Vaihtoehto vihervasemmistolle – mustavalko-oikeisto ?

Oho !

Nykyisen hallituksen vasemmistopuolueet ovat SDP ja Vasemmistoliitto ja ns. oikeistolaisiin kuuluvat Kepu, Vihreät ja RKP.

Ja, tätä sitten kutsutaan irvaillen vihervasemmistolaiseksi. Tuohan nimitys ei pidä mitenkään paikkaansa paitsi siksi, että Vihreät ovat vain nimeltään vihreitä, mutta asfaltin mustia. RKP mieluummin meren sinivihreä ajatuksiltaan ja Kepu mullanruskea. Tulipunaisia ei ole edes SDP eikä Vasemmistoliitto, enemmänkin Tampereen Arboretumin ruusutarhan monivärisiä ruusunpunaisia.

Mutta, jos meillä olisi enemmistöhallituksessa Kokoomus, Kristilliset, Kepu , SDP ja Vihreät, olisiko se nimitykseltään musta-valkoinen. Siis täydelliset vastavärilliset jo kaikissa ajatuksissaankin kuten  kuoleman musta ja lumivalkoinen. Herra paratkoon meitä tuollaista. Harkimon höntit ja persut pysykööt lesteissään. Semmoista väriä ei saa aikaiseksi edes RGB- värikartasta.

43 Replies to “Vaihtoehto vihervasemmistolle – mustavalko-oikeisto ?”

 1. Minä liputtaisin kenties sini- vihreän hallituksen puolesta. Sitä sopii arvuutella keitä siihen kuuluu.

 2. Jonnin joutavaa höpinää.
  Yritä nyt keksiä kaikki värit ja maut persufobioissasi.
  Kyllä sen kansa pättää, että toista kertaa ei enään näiitä utopisteja ja helppoheikkejä ei pidä sellaisiin pöytiin päästää, jossa suomea ja suomalaisia puolustetaan joutumasta lopullisesti Brysselin keskuskomitean hirttoköyteen.
  Kyllä sen seuraavan hallituksen värityksen tulee olla suomen lipun värinen, eikä sinne punaista eikä vihreitä perkeletä päästetä sisään edes kyökin kautta.

  1. Kaikki on ennenkin nähty. Mikään ei ole niin kovin uutta auringon alla.

   Me teemme mitä tahdomme, sanoi Vihtori. Reipasta talonpoikaista huumoria, sanoi entinen sotaministeri.

   Ote Mäntsälään kokoontuneiden julistuksesta tasavallan presidentille 28.2.1932:

   ”Me olemme isänmaallista, lainkuuliaista väkeä, joka ei ole noussut valtiovaltaa vastaan, vaan punaista marxilaisuutta vastaan. Me emme tahdo taistella sitä valtiovaltaa vastaan, jonka aikaansaamiseksi me olemme vuodattaneet viljalti verta ja jonka puolesta olemme taistelleet henkeen ja vereen saakka. Kaiken tapahtuneenkin jälkeen olemme me yhä vieläkin valtiovallan ja järjestyneen yhteiskuntaelämän ylläpitäjinä, me vetoamme siihen ja seisomme sen takana.
   Me emme ole nousseet valtiovaltaa, vaan punaista verenvuotoon ja kansalaissotaan johtavaa marxilaisuutta vastaan. Mutta sanottakoon se nyt kertakaikkiaan niin selvään ja suoraan, että yksinkertaisinkin sen ymmärtää: ellei valtiovalta tahdo kuulla meidän ääntämme ja jos valtiovalta yhä edelleenkin sallii kirotun marxilaisen sosialidemokratian jatkaa kiihoitustyötään ja sallii Jalanderin ja Bornin laisten miesten johtaa perikatoon tätä maata ja kansaa, niin me emme voi siihen tyytyä.
   Me olemme nyt jo joutuneet tekemään joukon tekoja, jotka eivät sovi lakipohjaisen yhteiskuntaelämän puitteisiin. Nämä teot eivät vielä kuitenkaan ole olleet kohdistettuja valtiovaltaa vastaan. Mutta ellei muutosta tule ja valtiovalta yhä kaikesta tapahtuneesta huolimatta asettuu tukemaan punaista marxilaista-sosialidemokratiaa, niin meidän on katkera pakko todeta, että valtiovalta on meitä vastaan.
   Mitä sitten seuraa ja mitä tapahtuu, siitä saavat kantaa vastuun ja historian tuomion ne, jotka typeryydessään ovat asettuneet marxilaisuutta suojelemaan. Me emme peräydy, emme hellitä, emmekä alistu. Marxilaisuus on kukistettava ja se kukistetaan silläkin uhalla, että meidän on ensin hävitettävä sitä tukeva ja suojeleva valtiovalta ja sen edustajat. . . .”

