Demarit ”persuja”?

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f63e2d23-325e-487a-97ab-3b11e6d5abf9?utm_campaign=kiintea_iltalehti_uutisboksi_201808&utm_medium=almainternal&utm_source=aamulehti.fi

”Kuhlmann väittää viime perjantai-iltana kirjoitetussa Facebook-päivityksessään, että arvio holokaustissa kuolleista noin kuudesta miljoonasta ihmisestä on ”noin 25-kertaisesti yläkanttiin”. Perusteena tälle hän puhuu päivityksen kommenttikentässä epämääräisesti muun muassa ”henkilöllisyyksien vaihtamisesta”.

Lisäksi Kuhlmann kutsuu kommenteissa Auschwitz-Birkenaun keskitysleirin verkkosivua ”valheelliseksi propagandaksi” ja Israelin Yad Vashem -holokaustimuseota ”propagandamuseoksi”.”

Aika mielenkiintoinen näkemys demarilta.

Ovatko demarit siis ”persuja”?

12 vastausta artikkeliin “Demarit ”persuja”?”

 1. Tapanahan on, että jos yksikin töppää, niin syytetään koko porukkaa. Vai mitä?

  Kyllä nyt pääministeri Sanna Marinin on astuttava rohkeasti esiin ja pyydettävä julkisesti anteeksi juutalaisyhteisöiltä.

 2. Tyypillinen demari, oikeita äärivasemmiston edustajia ja nämä on vallan kahvassa. Milloin alkaa heillä juutalaisten jahtaaminen ja kokoeaminen leireille…?

 3. Ei onnistunutta viestintää.

  Jos tätä pitäisi repiä palasiksi, pitäisi ymmärtää että…
  1. Holokaustia on tutkittu melko hyvin ja suuressa kuvassa sen historiallinen kuvaus on tarkkaa. Detaljeissa on eroja (kuoliko joku leirillä a vai b, yms).
  2. Holokaustia kyllä käytetään tämän päivän globaalin politiikan lyömäaseena ja propagandana. Se ei tee siitä vähemmän totta tai kauheaa, se vain tekee tietyistä poliitikoista härskejä paskiaisia.

 4. Kyllä noita hörhöjä on vähän joka puolueessa. Toisissa enemmän toisissa vähemmän. Tää on tavallinen vähäpätöinen kuntapäättäjä.

  1. Niin on, mutta jostain syystä joidenkin muiden puolueiden vähäpätöisistä tai ei edes puolueiden jäsenistä, vaan siihen tarkoitushakuisesti kytketyistä – ei ”kuntapäättäjistä” pidetään kauheata meteliä.

  1. Eiköhän sentään Suomessa ja EU-maissa olla kaukana ihmisten massateloituksista.

   Juutalaisvastaista propagandaa on levitetty tasaisesti koko toisen maailmansodan jälkeisen ajan.

   Esimerkiksi, Neuvostoliitosta ’savustettiin’ juutalaisia pois maasta 70-luvulla.

   **************************************************************************************
   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006390405.html

   MAANAN¬TAINA tuli kuluneeksi 75 vuotta Ausch¬witzin keskitys¬leirin vapautuksesta. Päivää vietettiin myös vainojen uhrien vuosipäivänä. Päivän ”kunniaksi” juutalaisten synagogaa tahrittiin Turussa punaisella maalilla, ja Tampereella uusnatsit polttivat Israelin lipun.

 5. Blogin aloitus siis väittää, että ”persut” ovat holokaustin kieltäjiä? Voiko siis vetää yhtäläisyysmerkin myös ”persujen” ja uusnatsien välille?

  Kuka / ketkä ”persuista” ovat esittäneet vastaavia näkemyksiä kuin k.o. demari?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *