Korona-pandemiassa ovat liikkeellä suuremmat voimat kuin osaamme kuvitella

Huolimatta siitä, että kyseessä on ”nano”-kokoinen virus, se on yhtä suuri  kuin koko maailma, koska se koskee koko maailmaa ja maailmanjärjestystä.

Ihminen uskoo ylivertaisuuteensa hallita sitä toimenpitein ja rokottein, jota ei ole keksitty,  eikä keksitä sen perinteisessä merkityksessä, koska sen teho tulee olemaan pieni ja lyhytaikainen viruksen nopeaan muuntautumiskykyyn nähden. Se poikkeaa täysin kaikista aikaisemmista pandemioiden aiheuttajista ja poikkeavuutta lisää se, että maailma on ”tiivistynyt” toisiinsa kiinni lujasti.

Se on pysyvä maailmajärjestyksen ja epäterveyden putsaaja, tasapainottaja, mitä se tarkoittaakin ja, mikä tulee asettamaan elämälle oleellisimpia asioita järjestykseen.

Mutta se, mitä eniten ihmettelen ja sinäkin, miksi olet syntynyt juuri tähän aikaan, katselet omin silmin, haistelet, tunnet, koet kaiken tuntosarvillasi juuri nyt tänä korona-aikana. Olenko nähnyt kaiken kaikkina kaikkina aikaisemminkin jossakin muodossa ?

Mihin se tieto välittyy ja on aikaisemminkin välittynyt, koska mikään ei tule häviämään minnekään. Sinun perimässäsi on kaikki tieto siitä polusta sinuksi maailman alusta alkaen tähän päivään saakka. Se on arvokkain omaisuus maailmassa- jokaisella.

Mistähän tässä on oikein kysymys juuri nyt ?

3 vastausta artikkeliin “Korona-pandemiassa ovat liikkeellä suuremmat voimat kuin osaamme kuvitella”

  1. Maailmanlaajuinen liikkuminen auttaa virusta ja tietyt virukset taisi aikoinaan levitä ilmavirran mukana.
    Taistelu viruksia vastaan on päättymätön.

  2. Niin ovat pieniä eikä seuraavakaan ole iso bakteeri mikä sille tulee nimeksisen näkee aikanaan
    Onko kysymys vaan että nimeksi voi tulla leppkerttu viirus ja taudin nimeksi leppäkerttu pandemia
    Nyt on mölisty n 8-9 kk koronasta alkaa nyppiin silmäkulmaa terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *