:o 3, joka vain pahenee eteenpäin mennessään ja tullessaan edelleen n:o 4:n vaiheeseen.

Eli,  kun tämä korona n:o 2 , kun on saatu hallintaan, kaikki hyvin ja yhteiskunta auki taas sepposen selälleen – ei, vaan aivan toisin, kaiken on muututtava.

Virologit tämän tietävät, mutta monesta syystä he eivät halua pelotella yhteiskuntaa täysin pois tolaltaan. Samoin tietyt yhteiskunnan turvallisuudesta ja terveysuhista vastuussa olevat näkevät tämän vielä piilossa olevan vihollisen.

Mitä tämä uhka merkitsee, voi kaikki mielessään pohtia, koska se on pitkään pysyvä vihollinen. ROKOTUS, niin, sehän kaiken ratkaisee. Ei ratkaise kuin ehkä pienen joukon tapauksien osalta tilapäisesti kerrallaan, koska tämä pirulainen on osoittautunut niin muuntuvaksi, ettei mikään rokoteohjelma pysy mukana.

Tilanteen saattaa pitkällä tähtäimellä ratkaista se, että ihminen joutuu palaamaan vastustuskykyisempää elämänmuotoa ylläpitävään elämisen malliin. Mutta niittokone käy sitä ennen julmasti. Siinä ohessa tiede voi löytää vastustusaineet ja tavat elää terveemmin nopeasti muuntuvassa ympäristössä.

Virus on se maailman herra, joka meitä ohjaa ja palauttaa maailmaa luonnon haluamaan tasapainoon uudestaan ja uudestaan.

11 vastausta artikkeliin “Korona n:o 3”

  1. Niinpä.
    Maailmanlaajuinen matkustelulisää viruksen mahdollisuutta.
    Joukkotilaisuudet toinen hyvä ja
    kolmas yhteisravintolat joissa hipelöidään samoja ottimia avoimen ruuan äärellä.
    -Vanhoina hyvinä aikoina ruoka tilattiin pöytään.

  2. Voihan se olla että koronarokotteesta tulee kausittainen kuten influenssarokotteestakin, tai osa sitä, mutta murehditaan siitä sitten kun on syytä murehtia. Toistaiseksi virus ei ole muuntautunut juuri lainkaan.

    1. Koronarokote on viimeisimpien ennusteiden mukaan laajasti testattu ja käyttökelpoinen osalle väestöstä vasta parin vuoden päästä. Osalle ei se tule soveltumaan. Ja pakkorokotusta ei tule pahojen kokemusten vuoksi, ( narkolepsia).
      Kausi-infulenssa paranee itsestään, joskus rokote auttaa sitäkin.
      Korona paranee sattumanvaraisesti nuorilla ja nuorehkoilla perusterveillä kuten infulenssakin.
      Mutta jo pienetkin perussairaudet, verenpaine, lihavuusuus, astma, sydän-keuhkosairaudet, tupakka ovat erittäin vaarallisia koronapotilaille ja se on jättänyt pysyvät jäljet lukemattomilla eri tavoilla sairastaneisiin.
      Tarkoitan sitä, että maailma on jo muuttunut ja jättää sen siihen nyt havaittuun muutostilaan pitkäksi aikaa ellei jotain ihmettä tapahdu. Ja se johtuu ihmisten omista pelkotiloista ja varovaisuudesta kautta maailman, mitä tämä on jo nyt aiheuttanut.

      1. Ellen aivan väärin muista niin keskimäärin rokotteen tekeminen kestää noin kymmenen vuotta jos lähdetään nollasta, mutta ymmärtääkseni koronan kohdalla ainakin osaa kehitteillä olevista rokotteista tehdään muuntamalla jo olemassaolevia rokotteita.

        Edellinen siis muistin varassa, ilman tarkistamista.

  3. Minä ja pari viikkoa sitten yhden ”kokki” rokotteen otin, sitä ei yhteiskunta suostunut maksamaan. Kallis oli, lähes satasen, mutta lääkäri määräsi.

  4. Paras toimia niin kuin on ohjeistettu, hyvä käsihygienia, turvavälit, maskit, jos on kaupoissa, teatterissa tms. joissa on useita ihmisiä lähellä. Vältä isoja ja tarpeettomia sukulaistapaamisia tms.. Nyt vaan pitää katsella tuota nuorempaa porukkaa, jotka tulevat iholle kaupassa tms..
    Sa—an hankala tuo maski teatterissa. Sääli noita ammattilaisia, joilla se on jatkuva pakko.

    Ulkona liikuntaa niin paljon kuin vain pystyy. Ei tämä ohjeistus ole mitenkään epäselvää.

  5. Uutisissa juuri luvattiin rokotetta alkuvuodeksi mikäli myyntilupaan tarvittavat testit saadaan tehtyä, tämä siis poikkeustoimin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *