Teuvo Hakkaraisen kihlaus

 

 

Lehdet kertovat europarlamentaarikko Teuvo Hakkaraisen kihlautuneen hondurasilaisen naisen kanssa. Onnittelut Teuvolle, kihlauksen johdosta, mitäs me vasta kihlautuneet, itsekin sormuksen sormeen juuri laittaneena. Hakkaraisen kihlaus hieman yllätti. Ei siksi, etteikö Teuvo naisia saisi, mutta ihan ulkomaalaisen kanssa, se jos mikä säväytti. Hakkarainen kun on tullut tunnetuksi ulkomaalaisvastaisuudesta.

 

Hieno asia kuinka Hakkaraisen mieli on muuttunut suvaitsevaiseksi maahanmuuttajiin – tervetuloa meidän suvaitsevaisten joukkoon. Sanovat suomalaisten kuihtuvan pikkuhiljaa pois. Tulevaisuudessa tarvitaan kuulemma paljon ulkomaalaisia. Europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen ei epäröinyt vaan tarttui härkää sarvista.

 

Teuvo rakastui eikä yhtään hävennyt ulkomaalaista morsiantaan, vaan avoimesti kertoi onnestaan. Niin sitä pitää. Toivottavasti hän tuo pian morsiamen Suomeen ja saa maamme kansalaisuuden, että morsian pääsee nauttimaan suomalaisesta sosiaaliturvasta ja muista eduista joista saamme nauttia.

 

Uskon Hakkaraisen pitävän huolen, jos morsian hakeutuu töihin, ettei kihlattunsa polje palkkoja. Työperäisestä maahanmuutosta kun käydään kiivasta keskustelua eri tahojen välillä. Pelätään työperäisten maahanmuuttajien myötä alipalkattujen töiden kasvavan huomattavasti. Eikä pelko varmasti ole turhaa.

 

Kansallismieliset ovat huolissaan suomalaisuudesta. Miten heidän mielestään käy suomalaisuuden, jos Teuvo Hakkarainen esimerkillään saa ryntäyksen suomalaisten miesten hakemaan ulkomailta puolisoita itselleen? Ovatko kalevalaiset juuremme kansallismielisten mielestä kovasti uhattuina? Varsinkin jos aletaan tehdä lapsia ihan urakalla? Uhkaako Suvivirttä lopullinen kuolinisku? No, se on heidän murheensa – koirat haukkuu ja karavaani kulkee, vai mitä Teuvo, älä heistä välitä.

 

Annetaan Teuvo Hakkaraisen ja hänen morsiamensa nauttia täysin siemauksin onnestaan. Luotan suomalaisten suvaitsevaisuuteen ja ottavan ilolla vastaan hondurasilaisen morsiamen. Teuvo Hakkaraisen kihlaus osoittaa kuinka lopultakin maapallomme on pieni ja ihmiset samanlaisia ihon väristä huolimatta. Rakastuvat, perustavat perheitä, haluavat elää onnellisina, toivoen lapsilleen parasta ja jossa jokaisen elämä tulisi olla yhtä arvokas.

 

Tällä hetkellä yltäkylläisessä Euroopassa on paljon pienokaisia jotka ovat hätää kärsimässä. Pienet lapset ovat nääntymässä nälkään, kuolemassa kylmyyteen, eri tauteihin. Emmehän anna näin tapahtua silmiemme edessä? Suomalaiset europarlamentaarikot, eikö niin, että yksituumaisesti haluatte pelastaa lapset hädästä. Tehkäämme kansana myös omalta osaltamme velvollisuutemme – vai mitä Teuvo Hakkarainen ja Laura Huhtasaari?

 

 

 

 

 

9 Replies to “Teuvo Hakkaraisen kihlaus”

  1. Eihän tuo Hakkaraisen liike ihan uusi ollut. Saman tai lähes saman puolueen ministeri Urpo Leppänen toi ihan tänne meidän seudulle saakka kuubalaisen morsiamen.

  2. Niin Urpo Leppänenhän on kuollut ja vaimo olikin joku ”viihdetaiteilija”.

    Mitenkäs se Hakkarainen sitten, myikö vaimonsa sahan mukana?

  3. ”Hakkarainen kun on tullut tunnetuksi ulkomaalaisvastaisuudesta.”

    Tuskin on. Ei kai muuten olisi käynyt Keski-Amerikassa opettamassa ulkomaalaisia käyttämään sahan koneita. Hakkaraisen kohdalla kysymys on maahanmuuttokrittisyydestä. Ja erityisesti muslimimaista.

    Ei uusi nuorikko tule heti, ja tuskin koskaan, polkemaan Suomen palkkatasoa. Eivätköhän viihdy seuraavat viisi vuotta Brysselissä.

Kommentoi