   Tyvestä puuhun noustaan. Pienestä aloitetaan, eduskunta-avustaja Pekka Katajasta.

   1. Vähän vaikea ymmärtää Mäntsälän kapinaa ajankohtana, jolloin oli ollut oikeistohallituksia.
    Syynä kai oli, että von Born ja Jalander olivat vastustaneet aktivisteja ja antaneet sosialidemokraattien levittää propakandaansa, joka sekin varmaan kohdistui aktivisteja vastaan.

    ———

    Sodialidemokraatit olivat kyllä vaikuttamassa siihen, ettei suomalaisilla ollut talvisodassa tarpeeksi vaatteita ja pyssytkin täytyi lainata venäläisiltä.

    Heikko varustautuminen ja bolseviikkien itään lähettämät väärät tiedot puolustus tahdosta saivat itäbolsut luulemaan Suomea helpoksi saaliiksi, joka omiaan myötävaikuttamaan talvisodan syttymiseen ja myöhemmin jatkosotaan.

    Mäntsälän kapina ei tuottanut ruumiita, mutta Suomen bolsheviikkien toiminta saattoi johtaa sataan tuhanteen ennenaikaiseen kuolemaan ja samaan määrään raajarikkoja ynnä köyhyyteen, joka johti puolen miljoonan ihmisen muuttoon pois Suomesta, lähinnä Ruotsiin, joka oli säästynyt sodalta.

 3. Vanha vitsi;

  RKP:n logossa ja hitleristien lipussa on samat värit: punainen, musta ja valkoinen. Leppäkerttu on onnea tuottava kuoriainen, svastika on onnea tuottava merkki.
  Leppäkertulla on neljä täplää, svastikassa on neljä sakaraa. (Mitähän se nelonen taas symboloikaan, kiinalaisillahan se symboloi kuolemaa, mutta tuskin tässä.)

  RKP:n suojeluspyhimys Freudenthal ja Hitler tukeutuivat ruotsalaisiin ”valkoisen herrarodun” rotuoppeihin Pekka Siitoimen tavoin.
  Koska RKP harjoittaa etuilu ja simputuspolitiikkaa, niin herrarodun aate näyttää ole krooninen eli pysyvä.
  Jos tasa-arvoa yritettäisiin, niin RKP radikalisoituisi väkivallan asteelle. Sopii kokeilla.

  Koska Arvopohja-Antti on omituinen tyyppi, niin hallituksessa istuu kaksi ruotsalaista yltiönationalistia. En käytä sanaa äätinationalisti, koska ruumiita ei ole vielä tullut.
  Yltiönationalistinen Folktinget sai hallituksekselta lisärahaa, Suomalaisuuden Liitto ei saa rahaa, eikä vaikutusvaltaa lainsääfäntöön.

  Freudenthal-ritari Lipponen vaikuttaa vähä-älyiseltä tai kajahtaneelta, tollolta kielitankerolta, joka syyttää perussuomalaisia äärioikeistolaisiksi.
  No, eipä ollut euroliityntäkään härskiudessään älyä omaavan työtä. Vahinkoa on tullut ainakin sata miljardia. Ja vahinko lisääntyy koko ajan.
  Sama antinero on lausunut, että Suomen pitäisi ottaa mallia Ruotsista ja Yhdysvalloista, jotka ovat Suomea avoimempia. Mellakoiden Yhdysvalloissa on maailman suurimmat vankilat ja Ruotsillakin on edessä vankiloiden rakentaminen ja poliisimäärän kolminkertaistaminen.
  Mitä pahaa Suomi on tehnyt, että Lipposella rangaistiin?

