Ville Tavio häpäisi itsensä ja puolueensa A-talkissa

Eilen klo 21.05 puolueiden eduskuntaryhmyrit  keskustelivat  työllisyydestä pääteemanaan.

Kokoomuksen Mykkänen haastoi jo kuluneilla uutisten päivän teemoilla irtisanomisista ja, mitä olisi pitänyt tehdä. Mutta mitään uutta ei ilmaantunut kokoomukselta, vaan esimerkiksi tukivat Pesosen näkemyksiä UPM:n irtisanomisista ja, missä ovat syyt Suomen paperiteollisuuden  alasajoon, vaikka Pesosen irtisanomisargumentit on kumottu yksi kerrallaan. Kuitenkin Mykkänen pysyi teemassa ärhäkkäästi.

Vihreiden Jenni Putko oli hyvin asialinjalla eikä mitään irtiottoja äärivihreyteen näkynyt. Päinvastoin, hyvin asiallista hallituksen valitulla linjalla. Äärimmäisen fiksu asiallinen esiintyjä.

Demareiden Lindman käytti pitkiä puheenvuoroja ja tarttui demareiden puoluekokousteemoihin, jotka eivät olleen hallituksen päivän teemoja, vaikka näin yritetään vääntää. Kumosi 6 päivän työpäiväkeskustelut harhaanjohtavina liitettyinä tähän päivään ym,. vaan että ne liittyvät pitkälle visioihin tulevaisuuden työnteon malleista jos taloudessa tuottavuustilanne mahdollistaa sen. Ei siihen, mitä kalanperkaajat kertoivat historiasta -ei todella. Lindman oikaisi kasan tarkoituksellisia väärin väännettyjä uutisia pitkillä perusteluilla. Erinomainen esitys.

Persujen Ville Tavio oli pihalla kuin lumiukko. Ei osannut kuin jankata EU- tukipakettia, vaikka sitä teemaa ei edes käsitelty. Uskomattoman huono ulostulo ja äly juristilta puhua edes siitä teemasta mistä oli kysymys. Juontajakin joutui keskeyttämään Tavion harhapolut useasti.

Katsokaa koko a-talk, ja arvioikaa.

https://areena.yle.fi/1-50330949

40 vastausta artikkeliin “Ville Tavio häpäisi itsensä ja puolueensa A-talkissa”

    1. Pakkohan on sekoilla, kun lauseissa esiintyy nimet Tavio ja persut.
      Muuten, Pesonen puhui juuri puusta ja heinää syövät Pesosen kaakit. Tiedän, koska asun Kaakinmaalla.

  1. ”Heikki, Heikki, Heikki älä aisalle kaki, sillä huomenna on markkina päivä.

  2. Katsoiko persukarjalainen yleensä kyseisen ohjelman?

    persukarjalainen :”Persujen Ville Tavio oli pihalla kuin lumiukko. Ei osannut kuin jankata EU- tukipakettia, vaikka sitä teemaa ei edes käsitelty. ”

  3. Aikaisemmissa blogeissaan persukarjalainen on varottanut vihan lietsonnasta. Mitä hän on tehnyt? – lietsonut vihaa suomalaista kansanryhmää kohtaan.

  4. Kuten persut itse – he sen vihan Suomeen toivatkin. Kun puolue on menestynyt saavat ikään kuin luvan mölistä mitä sylki suuhun tuo.

    1. Bolsheviikit tlivat suomivihan kuvioihin vuonna 1918 ja ovat jatkaneet linjallaan tähän päivään asti.

      Vaalikonevastaustensa perusteella Ohisalo, Andersson ja Marin olivat lähellä SKP:n bolsheviikkeja.

      Bolsheviikkiteorian mukaan isänmaallisuus on kapitalistien keksintöä ja siksi heille luokkasodan kohde.

      1. Persuteorian mukaan kaikki luokkasotaa yhteiskunnan sisällä lietsovat ovat perseestä ja vaaraksi yhteiskunnan yksilöille, niin kuin vuonna 1918 nähtiin.
        Ja myöhemminkin luokkasotaiset olivat vetämässä itäbolsuja suomalaisten kimppuun.
        ——

        Nyt Suomi on autonomia 1800-luvun malliin ja syöksykierteessä kohden pimeyden ydintä.

        Tsaari nosti Suomen kansakunnaksi kansakuntien joukkoon.
        Suomivihamieliset poliitikot oikealla ja vasemmalla vaarantavat kansakuntamme ja se autonomiankin.

    1. Eemeli taisi katsoa kolmannella silmällään. Minä et katsonut silläkään, joten en ohjelmaa kommentoi.

    1. Tavio ei ollut edes kartalla, mikä oli ohjelman teema, vaan jankutti EU tukipaketeista, joka oli toisen ohjelman teema ja, ei todellakaan ollut mitään tekemistä aiheen kanssa.

