Mikä on varsinainen vegaaninen vegaanien inhoama tuotantolaitos ?

Se on tehokas ravinnon ”jalostuslaitos”, joka muuttaa vaatimattoman raaka-aineensa väkivahvoiksi työvälineiksi, on suuri, sillä on oma lämmityslaitos ja eristys, nopea reagoimaan ja esiintyy aina vain itsenään ilman peitteitä.

Jalostuslaitos, jonka raaka-aineen syöttöaukon yläpuolella on kemiallisesti valikoiva raaka-aineiden hajuntunnistin ja tutkat. Sillä on poikkeuksellisen tehokas murskauslaitos ja tavarahissi, joka toimii kahdessa vuorossa ylös ja alas arkena ja pyhänä. Tehdas tuottaa uuden tehtaan kerran vuodessa mini-investoinnein, mutta tuotteet pysyvät samoina.

Tehtaan tuotantolinjalta saa myös villaa, nahkaa, liimaa vegaani-ihmistenkin vaatteisiin. Muille kuin vegaaneille se on laadukas lihavarasto, josta saa ”ostaa” makkaroita, leikkeleitä, juustoa, maitoa, piimää, jugurttia ja viiliä. Se tuottaa lannoituksen kasveille puutarhaan ja metsille. Ilman sitä ihmiset kuolisivat nälkään ja sukupuuttoon.

Vegaanit inhoavat varsinaista vegaanista tuotantolaitosta ja mikä se on ?

3 vastausta artikkeliin “Mikä on varsinainen vegaaninen vegaanien inhoama tuotantolaitos ?”

  1. Täydennykseksi voisi kertoa, että se käyttää raaka-aineenaan vegaanista ihmisten ja myös vegaanien ruuaksi kelpaamatonta materiaalia.

Kommentoi