 4. Erottuakseen värit tarvitsevat valoa. Värikartasta puuttuu perussuomalaiset sillä sen ympärillä ei ole lainkaan valoa, Se on vain synkkä, ilman omaa varsinaista väriä, voisi sanoa hämäräkin ”Mi ikävyys, mi hämäryys” tiivisti Aleksis Kivi.

  1. EU:n tulevaisuus näyttää synkältä niin talouden kuin vakaudenkin kannalta Yhteisvaluutta kurjistaa. Sen on Niinistökin tuonut esiin.
   Liittovaltio edellyttäisi koossa pysyäkseen ankaraa diktatuuria, muuten se hajoaisi.

   Älystä köyhä vihervasemmisto tuhoaa maan taloutta surutta.

   Persut ovat realisteja, ei paljos naurata vähämielisten touhut.

    1. Ei ole moista hanketta vireillä paitsi pakkoruotsin ja viihdekouluttautumisen osalta (monet tutkinnot valtion laskuun)

 5. Persuja sieppaa, kun ei ole maassa komento persujen mielen mukainen. Ei väliä vaikka olisi vallassa hallitus joka hoitaa asiat hyvin. Persut ovat parempia. arvin kirjoituksiin kun tutustuu niin maassamme pitäisi olla vallassa jonkinlainen trump&putin&lukashenka-sekasikiö. Ei tule onneksi.

 6. Kyllä on persukammo äitymässä todella synkäksi.
  Se, että pitää virheitä mustana, on jo huippu, kun virheet ovat melkoiselta osin punaisia tai punertavia ja kuuluvat selkeästi vasemmistoon.
  Nykyhallitus on toki punamulta, mutta se puna näyttää vetävän omaan suuntaansa – paitsi törkeissä poliittisissa nimityksissä johtavat virheet.

 7. Vihreiden sijoittaminen oikeistoon on kyseenalaista, kun katsoo heidän ministeriensä mielipiteitä reilun vuoden takaisten eduskuntavaalien vaalikoneessa (Yle). Ministerit olivat lähes 77 prosentin voimalla samaa mieltä SKP:n kanssa. Kaikkiaan hallitukseen otettiin kahdeksan ministeriä, joiden mielipiteet olivat yli 70-prosenttisesti yhteneväisiä kahden ehdokkaita asettaneen kommunistiryhmittymän kanssa. Näin äärivasemmalla on viimeksi oltu 70-luvulla.

  1. Kari Röngän vasemmistolaisuus-analyysi perustuu siihen että absoluuttinen vasemmistolaisuus olisi sitä mitä olivat viime eduskuntavaalien vaalikoneessa esiintyneiden kahden ehdokkaita asettaneen kommunistiryhmittymän mielipiteet. Mitä lähempänä ja mitä yhteneväisempiä näiden kanssa – sitä enemmän vasemmalla. Analyysi ei vakuuta.

   1. Analyysisi analyysistä ei vakuuta.
    Jos on vasureiden kanssa samaa mieltä yhteiskunnallisista asioista, on selkeästi vasuri.

   2. Ei tarvitse turvautua pelkästään tuohon. Aika sokea pitää olla, jos yhteyksiä toiminta- ja kommunikointitavoissa nykyisen vihervasemmiston ja 70-luvun taistolaisten välillä ei näe.

    Mitä muuten tarkoitit tuolla, että ei vakuuta? Eikö mielipiteiden yhteneväisyys ryhmän X ja ryhmän Y välillä kerro mitään? Kovin valikoivalta tuokin vaikuttaa.

