Aivan kauheaa – kurkkusalaattipukuisia ohjaamassa liikennettä

Niin, jotkut ovat aivan kauhuissaan otsikon mukaisesta tilanteesta. Sellaista ei heidän mielestään saisi missään nimessä tapahtua.

Kyseessä on tietysti Uudenmaan ”eristäminen” muusta maasta. Poliisien apuna toimii varusmiehiä kantahenkilökunnan alaisina. Poliisi vastaa siitä mitä tehdään ja kurkkusalaattipukuiset virka-apua antavat tekevät vain sitä mitä poliisi haluaa tehtävän. Vastuu on poliisilla. Suomessa niillä kurkkusalaattipukuisilla ei ole valtuuksia pakkokeinojen käyttämiseen – eli voimankäyttöön.

Olivatkohan ne samat henkilöt aivan kauhuissaan silloinkin kun yhden kerran Maakuntajoukkoja käytettiin jakamaan siviileille puhdasta vettä, kun vesihanasta tuli saastunutta vettä? Luultavasti olivat. Eihän niiden mielestä suomalaisia kurkkusalaattipukuisia saisi olla ollenkaan olemassa.

5 Replies to “Aivan kauheaa – kurkkusalaattipukuisia ohjaamassa liikennettä”

  1. Tämä on hyvää harjoitusta myös sotatilanteiden varalta. USA:ssa näitä hommia hoitaisi reserviläisistä koottu kansalliskaarti.
    Suomessa saisi olla reserviläisistä ja muista, vapaaehtoisista, koottu suojeluskunta.
    Mahdollisessa suuremmassa sodassa Suomi saattaisi päätyä puolueettomuuteen, jolloin asekuntoisia tarvittaisiin enemmän kuin mitä nyt on käytettävissä.

  2. Uskon pieneen valtioon jolla rajattu valta, siksi sotilaita ei pitäisi olla kadulla jos kyseessä ei ole sotatila.

  3. Virossa Suojeluskunta antaa virka-apua poliisille ja rajavartiostolle.

    On jouduttu jo niin pitkälle, että suojeluskuntalaisilla on virkatehtävissään voimankäyttöoikeus ja heitä aseistetaan pistooleillakin partioihin.

Kommentoi