Puna-Lin paskapuheet

https://www.is.fi/autot/art-2000006399247.html

”Suomen pyrkiminen hiilineutraaliksi yhteiskunnaksi vuoteen 2035 mennessä nostaa uuden tutkimuspaperin mukaan perinteisen yksityisautoilun kustannuksia niin paljon, että polttomoottorien varassa toimivat alueet voivat joutua jopa suoranaiseen talousahdinkoon.

”Kustannusten nousu ja suurin tarve investoida uusiin ratkaisuihin osuu eniten niihin, joilla on pitkät työ- ja asiointimatkat ja suuret, vanhat asunnot. Tämä voi vähentää yksityisautoiluun perustuvaa pendelöintiä ja siten pienentää työssäkäyntialueita, käytännössä ohjata ihmisiä muuttamaan maaseutukunnista kaupunkeihin”, paperi jatkaa sanatarkasti.”

”Politiikkapaperin ovat tuottaneet ajatushautomo Demos Helsinki sekä Tampereen yliopiston tutkimusryhmä.”

Tätähän Halla-Aho sanoi ja puna-li huusi paskapuhetta.

Jotta joku hysteerisesti persukammoinen, kansallissosialistien tapaan kansalaiset eri kasteihin jakava ei alkaisi huutaa ”persua”, huomautan, että tutkimus ei ole persujen tekemä tai edes tilaama, vaan tekojöinä ovat aivan muut.

13 Replies to “Puna-Lin paskapuheet”

  1. Lähinnä nolasi itsensä kun ei ymmärrä ajamansa politiikan seurannaisvaikutuksia.

   No toisaalta on tässä se hyvä puoli, että kun samainen Andersson on alituiseen vaatinut asiallista, arvokasta ja vastapuolen mielipiteitä kunnioittavaa keskustelua niin hän osoitti mitä se hänelle käytännössä tarkoittaa.

  2. Näin se kansallisosialistisen ideologian mukaisesti kansalaiset eri kasteihin lajitteleva persukammoinen luulee, mutta muille asia näytti aivan toiselta varsinkin, kun tutkijat osoittivat Lin itsensä puhuvan paskaa

 1. Puna-Li opetusministerinä opettaa kirosanoja. Onhan tämä sellainen hölmö jo ettei tajua itse edes lähteä.

  Halla-Aho kyykytti tätä kommaria kunnolla, vain olemalla ja katsomalla kun tyttönen tragee 🤣🤣🤣

 2. Se on surullista matematiikkaa. Ne, jotka eniten autoa (faktuaalisesti!) tarvitsevat, kärsivät eniten. Tähän ei ole esitetty ratkaisuja.

  Tähän olisi naurettavan helppoa löytää ratkaisuja, jotka edelleen toteuttaisivat ilmastotavoitteita.

 3. Tuo ajatushautomon raportti on oletusta, kuten sana valinnat ilmaisee. Lauseissa on sanat ” voi olla, voi tulla” jne.. Mielenkiintoista Suomen kielen suhteen on se, että Savossa sana ”paskapuhetta” on kirosana 😁

  1. Toki se on oletusta, mutta paremmin perusteltua kuin Lin ”paskapuhe”.
   Näiden arvioijien näkemyksille on kuitenkin selkeä todennäköisyys ihan tosiasiat huomioon ottaen eikä niitä ole räksytetty sokean ideologian nimissä.

 4. Paskapuheissa ja sen jauhannassa on ylivoimainen ennätys eräällä hallitukseen kuulumattomalla puolueella , jonka nimeä en tohdi mainita.

  1. Kyllä ne ovat hallituksessa, vasurit ja vihreät
   [ Tämä on yhtä arvoton kommentti kuin Eemelin esittämä – siis paskapuhetta.]

 5. Mitenkähän se persukammo tähän aiheeseen liittyy?
  Avatkaa oma persukammoblogi.

 6. Se Liin käyttämä ”mersupersu” saattoi olla minulta peräisin.
  Somessa syytettiin PS:puoluetta sinisten tekemisistä. Sanoin, ettei asialla ollut PS, vaan puolueesta eronneet mersupersut.

Kommentoi