    1. Ei vakuuta, koska noiden kahden kommunistiryhmittymän mielipiteiiden, joihin vihreiden ehdokkaiden mielipiteitä verrataan niiden vasemmistolaisuuden osoittamiseksi, ei voida katsoa olevan mitään käsitteen tyhjentävästi kattavaa absoluuttista vasemmistolaisuutta. En ole vaalikoneiden mielipiteitä koskaan tutkinut enkä tiedä ovatko mainitut kommunistiehdokkaiden mielipiteet siellä marxismi-leninismiä, mikä ei ole yhtä kuin vasemmistolaisuus (itse Lenin tämän kiisti pelastaen täten vasemmistolaisuuden maineen). Marxismi-leninismistä vasemmistolaisuuden sijaan vihreillä on paljon vaikutteita kuten oli ja on mm. kansallissosialisteilla..

 8. Minusta on ihan sama, minkä värinen ja minkä kätinen on, kunhan on järki päässä hoitamaan maan asioita vilpittömästi yhteisesti hallituksessa sopimaansa suuntaan sekä tuan taivaallista sysipimeiden persujen huutelusta välittämättä.

 9. Komut vastustavat isänmaallisuutta dogmaattisesti.
  Kuitenkin itärintamalla useat kommunistit taistelivat miehuullisesti, kun antoivat terveiden vaistojensa johdattaa ja heittivät dogmit hiiteen.
  Dogmaatikkoja piileksi Tampereen ympätistön metsissä noustakseen harrastamaan epäisänmaallisia toimiaan sodan jälkeen.

 10. Vihreät ovat suorastaan kopioineet marxixmi-leninismistä kästteen ja itseymmärryksen olevansa karaistunut tiedostava etujoukko, jonka tehtävänä on johtaa ja johdattaa tiedostamattomia massoja oikealle tielle. Vasemmistolaisuuden kanssa moisella etujoukkoajattelulla ei ole mitään tekemistä sen paremmin marxismi-leninismin kuin vihreäliittolaisuudenkaan ideologiana. Tämä vihreiden asennoitumistapa näkyy mm. tänä päivänä heidän hallituspolitiikassaan. Onneksi muut hallituspuolueet, vasemmisto ja muu oikeisto, pitävät vihreät tässä asiassa ruodussa.

  1. Ei se nyt mustaa tee valkoiseksi, kyllä vasemmisto kokonaisuudessaan on lähes yhtä vihreitä kuin ”emopuolueensa” konsanaan.

 11. Persujen kannattaisi käydä lukemassa laajojen porukoiden kirjoituksia ja kommentteja perusista- niin kyllä persuistakin tulisi oikein helakan punaisia – naamaltaan. Niin rankkaa on arvostelu on aina Halla-ahoa myöten.

  Siellä kytketään todistetusti Halla-aho persuineen ääriliikkeisiin, mutta ei puolueessa edelleen olevia Soinin persuja.

  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/

  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikahyvrinen1/perussuomalaiset-ovat-osa-aarioikeistoa/

  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukkanieminen11/kansallismielisten-liitto-perussuomalaiset/

  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jpvuorela/paremmasta-vakivallasta-ja-puhtaista-asioista/

  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ritvapuolakka/21-vasaraniskua-vai-nyrkkiraudan-jalkia/

 12. Perusuomalaisten demonisoimisella on tarkoitus kääntää huomio pois EU-elvytyspaketista.
  Jos eduskunta hyväksyy sen, se tarkoittaa mm. sitä, että se rajoittaisi eduskunnan budjettivaltaa aina vuoden 2058 loppuun asti.
  Se tarkoittaisi myös sitä, että meidän suomalaisten pitäisi ruveta elättämään/avittamaan italaisia ja espanjalaisia – keskivertoperheen omaisuus Italiassa on 275 000 euroa, Espanjassa 291 000 euroa, Suomessa 162 000 euroa. – Järkevää, vai mitä?
  Miten kävisi Suomen liki miljoonan käyhyysrajan alapuolella elävän ihmisen? Vähenisikö heidän määränsä vai lisääntyisikö se?
  Entä eläkkeellä olevat suomalaiset, joita taitettu indeksi on kurittanut vuodesta 1995 lähtien, ja jonka Sanna Marinin aatetoveri ,silloinen pääministeri Paavo Lipponen rustasi aikaan ja jonka piti olla väliaikainen. Väliaikainen tosiaan!
  Entä Koronan aiheuttamat kulut, joiden määrä on vielä tietämätön?
  Huh, paras lopettaa, ettei ala hirvittämään minua itseänikin.

  Sen verran kuitenkin vielä, että jos EU-elvytyspaketti hyväksytään, olemme silloin korviamme myöten suossa, ja olemme käytännössä yksi liittovaltion jäsenmaa, jonka ilo ja kunnia on avitella parhaansa mukaan Etelä-Euroopan ”köyhiä” maita.
  Tarvitseeko enää ihmetellä miksi perusuomalaisten demonisoimisessa on pantu iso remmi päälle. Eurostoliittoa pukkaa!

 13. No, ei todellakaan ole huomion kääntämistä mihinkään, vaan päivän tosiasioihin persujen päivänpolttavista äärimmäisen tärkeistä asioista yhteiskunnassa persupäättäjineen sidosryhmineen, että ihmiset todella tietäisivät mikä joukkio tuo persupäättäjien lauma on.
  Persut itse yrittävät kääntää asian aivan muihin ja muualle kun itse asiaan.

  1. Elvytyspaketit yms. ovat hallituksen päätöksiä – eivät opposition.
   Nykyinen hallitus on seurauksista vastuussaneikä oppositio.
   Älä hauku niitä, jotka eivät päätöksiä olleet tekemässä ja saattamassa suomalaisia suohon.

  1. ”Etelän vetelät”

   – Oletko käynyt Kreikan saaristossa ja mantereella- opitko mitään kohteliaisuudesta ja rehellisyydestä ?
   – Entä Italian Venetsiassa, Bergamossa, Roomassa, Pisassa jne. – mitä sieltä opit punaviinin lisäksi ?
   – Portugalin Lissabonissa ei suomalaisia veropakolaisia näy, ne ovat siellä etelämpänä.
   – Miten Ranskassa, Nizza ja Pariisi, ym., ym. joitko viiniä ja ajelit autolla riemukaaren ympäri pyörryksissä ?
   – Entä Monacon Casinolla, menetitkö rahasi ?
   – Espanja lienee kaikille suomalasille tuntematon paitsi Keihäsmatkojen Mallorca ja ”massakanaria” tai Fuengirolan suomalaisten mattimöllien veroparatiisi ja ”kakkossuomi”.

   Asuminen ja matkailu noissa paikoissa alkuperäiskielellä auttaa ymmärtämään muuta kuin vetelyyttä.
   Täällä Impivaarassa nuo vetelät asuvat ja loikoilevat vetelät housuissaan peräkammarissaan vain kossupullo seuranaan.

 14. Perusuomalaiset ovat paikkamäärältään kolmen suurimman puolueen joukossa (Demarit 40, Kokoomus 38. Perusuomalaiset 38), myös gallupmittauksissa perusS. kannatus on varsin suuri. Puolueena perusS. ovat jyrkimmin ja selkeimmin EU-elvytyspaketin hyväksymistä vastaan.
  Tarvitseeko enää ihmetellä, että agendajournalistit ottavat Pekka Katajan pahoinpitelytapauksesta kaiken irti kääntääkseen huomion syrjemmälle Isoista asioista. Jos agendajounalisteille sanoo, että toinen pahoinpitelystä pidätetyistä henkilöistä on erotettu perusuomalaisesta puolueesta 2019 ja toinen ei ole koskaan puolueseen kuulunutkaan, agendajournalistit vastaavat: juu juu, mutta meillä on media ja meillä on tiedotusvalta, ainakin Totuusmediassa.

 15. Heikki Karjalainen: ”No, onhan puolustuspuhe murhanhimoisille, todistusaitioon!”

  Olen aina uskonut oikeudenmukaisuuden voittoon, tuoks Janne Kivivuorta Linnan trilogiassa ”Täällä pohjantähden alla”.

Kommentoi