  5. Kommenttisi ei liity mitenkään blogin teemaan.
    Jätän kuitenkin pöljimmätkin kommentit elämään elämää suurempina asioinaan.

    … mutta Lindeman purkaa kiukkuaan Suomeen valtiona laman konkurssin uhrina( Katinkullan perustaja) ja Päivi Räsäseen homouden vastustajana.
    Ja persumaiseen vihaan ja eripuraan.

    ”Viestini on erityisesti eri puolueille ja vaaleissa äänestäville. Älä äänestä sitä, joka vihaa ja eripuraa kylvää, sillä se on varma merkki siitä, että sinua houkutellaan väärälle tielle ja antamaan valtaa heille, jotka eivät arvosta demokratiaa. Arvosta avoimuutta, rehellisyyttä, oikeudenmukaisuutta, tasa-arvoa ja vaadi niitä lakkaamatta puolueelta ja ehdokkaalta.”

  6. Persukarjalaisen blogien teemana on usein vihan lietsonta suomalista kansanryhmää kohtaan. Tällä kerta hänen tähtäimenään on Ville Tavio.

    persukarjalainen : ”Kommenttisi ei liity mitenkään blogin teemaan.”

    1. Omatkin blogini ovat täynnä näitten vihan,-ja paskanjauhantaa, mutta en niitä poista, että muutkin näkevät heidän idiotisminsa.

        1. Heikki, sovitaanko niin, että minä pysyn poissa sinin blogeistasi ja sinä minun, vältytään sanomasta sitä mitä emme tarkoita.
          ( vastaustasi odottava )

          1. Arvi, älä ihmeessä. Jatka ihmeessä. Mitäs minulta sitten enää jää kinattavaksi. Et kai putkiseksi ryhdy, joka hyväksyy vain oman mielisensä.
            Kyllä persut tarvitsee ravistelijoita omassa kuplassaan. Ja, myös muut. Mutta eivät ne muut tällä palstalla juuri esiinny, koska persut ovat tämän vallanneet.

            1. Ei sitä aina jaksa lukea vain kommentteja omasta hulluudestaan ja tyhmyydestään.

        2. Muut kuin PS ovat osoittautumassa kansanvihollisiksi bolsheviikkien tapaan.

          Maanpetturi mikä maanpetturi. Kohta on tämä autonomiakin mennyt.

    2. En todellakaan lietso vihaa mitään kansanryhmää kohtaan. Persut on puolue, jota voi asiasta lyödä kuin vierasta sikaa, niin kuin muitakin puolueita. Vai oletko muka nimennyt persut jo omaksi heimokseen kyläpäälliköineen ?

  7. No tulipa tuo nyt katsottua ja tosiaan joku häpäisi itsensä, mutta ei se kyllä ollut Tavio A-studiossa.

  8. Antti Lindtman (sd.) ja Jenni Pitko (vihr.) saivat pälpättää suurimman osan aikaa juontajana Sakari Sirkkanen myötäillessä.

    Antti Lindtman (sd.) väitti, että 750 000000000 euron tukipaktista Italialle menevästä kolmanneksesta ei mene mitään veronkiertoon – Antti Lindtman : ’se on selvä se’. Mistä tämä selvyys kehkeytyy? Useat asiantuntijat varoittavat Italian mafian jo suunnittelevan keinoja ohjata osan tukipaketista itselleen.
    .
    Jenni Pitko (vihr.) uskoo 250 00000000 euron mätkäisy persaukisele Italialle ( velka on yli 2500 000000000 euroa) pelastaa EU-talouden ja Suomen vienti on täten pelastettu.

    **********************************************************************************

    Ylen sivulta:

    Miten hallitus ratkoo syksyn isoja talous- ja työllisyyskysymyksiä? Keskustelemassa neljä eduskuntaryhmän puheenjohtajaa: Antti Lindtman (sd.), Jenni Pitko (vihr.), Ville Tavio (ps.) ja Kai Mykkänen (kok.) Juontajana Sakari Sirkkanen. #yleastudio

  9. Minäkin katselin ko. ohjelman, en tosin loppuunasti, mutta hyvän alun. Se nyt vaan ei ollut toimittaja Sirkkasen hallussa, eikä hän saanut keskustelijoita samaan ruotuun. Tosin keskustelijat oli valittu hyvinkin erilaisista ihmisisitä, joten epätasapaino olikin odotettua.

    Oikein ”pölöttäjäparin muodostivat Mykkänen ja Lindtman, kun taas hiljaisuutta edusti pari Tavio ja Pitko, ei jatkoon.

  10. Kyllä tässä näyttää lähinnä eräs Karjalainen häpäisevän itsensä ja muut hysteerisesti persukammoiset sepittelemällä satuja tosiasioista piittaamatta.

