Kerrankin vasuri saa tuomion

https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000007629762.html

”Ylilääkäri vaati islamin kieltämistä ja kommentoi aktiivisesti maahan­muuttajien rikoksia – kunta­poliitikko haukkui fasistiksi ja sai tuomion”

Yleisesti vasurit ja ”rasisminvastustajat” saavat toitottaa mitä haluavat ilman pelkoa syytteeseen joutumisesta saati sitten tuomiosta.

Nyt kerrankin kävi toisin.

3 vastausta artikkeliin “Kerrankin vasuri saa tuomion”

 1. Aika kova sakko kielitankerolle
  Ei ymmärrä, mikä on fasisti, äärioikeistolaisuudesta puhumattakaan. Paljonkohan olisi saanut vetää sakkoa, jos olisi haukkunut armottomaksi piereskelijäksi? Ehkä saman verran?

 2. Vasemmistolaista ei kai saisi haukkua
  nykyään kommunistiksi, eikä persua äärioikeistolaiseksi, koska molemmat sakit nojaavat demokratiaan.

  Erkoopeeläistä saanee kehua vielä freudentalistiksi. Koska freudentalismi eli etnonationalismi tuntuu olevan ylpeilyn aihe.

  Kokoomuspoliitikkoja voidaan valikoiden kutsua oikeistoradikaaleiksi, jos kannattavat yhteiskunnallisten monopoliasemassa olevien yritysten kuten vesi- ja sähkönjakelulaitosten yksityistämistä.

  Jos joku vaatii tosissaan yleislakkoa, häntä voi kutsua tyhmäksi.

 3. Tämä oli vasta käräjäoikeuden tuomio. Hovioikeuskin saattaa pitää käräjäoikeuden tuomion. Jos Suomen KKO myöntää valitusluvan, totta toki myöntää, niin tuomio varmaan kumotaan

  **********************************************************************************************

  Tässä esimerkki – Glo-hotellin huumejuttu
  .
  https://www.nelonen.fi/uutiset/kotimaa/213979-kko-n-paatos-glo-huumejutussa-voi-vaikeuttaa-poliisin-tyota
  .
  Syynä tuomion purkuun oli se, että hovioikeuden antama tuomio perustui osittain kuulusteluihin, joissa nigerialaismiehen lakimies ei ollut paikalla.
  .
  – Tässä Korkein oikeus linjaa nyt ihan uutta amerikkalaista oikeuskäytäntöä, jossa tämmöisen aineellisen totuuden etsimisellä ei ole enää mitään merkitystä. Vaan pikemminkin kaikenlaisilla muotomääräyksillä, joilla ennen kaikkea rikollisia autetaan, kansanedustaja Kari Tolvanen ihmetteli.

  ************************************************************************************************
  Kaksi tuomioistuinta, raastuvanoikeus ja hovioikeus, olivat tuominneet nigerialaisen miehen.

  No mutta – eihän Suomen KKO voinut hyväksyä, että nigerialainen mies tuomitaan. Piti siis keksiä jokin jippo tuomion kumoamiseksi.

Kommentoi