    1. Lindmanin täytyi selittää rautalangasta vääntäen mikä on se ero, mikä oli SDP:n puoluekokous ja sitten mikä ero sillä on hallituksen toimintaan.
      Mykkänen yritti tarjota kokoomuksen moneen kertaan kuultuja ”heti ja nyt ja olisi pitänyt” ratkaisuja.
      Edelleen se, että kaikki Marinin lausunnot sdp:n puoluekokouksessa tulkittiin heti toteutettaviksi suunnitelmiksi hallitukselle, vaikka ne olivat sdp:n visioita. Eli Lindman joutui käyttämään paljon aikaa vääntääkseen asiat siihen kulmaan, mitä ne tarkoittivat ja miten julkisuus on ne vääntänyt eri asentoon. Taviolle ei mennyt perille.
      Tavio tarjosi vastaukseksi EU:n tukipaketin kauheutta, joka on olisi Suomen lahja Italian mafialle ja rikollisille. Juontaja eikä kukaan muukaan ymmärtänyt, miten se heti ja nyt vähentävät Suomen työllisyyttä, kun Suomikin saa sieltä miljardeja. Taviolle ei mennyt taaskaan perille. Juontaja puuttui taas ja keskeytti.

      Onko kiistääkö joku kommentoija Tavion lausunnot ?

      1. Siis – kun Suomi maksaa miljardeja ja saa siitä takaisin alle puolet, Suomi hyötyy?
        Siis lahjoittamalla miljardeja Suomen työllisyys paranee?
        Massiivisimmat tuet annetaan maille, mitä eivät juurikaan Suomesta mitään tilaa.
        Kyllä on Karjalaisella todella sokea putkinäkö tavalliseen tapaan päällä.

  11. ”mikä on se ero, mikä oli SDP:n puoluekokous ja sitten mikä ero sillä on hallituksen toimintaan”
    Ei kyllä missään näy tämä ”ero”.

  12. Juhak. älähän nyt, me sentään saamme nauttia tästä ajatusten Tonavasta ilmaiseksi, kun jotkut joutuvat maksamaan samasta satoja euroja tunnilta.

  13. Uusintoa persukarjalaiselle, kun ei näytä menevän millään perille:

    ”Antti Lindtman (sd.) väitti, että 750 000000000 euron tukipaktista Italialle menevästä kolmanneksesta ei mene mitään veronkiertoon – Antti Lindtman : ’se on selvä se’. Mistä tämä selvyys kehkeytyy? Useat asiantuntijat varoittavat Italian mafian jo suunnittelevan keinoja ohjata osan tukipaketista itselleen.
    .
    Jenni Pitko (vihr.) uskoo 250 00000000 euron mätkäisy persaukisele Italialle
    ( velka on yli 2500 000000000 euroa) pelastaa EU-talouden ja Suomen vienti on täten pelastettu.”

    ************************************************************************************
    28.8.2020 21:27

    Persukarjalainen: ”Juontaja eikä kukaan muukaan [ mistäs tiedät mitä muut ymmärtävät?] ymmärtänyt, miten se heti ja nyt vähentävät Suomen työllisyyttä, kun Suomikin saa sieltä miljardeja. Taviolle ei mennyt taaskaan perille. Juontaja puuttui taas ja keskeytti.”

    [ Juontaja todella keskeytti Tavion tavan takaa, vaiikka hän sai vähiten puheenvuoroa.]

  14. Lekakaan ei riitä kovapäisille ja asennevammaisille persuille ymmärtämään edes yhtä a-talk ohjelman sisältöä. Muuri on liian kova lekallekin. Persujen asennevammaan timanttiporakaan ei pysty. Täytyy keksiä uusi totuusvirus ja vastamyrkky suojelemaan trumppimaiselta persupropagandalta.

  15. Loppukaneetti Tavion esiintymistaidoista:

    Suora lähetys paljasti sen, että Tavion suomenkieli on ns. ”niinku-kieltä”, epäselvää ja epäjohdonmukaista ja takertelevaa. Paperista puhe kyllä sujuu valmisteltuna.
    Sen sijaan niin Mykkänen, Pitko kuin Lindman ovat hyvin kouliintuneita puhujia joskin Pitko hyvin harkitseva ja vähäilmaisuinen.
    On monia tv-esiintyjiä , jotka ovat upeita leikatuissa esityksissä kuten esim. joskus Matti Kuusla kauan sitten, joka oli juontajana aivan onneton suorassa lähetyksessä ( oma tilaisuuden isännöintini ). Samoin, edelleen Vesku Loiri ei ole omimmillaan suorassa lähetyksessä.
    Suorassa lähetyksessä paljastuvat ajatusten selkeys ja puhujataidot.
    Se on taas pitkä juttu osaajineen jne..
    Politiikassa tuo taito punnitaan ja se on oleellisen tärkeä taito menestykseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *